Category: Debat

1 800 801 802 803 804 1,627 8020 / 16266 POSTS
Nano zbulon planin e Lulzim Bashës: Kjo është skema që po përdor për të mbuluar atë që po ndodh brenda PD-së

Nano zbulon planin e Lulzim Bashës: Kjo është skema që po përdor për të mbuluar atë që po ndodh brenda PD-së

Pasditen e sotme kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha mblodhi Kryesinë e Grupit Parlamentar, ku paralajmëroi dhe ngritjen e tre komisioneve hetimo [...]
“Kisha vath në vesh dhe dhëmbët e mia origjinale”, Rama bën rrëfimin e rrallë: Nuk do isha në politikë nëse…

“Kisha vath në vesh dhe dhëmbët e mia origjinale”, Rama bën rrëfimin e rrallë: Nuk do isha në politikë nëse…

Gjatë një bashkëbisedimi me studentët e universitetit të Prishtinës, kryeministri Rama thotë se nuk e kishte menduar kurrë se do të vishte kostumin e [...]
Çfarë i shqetëson disa “pedagog” unversitetesh private krijimi i “Agjencisë për Media dhe Informim”?!

Çfarë i shqetëson disa “pedagog” unversitetesh private krijimi i “Agjencisë për Media dhe Informim”?!

Në Shqipëri, komuniteti i gazetarëve të atashuar si pedagog në universitete private si mësimëdhënës në fushën e medias dhe komunikimit po shpreh shqe [...]
ANALIZA: Pse zgjedhjet në Gjermani shënuan fundin e një epoke për Europën dhe fillimin e një tjetre për vetë atë vend?

ANALIZA: Pse zgjedhjet në Gjermani shënuan fundin e një epoke për Europën dhe fillimin e një tjetre për vetë atë vend?

Pas 16 vitesh të Angela Merkel si kancelare, gjermanët i shpërndanë votat e tyre të dielën, duke paralajmëruar një epokë më të çrregullt politike në G [...]
Lulzim Basha: Tani fillojmë ofensivën

Lulzim Basha: Tani fillojmë ofensivën

Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, pas mbledhjes së Kryesisë së Grupit Parlamentar ka treguar detaje nga aksioni opozitar që do të zhvillohet n [...]
VIDEO/ Gafa e Grida Dumës: Të respektohet “autonomia” e Kosovës

VIDEO/ Gafa e Grida Dumës: Të respektohet “autonomia” e Kosovës

Nënkryetarja e PD, njëherësh edhe deputete Grida Duma ka habitur sot në një intervistë televizive në News 24, ndërsa ka folur për Kosovën dhe vizitën [...]
Basha “sulmon” Ramën nëpërmjet INSTAT! A po i bashkohet “luftës” së opozitës drejtoresha Elsa Dhuli?

Basha “sulmon” Ramën nëpërmjet INSTAT! A po i bashkohet “luftës” së opozitës drejtoresha Elsa Dhuli?

Për ata që ndoqën Bashën pas përfundimit të mbledhjes së Kryesisë së Grupit Parlamentar, e dëgjuan fare mirë liderin e opozitës, i cili iu referua stu [...]
Përplasja me Bashën, Berisha merr 6 deputetë të grupit të PD

Përplasja me Bashën, Berisha merr 6 deputetë të grupit të PD

Sali Berisha e nisi foltoren e tij me demokratët për të krijuar një parti që sipas tij në fund do të dalë më e fortë dhe më e bashkuar. Por dukshëm [...]
“Përjashtimi i Berishës ishte e keqja më e vogël”, habit Grida Duma: Këshilla që mund t’i japë Bashës

“Përjashtimi i Berishës ishte e keqja më e vogël”, habit Grida Duma: Këshilla që mund t’i japë Bashës

Deputetja e Partisë Demokratike, Grida Duma ka deklaruar ditën e sotme se përjashtimi i ish-Kryeministrit Sali Berisha nga grupi parlamentar i PD-së ë [...]
Mediat e Beogradit: Rama sulmon Serbinë nga Prishtina, akuzon për manovra teatrale luftarake

Mediat e Beogradit: Rama sulmon Serbinë nga Prishtina, akuzon për manovra teatrale luftarake

Mediave serbe nuk u kanë shpëtuar komentet e Ramës nga Kosova për Serbinë. Sipas B92, Rama qartazi sulmoi Serbinë fill pas takimit me Kurtin. Në me [...]
1 800 801 802 803 804 1,627 8020 / 16266 POSTS