Category: Debat

1 802 803 804 805 806 1,627 8040 / 16266 POSTS
“Do rrisim çmimin e kafesë se duam”/ Reagon Erion Braçe dhe nuk lë gjë pa thënë: Kështu ndodh kur ke frikë të flasësh!

“Do rrisim çmimin e kafesë se duam”/ Reagon Erion Braçe dhe nuk lë gjë pa thënë: Kështu ndodh kur ke frikë të flasësh!

Ish-zv.kryeministri Erion Braçe ka reaguar i revoltuar në lidhje me kërkesën e Shoqatës së Bar-Restoranteve për të rritur me 20 lek çmimin e kafes. [...]
Juristi Romeo Kara: “Paturpësisht po vjell vrer e mllef”! Ja çfarë po kërkon të bëjë Sali Berisha  Ai kishte parashikuar…

Juristi Romeo Kara: “Paturpësisht po vjell vrer e mllef”! Ja çfarë po kërkon të bëjë Sali Berisha Ai kishte parashikuar…

Juristi Romeo Kara ka dalë me një reagim të fortë në rrjetet sociale pas qëndrimit që po mban ish-kryeministri Sali Berisha pas përjashtimit nga grupi [...]
Ku i gjen Saliu dhe Dasho i Lazaratit këta?! Qytetari që i thoshte Berishës “Nder i Kombit”, protestonte kohë më parë për vrasjen e Konstantino Kacifas në Bularat

Ku i gjen Saliu dhe Dasho i Lazaratit këta?! Qytetari që i thoshte Berishës “Nder i Kombit”, protestonte kohë më parë për vrasjen e Konstantino Kacifas në Bularat

Berisha ka mbajtur “Foltoren” në qytetin e Vlorës, ku u prit nga qindra qytetarë të gjitha llojve nga ata të Dasho Alikos te ato të Dashit të Havasë d [...]
Dashi i Havasë del të presë Berishën: Jam me doktorin për të hequr Lulin

Dashi i Havasë del të presë Berishën: Jam me doktorin për të hequr Lulin

"Intelektuali" Dashamir Tahiri, i njohur ndyrshe si “Dashi i Havasë” i ka dalë përpara makinës së Sali Berishës për ta pritur në Vlorë. Ai shpjegoi [...]
Militanti “flokëlyrosur” mban fjalim te “Foltorja Non grata”: Amerika xhanadar ndërkombëtarë! “Yuri Kim u llafos mirë e mirë me Sorosin dhe Ramën”

Militanti “flokëlyrosur” mban fjalim te “Foltorja Non grata”: Amerika xhanadar ndërkombëtarë! “Yuri Kim u llafos mirë e mirë me Sorosin dhe Ramën”

Sali Berisha është përballur me deklarata të ndryshme në Vlorë, gjatë takimit të radhës me qytetarët në Vlorë. Disa prej tyre dhe për vendimin e SHBA [...]
Sorosi shtetas amerikan! Berisha keq nga gjendja mendore vuan nga “deliri i madhështisë”: I vetmi në Europë që kam kërkuar shpalljen “non grata” të Soros…nga kush!

Sorosi shtetas amerikan! Berisha keq nga gjendja mendore vuan nga “deliri i madhështisë”: I vetmi në Europë që kam kërkuar shpalljen “non grata” të Soros…nga kush!

Sali Berisha tha se ishte i vetmi njeri në Europë që kishte kërkuar shpalljen non grata të George Soros. “Meqenëse kërkova të shpallej non grata në vi [...]
Militantja Evi Kokalari hiqet si përfaqësuesja e Republikanëve vjen të rrëzoi Lulin: Bashës i ka ngelur vetëm vula dhe Grida Duma! Erdha nga SHBA për Berishën

Militantja Evi Kokalari hiqet si përfaqësuesja e Republikanëve vjen të rrëzoi Lulin: Bashës i ka ngelur vetëm vula dhe Grida Duma! Erdha nga SHBA për Berishën

Aktivistja Evi Kokalari, e pranishme në Foltoren e Sali Berishës në qytetin e Vlorës, tha se kishte ardhur nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës për të [...]
Sali Berisha nuk e kupton se non grata është në SHBA dhe jo në Francë: Nuk pyes Yuri Kim unë, për të hyrë në Kuvend. SHBA po ka prova ndaj meje, t’i sjellë në Paris

Sali Berisha nuk e kupton se non grata është në SHBA dhe jo në Francë: Nuk pyes Yuri Kim unë, për të hyrë në Kuvend. SHBA po ka prova ndaj meje, t’i sjellë në Paris

Sali Berisha i ktheu përgjigjje ambasadores amerikane në vendin tonë, Yuri Kim, e cila kujtoi pas takimit me Lulzim Bashën në selinë e Partisë Demokra [...]
Ministri i Brendshëm ofendon kryeministrin Kurti: Për ta ndezur luftën duhet vetëm një budalla, ai ndodhet në Prishtinë

Ministri i Brendshëm ofendon kryeministrin Kurti: Për ta ndezur luftën duhet vetëm një budalla, ai ndodhet në Prishtinë

Ministri i Brendshëm i Serbisë, Aleksander Vulin, ka folur për situatën e krijuar në veri pasi Republika e Kosovës është duke implementuar reciprocit [...]
1 802 803 804 805 806 1,627 8040 / 16266 POSTS