Category: Debat

Kallëzimi i policëve ndaj Pjerin Ndreu, Rama: Bashkiaku do përgjigjet para ligjit, policët nuk u stepën para tij
Kryeministri Edi Rama ka folur lidhur me denoncimin e bërë nga tre efektivë të policisë kundër kreut të Bashkisë së Lezhës, Pjerin Ndreu ku pretendohe [...]

“Polic të dehur e barkderra…”, Pjerin Ndreu reagon publikisht ndaj efektivëve që e paditën
Pjerin Ndreu ka reaguar ndaj efektivëve të policisë që e kanë paditur për pengim të ushtrimit të punës së tyre përmes presionit dhe fyerjeve..
Përm [...]

Nuk i lejoi të kryejnë detyrën dhe i ofendoi, Pjerin Ndreu paditet nga 3 efektivë të Policisë
Kryetari i Bashkisë së Lezhës, Pjerin Ndreu, është kallëzuar penalisht në Prokurori, nga tre efektivë të Policisë së Shtetit, me pretendimin se i ka p [...]

Rama paralajmëron ndryshimet në strukturat e larta drejtuese në Polici: Më shpejt seç ishin planifikuar
Kryeministri Edi Rama gjatë një konference për shtyp tha se procesi i ndryshimeve në strukturat e larta drejtuese të Policisë do të bëhet më shpjet ng [...]

Rama thirrje bizneseve pa leje në bregdet: Largohuni vetë, në të kundërt ju largojmë me pahir
Kryeministri Edi Rama u ka bërë thirrje të gjitha subjekteve në vijën bregdetare se nëse janë pa leje të largohen vetë, në të kundërt do i larojnë me [...]

Strumbullari i krimit OPGJ dhe prokuroria e korruptuar dhe në fund ndrikulla… gjykata! Spartak Ngjela del me deklaratën ‘bombë’: Ky është shkaku kryesor! Mos u hallakatni kot drejt policisë
Avokati i njohur, Spartak Ngjela ka bërë një reagim lidhur me ngjarjet kriminale që tronditën vendin ditët e fundit.
Postimi i Ngjelës
Mos u ha [...]

istrukturimi në Polici/ Havari skeptik: Rama ka pasur 8 vite kohë, janë rikthyer drejtues që u larguan me ceremoni për korrupsion e zhvatje. Të hiqet gjithë garda e vjetër!
Ish-drejtuesi i lartë i Policisë, Mit’hat Havari i ftuar në emisionin ”Frontline” të News24 është shprehur skeptik për ristrukturimin e paralajmëruar [...]

Mit’hat Havari apel Ramës: Mos dëgjo servilët që të thonë ‘o gjigand’! Kthehu me këmbë në tokë, largoji të gjithë drejtorët parazitë të Policisë
Ish-drejtuesi i Polcisë, Mit’hat Havari i është drejtuar me një apel kryeministrit Edi Rama nga emisioni ”Frontline” të Marsela Karapanços në News24.
[...]

Lulzim Basha zotohet para shqiptarëve: Demokracia ka rënë, por unë do ta ngre sërish! Do të hyjmë në Parlament që të luftojmë edhe brenda por edhe jashtë tij
Lulzim Basha thotë se ai tashmë ka një detyrë të madhe ndaj shqiptarëve për të kthyer demokracinë.
Teksa po merr pjesë në Asamblenë politike të Par [...]

Flamur Noka: Shqiptarët nuk i besojnë më Policisë së Shtetit, duhet të rikthehem unë dhe PD në krye të Ministrisë së Brendshme që në Lazarat hynim me vizë ose pasaport diplomatike
Ish-ministri i Brendshëm Flamur Noka, duke folur për masakrën në Velipojë, ku u vranë katër vetë, deklaroi se shqiptarët nuk i besojnë më Policisë së [...]