Category: Debat

1 911 912 913 914 915 1,626 9130 / 16257 POSTS
Kur pamja flet më shumë se fjalët

Kur pamja flet më shumë se fjalët

ali Berisha është në ditët e tij më të vështira. Ai po e mbyll jetën si i damkosur ndërkombëtarisht, si një njeri i korruptuar dhe që ka minuar dem [...]
Zbardhet vendimi i Gjykatës: Adriatik Lalla do qëndrojë në burg të zakonshëm, pasuritë e konfiskuara i kalojnë shteti

Zbardhet vendimi i Gjykatës: Adriatik Lalla do qëndrojë në burg të zakonshëm, pasuritë e konfiskuara i kalojnë shteti

Gjykata ka publikuar arsyetimin një ditë pasi GJKKO dënoi në shkallë të parë me 2 vite burg ish-kryeprokurorin Adriatik Llalla. Sipas Gjykatës, dën [...]
Vendimi i DASH, Frrok Çupi: Sali Berishës do i bashkohet dhe Meta, ja katër akuzat që rëndojnë mbi ta

Vendimi i DASH, Frrok Çupi: Sali Berishës do i bashkohet dhe Meta, ja katër akuzat që rëndojnë mbi ta

Analisti i njohur, Frrok Çupi, është shprehur dje se shpallja “non grata” e Sali Berishës është një mesazh edhe për presidentin Ilir Meta. Sipas a [...]
DASH reagon: Ja pse e shpallëm “non grata” Berishën! Aferat korruptive të tij vijojnë ende të bëjnë jehonë në Shqipëri dhe rajon

DASH reagon: Ja pse e shpallëm “non grata” Berishën! Aferat korruptive të tij vijojnë ende të bëjnë jehonë në Shqipëri dhe rajon

Departamenti Amerikan i Shtetit, ka reaguar për gazetën “SOT”, pas përgjigjes së ish-kryeministrit Berisha, i cili deklaroi se nuk është i përfshirë n [...]
A do të ketë ndryshim rezultati? Rinis në KAS numërimi për 114 kutitë e këtij qarku. KQZ publikon pamjet çfarë po ndodh

A do të ketë ndryshim rezultati? Rinis në KAS numërimi për 114 kutitë e këtij qarku. KQZ publikon pamjet çfarë po ndodh

Në qarkun e Beratit ka rinisur në KAS numërimi për 114 kutitë. Sot është dita e dytë e rinumërimit në këtë qark. Komisioni i Ankesave dhe Sanksione [...]
Berisha dhe Meta ‘telefonojnë’ urgjentisht Adriatik Llalën pas dënimit nga SPAK, Artan Hoxha publikon foton që po ‘thyen’ rrjetin dhe zbardh bisedën: Po e çojnë në burg!

Berisha dhe Meta ‘telefonojnë’ urgjentisht Adriatik Llalën pas dënimit nga SPAK, Artan Hoxha publikon foton që po ‘thyen’ rrjetin dhe zbardh bisedën: Po e çojnë në burg!

Gazetari Artan Hoxha ka reaguar për dënimin me 2 vite burg të ish-Prokurorit të Përgjithshëm, Adriatik Llalla nga SPAK. Hoxha ka publikuar në rrjet [...]
Shpallja “non-grata”, Berisha akuza të forta Ramës: Hesht sepse…

Shpallja “non-grata”, Berisha akuza të forta Ramës: Hesht sepse…

Sa i përket shpalljes “non-grata” nga DASH, ish-kryeministri Sali Berisha, tha se historia nis në Tiranë. Dhe për këtë Berisha ka akuzuar, kryemini [...]
BE ndez “dritën jeshile”: Linja e re hekurudhore që do të lidhë Shqipërinë me Greqinë

BE ndez “dritën jeshile”: Linja e re hekurudhore që do të lidhë Shqipërinë me Greqinë

Krijimi i një linje të re hekurudhore me një gjatësi totale prej rreth 130 km është në proces dhe do të lidhë Greqinë me Shqipërinë. Media greke, “ [...]
Dyshime për arratisje, SPAK ngushton lakun, Ilir Meta dhe Sali Berisha duhet të dorëzojnë të gjitha pasuritë e vjedhura

Dyshime për arratisje, SPAK ngushton lakun, Ilir Meta dhe Sali Berisha duhet të dorëzojnë të gjitha pasuritë e vjedhura

Vendimi i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, për të futur në listën e zezë Sali Berishën familjarisht dhe në rreth të kuq Ilir Metën dhe bandën e tij [...]
Berisha i di shqiptarët të “verbër”! Në 30 vite kam shtuar vetëm 34 metra shtëpi?! Po më gjetët pasuri të tjera, jua kam falur!

Berisha i di shqiptarët të “verbër”! Në 30 vite kam shtuar vetëm 34 metra shtëpi?! Po më gjetët pasuri të tjera, jua kam falur!

Sali Berisha thotë se në 30 vite është pasuruar me vetëm 34 metra më shumë sipërfaqe banimi. I ftuar në ‘Opinion’ ai mohoi që aleatët e tij Ilir Me [...]
1 911 912 913 914 915 1,626 9130 / 16257 POSTS