Category: Debat

Përralla nga Lulzim Basha: Nëse nuk më hiqni, të Dielën do t’i kthejmë vendit demokracinë dhe përmes saj ndryshimin
Lulzim Basha, në prag të zgjedhjeve të së dielës për kryetarin e Partisë Demokratike, vijoi takimet me demokratët dhe pasditen e së premtes ai u ndal [...]

Shpallja “non grata”, rikthimi i Berishës në parti dhe e ardhmja në pikëpyetje e PD
sh-kryeministri dhe lideri historik i së djathtës, Sali Berisha, ka ndërruar rrugë.
Sali Berisha, njeriu i cili prej 2013-s dha dorëheqjen e parevo [...]

Meta: Deputetët morën para për të më shkarkuar, faqe e zezë ata që më nxorrën në pritë
Ilir Meta thotë se deputetët që kanë votuar pro shkarkimit të tij kanë marrë lekë. Duke akuzaur opozitën se e nxorrën në pritë me djegien e mandave, k [...]

Meta: S’më shqetëson shkarkimi, po pres me durim e qetësi të bashkëpunoj me shumicën e re
Presidenti Ilir Meta reagoi sot për herë të parë pas vendimit të Kuvendit për shkarkimin e tij me 104 vota.
Në një bashkëbisedim me gazetarët, Meta [...]

Meta: Shkarkimi im shfaqje e parlamentit monist për të zhvendosur vëmendjen nga krimi zgjedhor
Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta ka nisur konferencën për shtyp duke komentuar vendimin e Kuvendit për ta shkarkuar nga detyra.
Meta thotë se ësh [...]

Edi Rama: Shqipëria e Madhe është marrëzi! Zgjidhja, të ndjekin shembullin e Francës dhe Gjermanisë
“Zgjidhja e çështjes midis Serbisë dhe Kosovës është e domosdoshme dhe është me të vërtetë thelbësore për zhbllokimin e potencialit që ekziston në mar [...]

“Shteti im më ‘pushkatoi’ mua dhe familjen time”! Anton Martini shpërthen keq pasi u shkarkua nga KPA: Zbulon vendimin që ka marrë
Prokurori i Krimeve të Rënda, Anton Martini ka reaguar për shkarkimin nga detyra të tij nga KPA për problemet me pasurinë.
Martini thotë se ishte i [...]

Urdhri i prerë i Biden iu fut të ‘dridhurat’ politikanëve shqiptarë! Gazetarja e Zërit të Amerikës zbulon çfarë fshihet pas tij: Pritet të…
Gazetarja e Zërit të Amerikës, Menanda Zaimi ka komentuar urdhrin e prerë që presidenti i SHBA-së, Joe Biden firmosi dy ditë më parë për bllokimin e p [...]

“Fati i tij është i vulosur tashmë”! Romeo Kara paralajmëron fundin ‘tragjik’ të Sali Berishës: Ai e djeg PD dhe vendin për m*nderen e tij!
Ish-kryeministri Sali Berisha i pyetur mbrëmjen e djeshme nëse synon që të rikthehet sërish në krye të PD-së, u shpreh se nuk përjashton asnjë mundësi [...]

Harron Zenin, Abin, Gitën! Shpallja “non-grata” e detyron të tregoj pasurinë, “varfanjakut” Sali Berisha: Jetoj në apartament 124 m2, kursime kam…
Ish-kryeministri Sali Berisha ka folur për shpalljen e tij “non-grata” nga DASH, duke thënë se ata nuk mund t’i gjejnë asgjë, si përsa i takon pasuris [...]