Category: Debat

1 914 915 916 917 918 1,626 9160 / 16257 POSTS
Familja Berisha ndjehet e tradhtuar nga Basha: Reagoi shumë butë ndaj SHBA-së, duan të na eleminojnë për t’i hapur rrugë bashkëqeverisjes

Familja Berisha ndjehet e tradhtuar nga Basha: Reagoi shumë butë ndaj SHBA-së, duan të na eleminojnë për t’i hapur rrugë bashkëqeverisjes

Familja Berisha ka reaguar ashpër jo vetëm për shpalljen “non grata” nga SHBA, por mbi të gjitha për reagimin e “butë” të Lulzim Bashës ndaj SHBA. [...]
Dy pilotet shqiptare “çmendin” kryeqytetasit! Ushtria amerikane: Jemi në Farkë për Defender 21

Dy pilotet shqiptare “çmendin” kryeqytetasit! Ushtria amerikane: Jemi në Farkë për Defender 21

Përmes një fotoje të shpërndarë në rrjetet sociale Komanda e ushtrisë Amerikane në Europë dhe Afrikë, e cila po udhëheq një ndër stërvitjet më të mëdh [...]
Fundi i një shpifësi: Berisha zgjodhi korrupsionin dhe nxitjen e dhunës

Fundi i një shpifësi: Berisha zgjodhi korrupsionin dhe nxitjen e dhunës

Sali Berisha jetoi aq gjatë në politikë sa të shikonte turpërimin e tij dhe fundin si një shpifës i korruptuar. Atë që nuk bënë dot gjykatat shqipt [...]
“Si Pinoçeti, 85-vjeç me barelë në burg do shkosh”! Artan Hoxha i publikon videon Sali Berishës dhe lëshon paralajmërimin e rëndë: Si është ajo batuta e ‘Kumbarit’ para se ta ekzekutojnë?!

“Si Pinoçeti, 85-vjeç me barelë në burg do shkosh”! Artan Hoxha i publikon videon Sali Berishës dhe lëshon paralajmërimin e rëndë: Si është ajo batuta e ‘Kumbarit’ para se ta ekzekutojnë?!

Artan Hoxha ka ndarë pak çaste më parë një video të përplasjes së tij ‘live’ me ish-kryeministrin Sali Berisha në shkurt të viti 2018. Gjatë ndërhy [...]
Deklarata e fortë e Alfred Pezës, tregon çfarë e pret presidentin Meta: Kambanat po bien edhe për të, e paralajmëroi mbrëmë Yuri Kim

Deklarata e fortë e Alfred Pezës, tregon çfarë e pret presidentin Meta: Kambanat po bien edhe për të, e paralajmëroi mbrëmë Yuri Kim

Analisti Alfred Peza ka dhënë një deklaratë të fortë duke thënë se ambasadorja Yuri Kim e paralajmëroi mbrëmjen e kaluar se kambanat po bien edhe për [...]
Spartak Ngjela nxjerr planin ‘e frikshëm’ që po përgatitej nga ish-kryeministri dhe paralajmëron arrestimin e Sali Berishës: Këto janë faktet që e fundosin! Ja pse ka ndërhyrë SHBA

Spartak Ngjela nxjerr planin ‘e frikshëm’ që po përgatitej nga ish-kryeministri dhe paralajmëron arrestimin e Sali Berishës: Këto janë faktet që e fundosin! Ja pse ka ndërhyrë SHBA

Avokati i njohur, Spartak Ngjela, ka komentuar lajmin e bujshëm se Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë shpallur “non grata” ish-kryeministrin, Sali B [...]
SHBA shpall “non-grata” Sali Berishën, reagon i habitur gazetari i njohur britanik: Përse tani

SHBA shpall “non-grata” Sali Berishën, reagon i habitur gazetari i njohur britanik: Përse tani

Gazetari i njohur britanik, Tim Judah, që shkruan për revistën Economist, ka mbetur i habitur nga vendimi i SHBA për shpalljen non-grata të ish-kryemi [...]
Politika shqiptare ‘zien’ pas vendimit të DASH për të futur Berishën në listën e zezë, Rama bën këtë lëvizje

Politika shqiptare ‘zien’ pas vendimit të DASH për të futur Berishën në listën e zezë, Rama bën këtë lëvizje

Kryeministri Edi Rama ka darkuar mbrëmjen e sotme me kreun e AKR-së Behgjet Pacolli, kompania e të cilit do të ndërtojë Aeroportin e Vlorës. Në një [...]
Si asnjëherë më parë! Spartak Ngjela paralajmëron goditjen e dytë “bombë” që do marrë Sali Berisha së shpejti

Si asnjëherë më parë! Spartak Ngjela paralajmëron goditjen e dytë “bombë” që do marrë Sali Berisha së shpejti

Avokati i njohur Spartak Ngjela ka reaguar lidhur me vendimin e SHBA për të shpallur non grata ish-kryeministrin Sali Berisha. Sipas Ngjelës politi [...]
A doni më për Belulin zoti Blinken! SHBA i dha goditjen e fortë dhe e futi në listën e zezë, Berisha reagon: Tregon bëmat por jo gjëmat

A doni më për Belulin zoti Blinken! SHBA i dha goditjen e fortë dhe e futi në listën e zezë, Berisha reagon: Tregon bëmat por jo gjëmat

Ka reaguar për herë të parë ish-kryeministri Sali Berisha për vendimin e DASH, i cili e shpalli ‘non grata’ në SHBA, bashkë me familjen e tij. Post [...]
1 914 915 916 917 918 1,626 9160 / 16257 POSTS