Category: Debat

Rama mban qendrim ndaj Serbisë krahë Kurtit: E drejta është me Kosovën dhe pikë! Reciprociteti i targave normë elementare
Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama në Prishtinë ka deklaruar qartë se mbështet Kosovën në tensionet e fundit me Serbinë. Rama thotë se Kosova ka të d [...]

“Unë kam qëlluar të jem vëllai i madh në shtëpi, e kam mësuar që me të voglin ka gjithmonë një problem, s’të dëgjon kurrë”
Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka zbuluar një ‘debat’ të vjetër që ka me Albin Kurtin. Ai thotë se nuk pretendon të jetë ‘vellai i madh’ i Kurtit [...]

Rama në konferencën e përbashkët në Prishtinë me Kurtin: Kemi mosdakordësi politike, “Ballkani i Hapur” është rruga jonë e përbashkët
Kryeministi Edi Rama në konferencën e përbashkët në Prishtinë me homologun Albin Kurti është pyetur nga gazetarët edhe për deklaratën e tij të dhënë g [...]

Berisha në alarm nga rezistenca e Bashës, merr këshilltarë të huaj për të organizuar takimet, vijon me kërcënimet ndaj kreut demokrat
Ish-kryeministri Sali Berisha ka vendosur të marrë masa për të përballur betejën me Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe kreun demokrat, Lulzim Basha. [...]

Kryeministri Edi Rama mbërrin në Kosovë, dalin pamjet nga ceremonia e pritjes që Albin Kurti organizoi për të (VIDEO-LIVE)
Kryeministri Edi Rama ka mbërritur pak çaste më parë në Prishtinë. Rama u prit në aeroport nga ministrja e Zhvillimit Ekonomik, Artane Rizvanolli dhe [...]

Dhjetëra zyrtarë të lartë priten të shpallen “non grata” nga SHBA, zyrtari i DASH paralajmëron bllokim pasurish për të korruptuarit
Përveç ish-kryeministrit Sali Berisha, pritet që të shpallen “non grata” nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës edhe shumë zyrtarë të tjerë. Amerikanët d [...]

Edi Rama: Shpallja “non grata” e Berishës dhe dënimi i Llallës, mesazh i hapur se të korruptuarit nuk janë imunë
Kryeministri Edi Rama ka komentuar vendimin e Departamentit Amerikan të Shtetit, që e shpalli ish-kryeministrin Sali Berisha “non grata”, ndërsa dekla [...]

Donald Trump: Vetëm telefonata e doktorit më mban larg rikandidimit
Donald Trump duket se e ka mjaft të qartë të ardhmen e tij politike, pas humbjes së zgjedhjeve shumë të kontestuara përballë Joe Biden.
Gjatë një i [...]

Mero Baze publikon videon epike nga takimi i Berishës në Vlorë: E sigurtë që në takimin e Gjirokastrës, Xhorxh Uashington do dalë me origjinë nga Viçidoli
Gazetari Mero Baze ka publikuar një moment epik nga takimi i Sali Berishës me të ashtëquajturën bazë të Partisë Demokratike në Vlorë.
Një qytetar t [...]

Profesor Gjekmarkaj ngre zërin në seli, përplaset me Bashën e Rushajn: Jam intelektual unë, nuk bëhem vartësi juaj si këta që cicërojnë si t’i mësoni
Mbledhjet e grupit parlamentar të Partisë Demokratike krahas debateve për çështjen “Berisha”, ditët e fundit kanë prodhuar edhe pakënaqësi të deputetë [...]