Category: Debat

“Jo po thoni që nuk e gjeta 80% -shin”! Artan Hoxha jep mesazhin e fortë pasi Lulzim Basha vulosi fitoren në Partinë Demokratike: Nuk e kuptoj, si ka mundësi që…
Lulzim Basha e ka thelluar më tej diferencen e votave ndaj kandidatëve të tjerë duke vulosur kështu fitoren e tij si kryetar i PD.
Sipas rezultatit [...]

Diferenca me të shkuarën në takimin Blinken-Rama
Nga Mero Baze
Mënyra se si Edi Rama ka menaxhuar një nga vendimet më të rëndësishme të SHBA kundër politikanit më dominues të tranzicionit shqiptar [...]

FAKSIMILE/ Basha deformon rezultatin e zgjedhjeve: Procesverbali i Durrësit nxjerr blof procesin e numërimit
Lulzim Basha duket se po lëviz të gjithë mekanizmat që disponon për të marketuar një fitore të thellë në sytë e demokratëve.
Pas problematikave me [...]

Demokratë apo demokot që votojnë për opozitarin e përjetshm?! Më në fund Lulzimi fiton në parti… me 88% të votave!
Kanë dalë rezultatet paraprake të zgjedhjeve për kryetarin e ri të Partisë Demokratike, ku rezulton se Lulzim Basha, kryetari aktual, është në avantaz [...]

“Një parti përjashtuese nuk mund të jetë kurrësesi fituese”
Ish-deputetja e PD-së Lajla Përnaska ka kritikuar procesin zgjedhor të Partisë Demokratike ku ditën e sotme emri i saj nuk ishte pjesë e listës së dem [...]

Zgjedhjet në PD, ironizon Nikollë Lesi: Mjerë populli opozitar se ku e ka shpresën! Këta vjedhin votat e njëri-tjetrit dhe pastaj ankohen për Ramën
Duke pasqyruar zhvillimet në PD, Nikollë Lesi ka bërë një shënim të shkurtër ku ironizon procesin e brendshëm zgjedhor.
Botuesi ka shkruar në Koha [...]

Nuk përmbahet Kreshnik Spahiu, nxjerr pamjet brenda votimeve: Palaçot e PD duke fotografuar votën që ta shoh kryetari!
Fotografimi apo filmimi i votës për ta shfaqur më pas tek persona të tjerë është një dukuri që ka ndodhur ndër vite në Shqipëri. Edhe në zgjedhjet për [...]

Sali Berisha flet nga selia e PD-së dhe habit me ato që thotë: I qëndroj deklaratës për rikthimin si lider!
Ish-Kryeministri Sali Berisha votoi sot në selinë e PD në procesin për zgjedhjen e kreut të ri të kësaj partie. Në garën për postin e kryetarit demokr [...]

“Maskaradë zgjedhore” e Luli Bashës! Bujar Nishani del me deklaratën e fortë: Është kërcënuar fizikisht kandidatja femër për kryetare!
Ish-presidenti Bujar Nishani pasi votoi për kreun e ri të PD-së nuk i kurseu akuzat ndaj kryedemoratit Lulzim Basha.
“Nëse Rama bëri "masakër zgjed [...]

Një fjalim emocionues e Sekretarit te shtetit Antony Blinken për Shqipërinë dhe kryeministrit Rama në Bruksel!
Kryeministri Edi Rama zhvilloi sot një takim me Sekretarin amerikan të Shtetit Antony Blinken. Takimi i rëndësishëm ka filluar rreth orës 17:30 në Bru [...]