Category: Debat

Agron Shehaj nuk e llogarit Gjekmarkajn: Nuk më habit dhe e injoroj
Deputeti i zgjedhur i Partisë Demokratike, Agron Gjekmarkaj, ironizoi mbrëmë kandidatin për kryetar të PD-së Agron Shehaj, teksa tha se PD nuk është “ [...]

Dritan Hila: Shpallja “non-grata” e Berishës e ka çliruar shoqërinë shqiptare. Mburrej se më 21 janar do vriste Ramën me snajper, sot nuk kishte lidhje me ngjarjen
Dritan Hila e shesh si çlirim të shoqërisë shqiptare faktin që DASH e shpalli “non-grata” ish-kryeministrin Sali Berisha.
Ai tha se të gjithë e din [...]

Ramën e kisha shenjestruar në kokë nëse…! “Gërdeci” dhe “21 janari”, habit Berisha ka humbur kujtesën: S’kam asnjë lidhje me këto çështje unë
Sali Berisha u shpreh se nuk ka asnjë lidhje me hapjen e çështjeve të Gërdecit dhe 21 janarit
Berisha tha se akuza e Ina Ramës për Gërdecin është v [...]

Kjo është drejtësi që shfrytëzon gjakun e Gërdecit dhe 21 janarin për të çuar gjak në mbrojtjen e Edi Ramës! Lehsi Bushati acarohet: E dimë që Berisha i vrau ata në 21 janar, këto janë po*dhë me rigon
Lehsi Andi Bushatie si i pafytyrë që është, nuk i ka pëlqyer hapja e dosjeve të 21 Janarit dhe e Gërdecit, duke qënë i shqetësuar për autorin kryesor [...]

Deklarata e Ministrit gjerman të Shëndetësisë, Rama: Shqipëria vendi më i përshtatshëm për pushime! Roth: E rëndësishme të shmangim paragjykimet! BE nuk lë askënd vetëm
Kryeministri Edi Rama iu kthye sot edhe njëherë deklaratës së Ministrit Gjerman të Shëndetësisë Jens Spahn, i cili deklaroi më parë se mbi 50% e infek [...]

Roth në Tiranë: Shqipëria ka shënuar arritje, BE duhet të mbajë premtimet! Rama: Çështjet e brendshme të unionit s’mbajnë dot peng rajonin! Reformat i bëjmë për shqiptarët
Në politikë vendimet merren sipas fakteve dhe faktet janë të qarta në rastin e Shqipërisë dhe Maqedonisë janë të qarta. Të dyja shtetet kanë plotësuar [...]

Akuza e Nishanit: Basha e dinte se Berisha do shpallej “non grata”, ndaj afroi datën e zgjedhjeve në PD
ulzim Basha e dinte se Berisha do të shpallej non grata”, kjo ishte deklarata e fortë e Bujar Nishanit.
Sipas tij, ky informacion ishte dhe vendimi [...]

Artan Hoxha: 21 Janari shënjoi fundin politik të Sali Berishës! Është kapur me ‘presh në duar’, ka vrarë njerëzit atje
I ftuar në Shqip nga Rudina Xhunga në Dritare Tv gazetari Artan Hoxha ka folur për 21 Janarin.
Sipas tij, kjo ngjarje shënjoi ish-kryeministrin Ber [...]

Agron Gjekmarkaj si palaço publik
Agron Gjekmarkaj, që deri më dje bënte analistin dhe hiqej si parimor, tani është shndërruar në lëpirësin serial të Lulzim Bashës.
Pas pazareve që [...]

Përplasja e ashpër e Ramës me ministrin gjerman, si e komentojnë mediat në Gjermani
Nën titullin “Spahn mbron deklaratat për udhëtarët nga Ballkani”, gazeta e njohur gjermane, Frankfurter Allgemeine Zeitung i kushton vëmendje të enjte [...]