Category: Debat

1 798 799 800 801 802 1,627 8000 / 16266 POSTS
“Ai nuk i ka shkuar kurrë pas të keqes”, Frrok Çupi del me deklaratën e fortë për Edi Ramën: Është lider i rajonit! Nëse dikush i ka bërë hile, ai…

“Ai nuk i ka shkuar kurrë pas të keqes”, Frrok Çupi del me deklaratën e fortë për Edi Ramën: Është lider i rajonit! Nëse dikush i ka bërë hile, ai…

Analisti Frrok Çupi ka komentuar vizitën e kryeministrit Edi Rama dje në Kosovë me ftesë të homologut të tij Albin Kurti. Çupi e sheh pozitivisht k [...]
21-vjeçari ekzekutoi me plumb në zemër oficerin, SHÇBA nis hetimet ndaj kolegëve të Saimir Hoxhës

21-vjeçari ekzekutoi me plumb në zemër oficerin, SHÇBA nis hetimet ndaj kolegëve të Saimir Hoxhës

SHÇBA ka nisur hetimin për veprimet e policëve që ishin me viktimën Saimir Hoxha, i cili u qëlluar për vdekje nga 21-vjeçari Aldi Rama. Kështu ko [...]
“Nuk vë më baste për datën”! Kryeministri Rama e thotë troç në sy të Presidentes së KE-së: Kjo gjë nuk varet më nga ne, por nga një shtet që gdhihet me inate!

“Nuk vë më baste për datën”! Kryeministri Rama e thotë troç në sy të Presidentes së KE-së: Kjo gjë nuk varet më nga ne, por nga një shtet që gdhihet me inate!

Kryeministri Edi Rama gjatë konferencës së përbashkët me Presidenten e KE, Ursula von der Leyen, u shpreh sërish se anëtarësimi i Shqipërisë në BE nuk [...]
Altin Goxhaj: Kam marrë 38 mijë euro nga Sorosi. Ylli Rakipi: Ça thua, unë s’kam marrë kurrë kaq shumë para, maksimumi ndonjë biletë avioni

Altin Goxhaj: Kam marrë 38 mijë euro nga Sorosi. Ylli Rakipi: Ça thua, unë s’kam marrë kurrë kaq shumë para, maksimumi ndonjë biletë avioni

Altin Goxhaj, avokati “anti-Soros”, ka qenë i ftuar në emisionin “Të Paekspozuarit”, ku ka zbuluar se ka marrë edhe ai para nga Fondacioni Soros dikur [...]
“Reuters” i pret shpresat Shqipërisë dhe vendeve të Ballkanit Perëndimor: Nuk ka më garanci për anëtarësimin e tyre në BE

“Reuters” i pret shpresat Shqipërisë dhe vendeve të Ballkanit Perëndimor: Nuk ka më garanci për anëtarësimin e tyre në BE

Vendet e Bashkimit Europian nuk bien më dakord për të garantuar anëtarësimin në union në të ardhmen të gjashtë vendeve të Ballkanit Perëndimor, për sh [...]
ANALIZA: Si Edi Rama rrëmbeu skenën në Prishtinë

ANALIZA: Si Edi Rama rrëmbeu skenën në Prishtinë

Edi Rama mund të jetë kryeministri më me fat, sepse në mesin e një krize të rëndë mes Prishtinës dhe Beogradit, u gjend në vendin e duhur, në momentin [...]
Fahri Balliu me lot i mallëngjyer: Sali Berisha na ka ngjallur shpresën ne demokratëve të vërtetë, veç ai mund ta bëjë këtë vend

Fahri Balliu me lot i mallëngjyer: Sali Berisha na ka ngjallur shpresën ne demokratëve të vërtetë, veç ai mund ta bëjë këtë vend

Fahri Balliu është shfaqur i mallëngjyer nga lëvizja e fundit e Sali Berishës. Ai tha se të gjitha lëvizjet brenda partisë duhet të bashkohen në nj [...]
Presidentja e KE-së reagon menjëherë pas takimit me kryeministrin Rama: Mesazhi im është i qartë!

Presidentja e KE-së reagon menjëherë pas takimit me kryeministrin Rama: Mesazhi im është i qartë!

Presidentja e Komisionit Evropian, Ursula Von Der Leyen pas takimit me kryeministrin Edi Rama në orën 09:00 të ditës së sotme ka dhënë një mesazh të q [...]
“Do ta shikojë Sali Berishën prapa hekurave”! Frrok Çupi bën veprimin e papritur në mes të emisionit

“Do ta shikojë Sali Berishën prapa hekurave”! Frrok Çupi bën veprimin e papritur në mes të emisionit

Analisti Frrok Çupi gjatë një përplasje me demokratin Lisandër Hoxha, është ngritur nga tavolina duke fikur lidhjen Skype. Gjatë diskutimit Hoxha [...]
Spekulanti” Alizotaj shkon në emision me përrallat e Saliut! Baton Haxhiu e nxjerr nga përçartja e shpifjeve

Spekulanti” Alizotaj shkon në emision me përrallat e Saliut! Baton Haxhiu e nxjerr nga përçartja e shpifjeve

Deputeti i PD Tomor Alizoti debatoi mbrëmjen e djeshme me analistin baton Haxhiu në lidhje me nismën ‘Open Balkan’ Ndërsa analisti Haxhiu ka dhënë [...]
1 798 799 800 801 802 1,627 8000 / 16266 POSTS