Category: Debat

1 797 798 799 800 801 1,627 7990 / 16263 POSTS
Frrok Çupi lëshon deklaratën e fuqishme: Nëse Berisha ngrihet nga hiri, vendi bëhet hi prapë bashkë me…

Frrok Çupi lëshon deklaratën e fuqishme: Nëse Berisha ngrihet nga hiri, vendi bëhet hi prapë bashkë me…

Analisti Frrok Çupi komentoi në Top Talk mundësinë e rikthimit të Sali Berishës në drejtimin e PD. Çupi u tregua i ashpër në komentin e tij duke [...]
“Burra që iu ulërijnë grave në fytyrë me stërkala si shi”! Erion Braçe shpërthen për debatet për Komisionet: Ministria e Shëndetësisë duhet të na i kursente këto shfaqje të rrezikshme!

“Burra që iu ulërijnë grave në fytyrë me stërkala si shi”! Erion Braçe shpërthen për debatet për Komisionet: Ministria e Shëndetësisë duhet të na i kursente këto shfaqje të rrezikshme!

Ish-zv.kryeministri Erion Braçe ka reaguar për përplasjet me opozitën për mbledhjet e Komisioneve, pasi maxhoranca kërkon mbledhje online ndërsa PD me [...]
Revoltohet Saliu dhe flet për drejtësinë që e tmerron dhe bënë gjykatësin:  Kjo është pseudoreforma e dejtësisë së Sorosit! Nuk ka bir ku**e që e dënon Saimir Tahirin, ai ka peng Ramën

Revoltohet Saliu dhe flet për drejtësinë që e tmerron dhe bënë gjykatësin: Kjo është pseudoreforma e dejtësisë së Sorosit! Nuk ka bir ku**e që e dënon Saimir Tahirin, ai ka peng Ramën

Sali Berisha ka komentuar vendimin e një ditë më parë për Saimir Tahirin, duke sulmuar reformën në drejtësi, të cilës i frikësohet aq shumë. “Gjyka [...]
“S’ka fjalë të më ngushëllojë, nuk kam motiv të jetoj”! Fjalët rrënqethëse të babait të Saimir Hoxhës: Vëllai i vetëm mes tre motrave kishte dy djem të vegjël

“S’ka fjalë të më ngushëllojë, nuk kam motiv të jetoj”! Fjalët rrënqethëse të babait të Saimir Hoxhës: Vëllai i vetëm mes tre motrave kishte dy djem të vegjël

Saimir Hoxha do të përcillet sot në banesën e fundit. Nënkomisari i Lezhës ishte babai i dy djemve 1 dhe 3 vjeç teksa ishte rritur nga dy prindër mësu [...]
Plas lufta mes Bashës dhe Metës! PD udhëzon bazën: Presidenti ka hedhur në sulm çetën e tij për të na përçarë! Janë kthyer në hipokritë e qesharakë

Plas lufta mes Bashës dhe Metës! PD udhëzon bazën: Presidenti ka hedhur në sulm çetën e tij për të na përçarë! Janë kthyer në hipokritë e qesharakë

Thellohet lufta mes presidentit Ilir Meta dhe kreut të PD, Lulzim Basha. Pak ditë më parë gazeta nxori detaje nga diskutimet në mbledhje grupi, ku Bas [...]
Paralajmërimi i frikshëm i Artan Hoxhës: Ju tregoj se çfarë do të ndodhë nga fillimi i tetorit

Paralajmërimi i frikshëm i Artan Hoxhës: Ju tregoj se çfarë do të ndodhë nga fillimi i tetorit

Gazetari Artan Hoxha ka komentuar zhvillimet e fundit. Ai e ka lidhur ngjarjen e djeshme në ishull –Lezhë me situatën e mbjelljes së kanabisit. Ga [...]
Berisha krijon strukturë brenda PD: Mbështetësit e tij dhe kritikët e Bashës shpallin lëvizjen e re

Berisha krijon strukturë brenda PD: Mbështetësit e tij dhe kritikët e Bashës shpallin lëvizjen e re

Sali Berisha duket se ka nisur lëvizjet për të përçarë PD. Shumë prej kritikave të Bashës dhe mbështetës të tij kanë dalë me një strukturë më vete bre [...]
“Ai nuk i ka shkuar kurrë pas të keqes”, Frrok Çupi del me deklaratën e fortë për Edi Ramën: Është lider i rajonit! Nëse dikush i ka bërë hile, ai…

“Ai nuk i ka shkuar kurrë pas të keqes”, Frrok Çupi del me deklaratën e fortë për Edi Ramën: Është lider i rajonit! Nëse dikush i ka bërë hile, ai…

Analisti Frrok Çupi ka komentuar vizitën e kryeministrit Edi Rama dje në Kosovë me ftesë të homologut të tij Albin Kurti. Çupi e sheh pozitivisht k [...]
21-vjeçari ekzekutoi me plumb në zemër oficerin, SHÇBA nis hetimet ndaj kolegëve të Saimir Hoxhës

21-vjeçari ekzekutoi me plumb në zemër oficerin, SHÇBA nis hetimet ndaj kolegëve të Saimir Hoxhës

SHÇBA ka nisur hetimin për veprimet e policëve që ishin me viktimën Saimir Hoxha, i cili u qëlluar për vdekje nga 21-vjeçari Aldi Rama. Kështu ko [...]
“Nuk vë më baste për datën”! Kryeministri Rama e thotë troç në sy të Presidentes së KE-së: Kjo gjë nuk varet më nga ne, por nga një shtet që gdhihet me inate!

“Nuk vë më baste për datën”! Kryeministri Rama e thotë troç në sy të Presidentes së KE-së: Kjo gjë nuk varet më nga ne, por nga një shtet që gdhihet me inate!

Kryeministri Edi Rama gjatë konferencës së përbashkët me Presidenten e KE, Ursula von der Leyen, u shpreh sërish se anëtarësimi i Shqipërisë në BE nuk [...]
1 797 798 799 800 801 1,627 7990 / 16263 POSTS