Category: Debat

1 922 923 924 925 926 1,626 9240 / 16257 POSTS
Nuk ka strategji politika, PD duhet të hapet! Tosi më në fund “kthjellohet”, del kundër Bashës: Duhet të ikë, nuk mbrojti votat!

Nuk ka strategji politika, PD duhet të hapet! Tosi më në fund “kthjellohet”, del kundër Bashës: Duhet të ikë, nuk mbrojti votat!

Fatos Lubonja komentoi zhvillimet në Partinë Demokratike, ku u shpreh se një debat i hapur brenda partisë është shumë i nevojshmë. Në një intervist [...]
Gjana sqaron pse Basha s’jep dorëheqjen: E debatuam më 2017, por vendosëm të mos e detyrojmë kryetarin të dorëhiqet

Gjana sqaron pse Basha s’jep dorëheqjen: E debatuam më 2017, por vendosëm të mos e detyrojmë kryetarin të dorëhiqet

Kryetari i Komisionit Zgjedhor për zgjedhjet e 13 qershorit në Partinë Demokratike, Jemin Gjana, ka sqaruar arsyen pse kryedemokrati Lulzim Basha nuk [...]
“Një tufë pushtet dashës, pjesa tjetër spurdhjakë”/ Murrizi, ironi me garën në PD: Lëreni Lulin të jetë Lul!

“Një tufë pushtet dashës, pjesa tjetër spurdhjakë”/ Murrizi, ironi me garën në PD: Lëreni Lulin të jetë Lul!

Deputeti Myslym Murrizi ka bërë një koment lidhur me situatën në të cilën ndodhet Partia Demokratike ku kërkohet edhe dorëheqja e Lulzim Bashës. Pë [...]
Komisioni nxjerr provat kundër Metës, Presidenti refuzon të shkojë: Nuk e njohim këtë parlament njëpartiak

Komisioni nxjerr provat kundër Metës, Presidenti refuzon të shkojë: Nuk e njohim këtë parlament njëpartiak

Meta nuk do të shkojë nesër në komisionin hetimor të ngritur për shkarkimin e tij. Për Vizion Plus, zyra e shtypit e presidentit sqaroi se kryetari [...]
Bozdo jep dorëheqjen nga Komisioni Zgjedhor i PD, reagon Paloka: Kemi Çlirim Gjatën si zëvendësues rezervë

Bozdo jep dorëheqjen nga Komisioni Zgjedhor i PD, reagon Paloka: Kemi Çlirim Gjatën si zëvendësues rezervë

Nënkryetari Edi Paloka, ka komentuar dorëheqjen e Eno Bozdos nga Komisioni i Zgjedhjeve. Sipas tij, Bozdo, që mbrëmë, kërkoi kohë për çështjet e ti [...]
Debate në KAS, Rusmali kërkon numrin e votave të tjetërsuara: Keni raste konkrete? Avokati i PD: I kemi denoncuar, gjejini ju!

Debate në KAS, Rusmali kërkon numrin e votave të tjetërsuara: Keni raste konkrete? Avokati i PD: I kemi denoncuar, gjejini ju!

Avokati i PD-së në Komisionin e Ankesave dhe Sanksioneve, KAS, Marash Logu, ka debatuar me Ilir Rusmalin, ndërsa ky i fundit i ka kërkuar shifra të vo [...]
Flutura Açka: Mendoja se nuk do të qaja më pas vdekjes së djalit tim, por humbja e Teatrit më përloti

Flutura Açka: Mendoja se nuk do të qaja më pas vdekjes së djalit tim, por humbja e Teatrit më përloti

Shkrimtarja e njohur dhe deputete e zgjedhur me siglen e PD, Flutura Açka ka bërë një postim në rrjetet sociale, për shembjen e Teatrit Kombëtar. A [...]
VIDEO/ Komisioni Hetimor për shkarkimin e Presidentit publikon videon me shkeljet e rënda të Ilir Metës

VIDEO/ Komisioni Hetimor për shkarkimin e Presidentit publikon videon me shkeljet e rënda të Ilir Metës

Komisioni Hetimor ka nisur mbledhjen e radhës për dorëheqjen e Presidentit, Ilir Meta. Ka qenë kryetari i Komisionit Hetimor, Alket Hyseni, që ka m [...]
Basha kërkon zgjedhje të lira dhe të ndershme por nuk i zbaton parimet, Ristani: Hilanjozi e afroi datën e zgjedhjeve

Basha kërkon zgjedhje të lira dhe të ndershme por nuk i zbaton parimet, Ristani: Hilanjozi e afroi datën e zgjedhjeve

Ish-sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Arben Ristani, u shpreh sot i prerë në emisionin ‘Breaking’ se ka marrë vendimin ë të mos kandidoj [...]
1 922 923 924 925 926 1,626 9240 / 16257 POSTS