Category: Debat

1 912 913 914 915 916 1,626 9140 / 16257 POSTS
A kishte lidhje djali juaj me Gërdecin? Berisha: Janë trillime, s’ka marrë asnjë qindarkë. Vajza u pagua në Kosovë, Liria me autikët

A kishte lidhje djali juaj me Gërdecin? Berisha: Janë trillime, s’ka marrë asnjë qindarkë. Vajza u pagua në Kosovë, Liria me autikët

Sali Berisha ka mohuar gjithçka lidhur me akuzat e ngritura nga DASH për korrupsionin dhe ndalimin e hyrjes në SHBA për të dhe familjarët e tij. I [...]
Berisha, “non grata”, ironia e Hajdarit: Të paktën nuk iu shpalli luftë SHBA-ve

Berisha, “non grata”, ironia e Hajdarit: Të paktën nuk iu shpalli luftë SHBA-ve

Ish-prokurori, Shkëlqim Hajdari shprehet se vendimi i shpalljes “non grata” të Sali Berishës nga SHBA është një çështje që i përket vetëm atij, dhe se [...]
Berisha tregon rolin në aksionet e PD: Çadra vendim i Bashës, për djegien e mandateve më nderon nëse ma faturon mua

Berisha tregon rolin në aksionet e PD: Çadra vendim i Bashës, për djegien e mandateve më nderon nëse ma faturon mua

Ish-Kryeministri Sali Berisha ka folur sot për aksionet e opozitës që janë bërë pas largimit të tij nga qeveria. Berisha ka treguar rolin që ka pas [...]
Pas vendimit “non-grata”, familja Haklaj reagon ndaj Berishës: Ti ish-komunist spiun nxite luftën Veri-Jug, vrave e vodhe dhe flet për dinjitet

Pas vendimit “non-grata”, familja Haklaj reagon ndaj Berishës: Ti ish-komunist spiun nxite luftën Veri-Jug, vrave e vodhe dhe flet për dinjitet

Familja Haklaj padyshim është familja që e ka sulmuar më shumë ndër vite ish-kryeministrin Sali Berisha, duke e cilësuar drejtpërdrejt dhe si fajtor p [...]
“S’mund të pranoj një Guvernator në Shqipëri”! Berisha: SHBA-të tentuan të emërojnë Presidentin, ju tregoj emrin

“S’mund të pranoj një Guvernator në Shqipëri”! Berisha: SHBA-të tentuan të emërojnë Presidentin, ju tregoj emrin

Berisha të enjten është shprehur se Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë tentuar të ndikojnë në zgjedhjen e Presidentit të Republikës së Shqipërisë. [...]
Më krahë të lehta Adriatik Llalla, ata që të vunë aty dhe të përdorën si kamikaz s’të mbrojnë dot se kanë hallet e tyre! Kush e ka radhën?

Më krahë të lehta Adriatik Llalla, ata që të vunë aty dhe të përdorën si kamikaz s’të mbrojnë dot se kanë hallet e tyre! Kush e ka radhën?

Nga Artan Hoxha Me krah te lehta kryeprokuror i Republikes. Vendimi u dha nen monitorimin e perfaqesuesve të SHBA në sallen e gjyqit… Tani, [...]
Berisha “shet” Bashën: Akuzat për rrugën Durrës-Kukës kanë qënë për ministrin, s’ka asgjë për mua

Berisha “shet” Bashën: Akuzat për rrugën Durrës-Kukës kanë qënë për ministrin, s’ka asgjë për mua

Një ditë më parë një vendim i DASH, shokoi opinionin publik shqiptar. Në vendimin në fjalë thuhej se ish-kryeministrit dhe ish-presidentit të Shqipëri [...]
Sali Berisha padit SHBA: Blinken të gjejë vend të futet, shpif për mua. Më kanë prekur nderin dhe dinjitetin

Sali Berisha padit SHBA: Blinken të gjejë vend të futet, shpif për mua. Më kanë prekur nderin dhe dinjitetin

Sali Berisha ka vendosur të padisë Shtetet e Bashkuara të Amerikës, pasi e shpallën “non grata”. Ai tha gjatë një konference për shtyp, se ka marrë [...]
Gazet-arët e familjes Berisha i’a kalojnë edhe portokallisë: Amerikanët i thanë mos fol për Kosovën, se s’të japim vizë! Ai ‘ tha futeni në by***

Gazet-arët e familjes Berisha i’a kalojnë edhe portokallisë: Amerikanët i thanë mos fol për Kosovën, se s’të japim vizë! Ai ‘ tha futeni në by***

Tragjikomizmi i suitës mediatike që po mbron Sali Berishën në këto momente kalon çdo kufj të fantazizë njerëzore. Në televizionin e familjes Berish [...]
Ja sa para i kushton Berishës, hapja e gjyqit ndaj Blinken sipas avokatit shqiptarë!

Ja sa para i kushton Berishës, hapja e gjyqit ndaj Blinken sipas avokatit shqiptarë!

Avokat Idajet Beqiri është shprehur se gjyqi i ish-kryeministrit Sali Berisha kundër Sekretarit Amerikan të Shtetit, Antony Blinken kushton 1 milion e [...]
1 912 913 914 915 916 1,626 9140 / 16257 POSTS