Category: Debat

1 997 998 999 1,000 1,001 1,626 9990 / 16251 POSTS
Emigrantë” në Divjakë! Të rinjtë nga fshatrat e thella të Korçës dhe Elbasanit shkojnë për punë

Emigrantë” në Divjakë! Të rinjtë nga fshatrat e thella të Korçës dhe Elbasanit shkojnë për punë

Kushtet e vështira ekonomike shpesh herë i detyrojnë të rinjtë të emigrojnë për të siguruar të ardhura. Por jo të gjithë zgjedhin emigrimin jashtë ven [...]
VIDEO/ Edi Rama në timon, e ndalon ‘policia’ në Vlorë. Batutat: Po ika unë ju mori lumi, je në terezi apo jo!

VIDEO/ Edi Rama në timon, e ndalon ‘policia’ në Vlorë. Batutat: Po ika unë ju mori lumi, je në terezi apo jo!

Kryeministri Edi Rama ka ardhur sërish si aktor mbrëmjen e sotme për qytetarët, pas rolit të tij në filmin e Ermal Mamaqit “I Love Tropoja”. Por so [...]
Meta hedh adoleshentët në “aksion”, tre të rinjtë kandidatë: Nga Vlora e pavarësisë, fitore LSI-së

Meta hedh adoleshentët në “aksion”, tre të rinjtë kandidatë: Nga Vlora e pavarësisë, fitore LSI-së

Tre të rinj që kandidojnë për deputet të LSI në qarkun e Vlorës kanë dhënë mesazhin e fitores me anë të një postimi në Facebook. Instalimi i Ilir M [...]
Vaksinat kineze, si u detyrua drejtori i CDC të përgënjeshtrojë mediat dhe Saliun e Tritanin e Shqipërisë

Vaksinat kineze, si u detyrua drejtori i CDC të përgënjeshtrojë mediat dhe Saliun e Tritanin e Shqipërisë

Eshtë një treshe doktorësh në Shqipëri, që gëzojnë përgjithësisht për çdo lajm që lidhet me vdekjen. Qarkullimi në rrjet i një lajmi të pavërtetë sot, [...]
Olldashit i “rrëmbejnë” dhe gjysëm rrugën Tiranë- Elbasan! Basha në majë të makinës hiqet si ndërtuesi: E mbajta fjalën për tunelin e Krrabës, më besoni tani?!

Olldashit i “rrëmbejnë” dhe gjysëm rrugën Tiranë- Elbasan! Basha në majë të makinës hiqet si ndërtuesi: E mbajta fjalën për tunelin e Krrabës, më besoni tani?!

Ashtu si në çdo takim tjetër, edhe në këtë të sotmit në Elbasan, kreu i PD Lulzim Basha nuk harron asnjëherë të mbledh e grumbullojë njerëzit në shkel [...]
“Po merren të dhënat e qytetarëve nga serverat në selinë e PS”, pas akuzave të rënda të Partisë Demokratike, reagon e-Albania

“Po merren të dhënat e qytetarëve nga serverat në selinë e PS”, pas akuzave të rënda të Partisë Demokratike, reagon e-Albania

Platforma e-Albania ka hedhur poshtë akuzat e PD se të dhënat personale të qytetarëve po përdoren nga PS për qëllime zgjedhore. Në reagim e-Albania sh [...]
‘Qesharake’! Balla reagon pasi demokratët bllokojnë tunelin e Elbasanit: E pakuptimtë pse i duhen Lulit gjithë ato shoqërues nga Tirana

‘Qesharake’! Balla reagon pasi demokratët bllokojnë tunelin e Elbasanit: E pakuptimtë pse i duhen Lulit gjithë ato shoqërues nga Tirana

Drejtuesi politik i PS për qarkun e Elbasani, Taulant Balla ka akuzuar kryedemokratin Lulzim Basha se përveç faktit që fushata e tij po kthehet në një [...]
Basha: Është e pamundur mos emocionohem, shqiptarët mezi po presin që unë të bëhem kryeministër dhe të sjell ndryshimin

Basha: Është e pamundur mos emocionohem, shqiptarët mezi po presin që unë të bëhem kryeministër dhe të sjell ndryshimin

Lulzim Basha ka qenë ditën e sotme i pranishëm në qytetin e Klosit, ku sipas strategjisë izraelite është takuar rastësisht me mbështetësit e tij të ar [...]
Meta i tregon “muskujt” Ramës në Vlorë me “këmborat” e presidencës, dekoron mundës, peshëngritës, bilardistë e pingpongistë: Ndihem i lumtur këtu

Meta i tregon “muskujt” Ramës në Vlorë me “këmborat” e presidencës, dekoron mundës, peshëngritës, bilardistë e pingpongistë: Ndihem i lumtur këtu

Ilir Meta ka vlerësuar me titullin “Mjeshtër i madh” disa nga personalitetet më të ndritura të sportit në Vlorë. Meta thekson se Vlora është qyteti [...]
36 vite nga dita kur shqiptarët “shkulnin flokët” për vdekjen e Enverit dhe sondazhi i OSBE: Rritet numëri i përkrahësve, 45% e shqiptarëve e duan ende

36 vite nga dita kur shqiptarët “shkulnin flokët” për vdekjen e Enverit dhe sondazhi i OSBE: Rritet numëri i përkrahësve, 45% e shqiptarëve e duan ende

36 vite më parë, më 11 prill 1985 për shumë shqiptarë ishte një ditë e trishtë pasi ndërroi jetë Enver Hoxha, diktatori komunist i Shqipërisë. Enve [...]
1 997 998 999 1,000 1,001 1,626 9990 / 16251 POSTS