Category: Debat

Deklarata më qeshrake që është thënë deri sot nga një jurist! Djali i Rustem Gjatës: Berisha fiton gjyqin në Gjykatën e Parisit nëse Blinken nuk paraqitet…d.m.th. s’ka prova
Ish-Sekretari i Përgjithshëm i PD, Çlirim Gjata ka komentuar zhvillimet e fundit politike.
Ai u shpreh se ish-kryeministri Sali Berisha mund të fit [...]

“Keni gënjyer për gjyqin në Francë”! Qytetarët nxjerrin ‘zbuluar’ mashtrimin e Sali Berishës: Ja si qëndron e vërteta
Polemikat në radhët e demokratëve të opozitës shënuan të premten një zhvillim të ri, kur ish kryeministri Sali Berisha deklaroi se Kuvendi Kombëtar i [...]

Deklarata e papritur e Kreshnik Spahiut, zbulon ‘dhuratën’ që ka marrë Lulzim Basha për të futur në listë një deputete
Deklarata e papritur e Kreshnik Spahiut, zbulon ‘dhuratën’ Zyra e Lulzim Bashës nuk i ka pëlqyer deklaratat e deputetit Tomor Alizoti dhe për këtë ars [...]

“Isologët” e Foltores sulmojnë Alizotin! Çim Peku: Je më shumë kundër Berishës, nuk je politikan ti
Adminstratori i ZeniTv dhe Zeni.net Çlirim Peka, ka sulmuar Tomorr Alizotin.
Përmes një postimi në rrjetet sociale ai thotë se Alizoti nuk është po [...]
“Trekëndëshi i Bermudës”?! Bëhet e gjallë Monika duke u “përpjekur” në SHBA, i përgjigjet Bashës: Asgjë e re nga fronti i lindjes
Nga SHBA në një intervistë për Zërin e Amerikës, kryetarja e LSI Monika Kryemadhi iu përgjigj kryedemokratit Lulzim Basha i cili e cilësoi presidenti [...]

Bamir Topi: Basha u fut në PD si njeriu i Berishës! Nga përplasja mes tyre do dalin shumë gjëra…
Ish-presidenti Bamir Topi ka folur se fundmi për përplasjen Berisha-Basha dhe vendimin e e këtij të fundit për përjashtimin e liderit historik nga gru [...]

Fatos Klosi: Ilir Meta emri i dytë që pritet të shpallet “non grata” nga amerikanët, prandaj Lulzim Basha bëri distancimin publik nga presidenti
Ish-kreu i Shërbimit Informativ Shtetëror, Fatos Klosi ka komentuar zhvillimet brenda Partisë Demokratike, duke e ndalur theksin tek “Foltorja” e Sali [...]

Nuk e drejton Monika Kryemadhi partinë! Halit Valteri tregon se kush “i luan fijet” brenda LSI-në
Ish-deputeti Halit Valteri shprehet se LSI nuk është drejtuar kurrë nga Monika Kryemadhi. Ai tha se Meta nuk ka ikur kurrë nga partia e tij dhe ai ësh [...]

Berisha i nxjerr bllof kauzën Bashës: Kam qenë unë nismëtar i Vetting-ut të politikanëve! Propozimi i Bashës është rrëzuar nga Venecia
Sali Berisha ka folur sot nga Lezha për Vetting-un e politikanëve, duke thënë se ka qenë nismëtar, por propozimi që ka bërë Lulzim Basha është rrëzuar [...]

Padia ndaj Blinken një gënjeshtër! Sali Berisha e pohon: “Jo, vetëm gjykatësi hetues ka pranuar leximin e padisë time
Berisha tha se është informuar nga miqtë, që në dosje nuk ka asnjë provë, fakt apo dokument kundër tij. Duke ju referuar çështjes që dosja tashmë ka s [...]