Category: Debat

1 764 765 766 767 768 1,627 7660 / 16263 POSTS
Laku po ngushtohet! Juristi Romeo Kara: Berishës i erdhi goditja fatale andej nga nuk e priste! Pas tij në radhë janë shumë emra të tjerë

Laku po ngushtohet! Juristi Romeo Kara: Berishës i erdhi goditja fatale andej nga nuk e priste! Pas tij në radhë janë shumë emra të tjerë

Juristi Romeo Kara dje me anë të një statusi në rrjetin e tij social Facebook ka folur për kastën politike të pushtetarëve dhe ish-pushtetarëve në kët [...]
Drejtësia e skandaleve! Ushtarët e Metës kërkuan opinionin e Venecias dhe…s’pyesin për Venecian! Vitore Tusha rreshtohet në krah të Ilir Metës për anulimin e zgjedhjeve vendore

Drejtësia e skandaleve! Ushtarët e Metës kërkuan opinionin e Venecias dhe…s’pyesin për Venecian! Vitore Tusha rreshtohet në krah të Ilir Metës për anulimin e zgjedhjeve vendore

Gjykata Kushtetuese është mbledhur dje në seancë plenare për të diskutuar sa u takon zgjedhjeve lokale të 30 qershorit të vitit 2019. Pak ditë më parë [...]
Kur amnistojnë Samir Manen

Kur amnistojnë Samir Manen

Shqipëria si orë të cilës i janë prishur akrepat. Nuk tregojnë asnjë kohë. Samiri thuhet se ka 1 miliard euro në Shqipërinë me GDP 11 miliard e me [...]
Tjetër personazh epik në “Foltoren” e Berishës, ironizon Baze: Ky Rama më duket se po i çon tifozet e veta tek doktori

Tjetër personazh epik në “Foltoren” e Berishës, ironizon Baze: Ky Rama më duket se po i çon tifozet e veta tek doktori

E ashtëquajtura “Foltore”, vijon të na prezantojë pas çdo turi me personazhë epikë të cilët marrin mikrofonin për të adresuar mesazhin e tyre. Demo [...]
“Dushi i ftohtë” i Ramës, Voltana Ademi: Për plehrat nuk më ftuan, për ujin nuk më lanë të flisja

“Dushi i ftohtë” i Ramës, Voltana Ademi: Për plehrat nuk më ftuan, për ujin nuk më lanë të flisja

Pak ditë më parë kryeministri Edi Rama mblodhi të gjithë kryetarët e bashkive duke u bërë një “dush të ftohtë” për menaxhimin e ujësjellësave, që janë [...]
Berisha i përgjigjet SHBA-së: PD nuk shantazhohet me viza! Do e kthej Partinë Demokratike sovrane

Berisha i përgjigjet SHBA-së: PD nuk shantazhohet me viza! Do e kthej Partinë Demokratike sovrane

Përpara demokratëve të Kamzës, Sali Berisha akuzoi Edi Ramën se ka marrë në dorë dhe kontrollon Partinë Demokratike. Berisha tha se do ta çlirojë P [...]
Limos Dizdari në protestë i vetëm para Kryeministrisë prej 12 ditësh: Sot më kanë mbetur vetëm rrobat e trupit

Limos Dizdari në protestë i vetëm para Kryeministrisë prej 12 ditësh: Sot më kanë mbetur vetëm rrobat e trupit

“Rrënimi i një qendre kulturore” dhe protagonist i këtij skenari “të shëmtuar”, fatkeqësisht qëndron kompozitori Limos Dizdari. 22 vite më parë, ai sh [...]
Beteja në PD, zbardhet pika në statut që prish planet e Berishës për shkarkimin e Bashës: Mocioni i mosbesimit duhet votohet në Këshill

Beteja në PD, zbardhet pika në statut që prish planet e Berishës për shkarkimin e Bashës: Mocioni i mosbesimit duhet votohet në Këshill

Ish-kryeministri Sali Berisha duket se do ta ketë shumë të vështirë të shkarkojë kryedemokrati Lulzim Basha nga detyra. Ai ka nisur një tur takimesh n [...]
Berisha shton presionet ndaj deputetëve të PD! Nga dosjet deri te kërcënimet: Në sulm kundër Bashës hidhet edhe Meta me deputetët e tij

Berisha shton presionet ndaj deputetëve të PD! Nga dosjet deri te kërcënimet: Në sulm kundër Bashës hidhet edhe Meta me deputetët e tij

Ish-kryeministri Sali Berisha ka nisur një luftë të fortë për të mos i dështuar Kuvendi Kombëtar i Partisë Demokratike. Pak ditë më parë nga qytet [...]
“Artisti i madh” i Metës, Bujar Kapexhiu: Punë e madhe se e shpalli Amerika “non grata” Berishën. Ai e ka parë SHBA, tani s’ka gjë se nuk shkon më

“Artisti i madh” i Metës, Bujar Kapexhiu: Punë e madhe se e shpalli Amerika “non grata” Berishën. Ai e ka parë SHBA, tani s’ka gjë se nuk shkon më

Karikaturisti Bujar Kapexhiu thotë se pas gjithë kësaj situate brenda Partisë Demokratike do të ketë një ringritje dhe një bashkim. I ftuar në News24, [...]
1 764 765 766 767 768 1,627 7660 / 16263 POSTS