Category: Debat

1 924 925 926 927 928 1,626 9260 / 16257 POSTS
“Si u burgosa për 27 orë në aeroportin e Malpensas”, gazetarja e njohur shqiptare rrëfen çfarë i ndodhi 3 ditë më parë dhe i habit të gjithë me detajet që tregon

“Si u burgosa për 27 orë në aeroportin e Malpensas”, gazetarja e njohur shqiptare rrëfen çfarë i ndodhi 3 ditë më parë dhe i habit të gjithë me detajet që tregon

Një gazetare shqiptare, e cila udhëtonte nga Tirana drejt Italisë, përmes aeroportit të Malpensas, jo vetëm që është refuzuar të hyjë në shtetin itali [...]
Mbledhja e Këshillit Kombëtar, Kadilli: Burri duket jo kur merr pushtetin por kur vendos të heqë dorë prej tij, e mbani mend mbështetjen absolute të Berishës,

Mbledhja e Këshillit Kombëtar, Kadilli: Burri duket jo kur merr pushtetin por kur vendos të heqë dorë prej tij, e mbani mend mbështetjen absolute të Berishës,

Në mbledhjen e mbajtur në Këshillin Kombëtar të Partisë Demokratike, ka mbajtur një fjalë edhe kandidati për kryetar i kësaj partie, Fatbardh Kadilli. [...]
Berisha refuzon të jetë dëshmitar i shkeljeve të Bashës, s’merr pjesë në mbledhjet e forumeve të PD-së

Berisha refuzon të jetë dëshmitar i shkeljeve të Bashës, s’merr pjesë në mbledhjet e forumeve të PD-së

Sali Berisha ka zgjedhur të mos marrë pjesë në mbledhjet e forumeve të Partisë Demokratike ku ai është anëtar. Edhe pse të gjithë demokratët i kanë [...]
Basha tallet me kryesinë e PD dhe demokratët: Mbaj përgjegjësi se nuk lejova bashkëpunimin me bandat në zgjedhje

Basha tallet me kryesinë e PD dhe demokratët: Mbaj përgjegjësi se nuk lejova bashkëpunimin me bandat në zgjedhje

Në mbledhjen e kryesisë së PD, ku nuk mungojnë as debatet, kryedemokrati Lulzim Basha e ka “justifikuar” humbjen e opozitës, me refuzimin e tij për të [...]
Nishani në Këshillin Kombëtar shikon  gjysëm “masakër” elektorale: Jemi në pikën më kritike pas 97’! PD në moment dëshpërimi si asnjëherë më parë!

Nishani në Këshillin Kombëtar shikon gjysëm “masakër” elektorale: Jemi në pikën më kritike pas 97’! PD në moment dëshpërimi si asnjëherë më parë!

Kryetari i Këshillit Kombëtar të PD, Bujar Nishani gjatë mbledhjes së sotme e ka cilësuar situatën aktuale në parti si më kritiken pas vitit 97’. N [...]
Kadilli diskretiton Bashën në mbledhje: Jep dorëheqjen, demokratët nuk do të numërojnë humbjet e tua personale gjithë jetën

Kadilli diskretiton Bashën në mbledhje: Jep dorëheqjen, demokratët nuk do të numërojnë humbjet e tua personale gjithë jetën

Ashtu siç ishte parashikuar, mbledhja e kryesisë së PD ka pasur diskutime të forta. Fatbardh Kadilli i cili tashmë ka shpallur hapur kandidaturën p [...]
Zgjedhjet më 13 qershor, ish anëtari i KK të PD: Si mund të ketë garë për 17 ditë? Basha i ka ushtarë e servilë të tij

Zgjedhjet më 13 qershor, ish anëtari i KK të PD: Si mund të ketë garë për 17 ditë? Basha i ka ushtarë e servilë të tij

Pas vendimit të Kryesisë për vendosjen e 13 qershorit si datën që do të zhvillohen zgjedhjet për kryetarin e ri të Partisë Demokratike, ish-anëtari i [...]
Skenari Basha në mbledhjen e Kryesisë: “Kor kritik” dhe “kor servilësh”! Ja rolet për secilin nga besnikët e tij

Skenari Basha në mbledhjen e Kryesisë: “Kor kritik” dhe “kor servilësh”! Ja rolet për secilin nga besnikët e tij

Kryedemokrati Lulzim Basha duket se është kujdesur për çdo element që mbledhja e sotme e Kryesisë t’i ngjasonte një shfaqjeje të nivelit të lartë. [...]
Jemin Gjana kryetr komisioni “merr” në dorë zgjedhjen e Lulit kryetar partie si me Eduart Selamin: Ja kush do jenë tre anëtarët e komisionit

Jemin Gjana kryetr komisioni “merr” në dorë zgjedhjen e Lulit kryetar partie si me Eduart Selamin: Ja kush do jenë tre anëtarët e komisionit

Partia Demokratike do të zhvillojë zgjedhje për kreun e ri të partisë më 13 qershor. Bëhet e ditur se në krye të Komisionit për Zgjedhjen e kryetar [...]
Po 10 mijë  vota kush i mori?! Basha vazhdon gafat: Kemi marrë 670 mijë vota, 620 mijë të numëruara dhe 40 mijë që s’na i kanë quajtur…660 mijë

Po 10 mijë vota kush i mori?! Basha vazhdon gafat: Kemi marrë 670 mijë vota, 620 mijë të numëruara dhe 40 mijë që s’na i kanë quajtur…660 mijë

Lulzim Basha ka ngritur pretendimin në mbledhjen e kryesisë së PD se në zgjedhjet elektorale të 25 prillit ka mundur të marrë 670 mijë vota. Ai ësh [...]
1 924 925 926 927 928 1,626 9260 / 16257 POSTS