Category: Debat

“Është një dosje që ka lidhje me një dëshmi të ish-ministrit Dritan Priftit”?! Artan Hoxha paralajmëron goditje në nivele të larta të politikës
Gazetari Artan Hoxha tregoi mbrëmjen e djeshme se SPAK ka rihapur një dosje të bujshme. Madje ai tha se ka dëshmuar dhe vet për këtë dosje, por nuk ka [...]

“Guximtari” Noka del me deklaratën e fortë: Sikur edhe pistoletën të më vënë dhe të më thonë vrite PD-në, unë nuk e vras!
Pas arratisjes së Tik Llallës drejt Hungarisë, Muli ka hedhur sot akuza të rënda ndaj Lulit. Në një dalje para gazetareve Muli bëri të ditur se Lui ka [...]

Kaosin në PD Ylli Rakipi i’a faturon vendit: Shqipëria është në kaos, në pushtet kemi njerëz të çuditshëm
“Pushteti i Berishës është poshtë, ndaj dhe ai ka zbritur në bazë”.
Kështu u shpreh në emisionin “Arnautistan” gazetari Ylli Rakipi teksa fliste pë [...]

VIDEO/ “DASH e shiti një vend ambasadori 10 milionë euro”! Mero Baze ironizon Berishën: Merreni me mend sa ka paguar Lu që të bëhej nën-sekretari i Shtetit
Mero Baze ka ironizuar deklaratën e ish- kryeministrit Sali Berisha i cili akuzoi Departamentin Amerikan të Shtetit se e ka shitur 10 milionë euro poz [...]

Pse kërkimi kombëtar për Adriatik Llallën është nul, si u largua nën “hundën” e autoriteteve jashtë vendit dhe sëmundja që vuan
Kërkimi për ish prokurorin e përgjithshëm Adriatik Llalla varet nga SPAK, e njëjta prokurori antikorrupsion që kërkoi dënimin e tij dhe shpalljen fajt [...]

Dialogu me Kosovën, Vuçiç: Edhe Shën Pjetri të më telefonojë, nuk do të ma ndryshojë mendjen
Rikthimi në dialog duket i vështirë dhe gati i pamundur për Kosovën e Serbinë. Gjithsesi fillimisht duhet të pranohen disa kushte të përcaktuara nga t [...]

“Ti je një hiç”! Debat intelektual mes “filozofit” Klevis Balliut dhe sociologut: Aty ku kam studiuar unë (me paratë e Fahriut), ti s’merr dot vizë! Fevziu: Jepini zihuni
Debati i ashpër mes ish-deputetit të Partisë Demokratike, Klevis Balliu dhe analistit Ergys Mërtiri. Të dy të ftuar në emisionin “Opinion”, janë përpl [...]

Sherr i fortë brenda llojit, Mark Marku sulmon Agron Shehajn: Je matrapaz, s’krahasohesh me Lulin
Përplasen në studio dy emra të njohur të PD-së. Mark Marku me Agron Shehajn kanë pasur debate me tone të aspra në studion e Blendi Fevziut.
Deputet [...]

Edmond Budina: Ku dua t’ia di për Amerikë unë, Bashën do ta padisim pse i bindet SHBA-së. Profesor Kapexhiu: Rama është artist
Edmond Budina dhe Bujar Kapexhiu kanë komentuar në ABC News, zhvillimet politike.
“Opinioni është i lodhur po ne që na ke ftuar nuk jemi të lodhur? [...]

Braçe thirrje qeverisë: Punëtorët po ju ikin… rritini rrogat, përmirësojini kushtet e punës. Nuk jemi as sa Mali i Zi
Ish-zv.kryeministri, Erion Braçe ka kritikuar këtë mëngjes rrogat aktuale të punonjësve shqiptarë, duke theksuar se ata po largohen prej shifrës së ul [...]