Category: Debat

FOTO/ Denoncimi i fotoreporterit të AFP për vjedhjen që i bëri Basha dhe PD
Armand Babani, fotoreporteri i njohur shqiptar, i cili punon për agjencinë franceze të lajmeve “AFP”, ka denoncuar Lulzim Bashën dhe Partinë Demokrati [...]

Lehtësohen masat e Covid para zgjedhjeve elektorale, nga nesër ora policore nis në 22.00
Komiteti i Ekspertëve në vlerësim të situatës me pandeminë në vendin tonë ka vendosur të lehtësojë disa nga masat e vendosura kundër koronavirusit.
[...]

“Mega skandalin e Vangjel Tavos”! Flamur Golemi i përgjigjet ‘flakë për flakë’: Ke kohë që e ke humbur qetësinë
Kryesuesi i listës së LSI në Gjirokastër, Vangjel Tavo ka dalë me një denoncim në rrjetet sociale. Sipas Tavos qeveria po mbush me ushqime magazinat e [...]

“Goditja e çmendur në Rinas”! Rama tregon cili ishte skenari i këtij bllokimi: Ide diabolike, na gjetën të përgatitur për të vënë menjëherë në veprim një plan rezervë
Nga qyteti i Vlorës, kryeministri i vendit, Edi Rama komentoi edhe situatën që ndodhi tre ditë më parë në aeroportin e vendit, ku bllokuan fluturimet [...]

Pedagogia Iris Luarasi tregon DRAMËN më të madhe që ka përjetuar: Maskarallëqet e Berishës më kushtuan…
Pedagogia Iris Luarasi ka treguar arsyen se përse mikesha e saj e ka hequr nga puna kur ajo punonte tek radio Tirana.
Luarasi tha se ka qenë titull [...]

Arrestimi i sekserit dhe vënia nën hetim i zyrtarit për blerje votash: Ja çfarë shkruan Zëri i Amerikës për skandalin e LSI-së
Policia e Pukës tha se arrestoi një shtetas me inicialet V. Sh., 45 vjeç, që sipas saj i ishin gjetur gjatë kontrollit të automjetit 528.000 lekë, për [...]

Meta flet si punonjës bordelloje: “Burra që turpërojnë edhe fjalën prostitutë”! Rama i jep përgjigjen e fortë : Kandidati më i ri në Vlorë, shpërndarsi i “kanaçeve” që rri natën skutave me subjekte të OFL-së
Kryeministri Rama i është përgjigjur presidentit Meta, ku pak orë më parë i kërkoi të mos provokonte Vlorën dhe foli për “burra që turpërojnë edhe fja [...]

Pedagogu i njohur shpërthen ndaj Bashës: Mashtrues! Po të dridhen gjunjët nga…
Aktivisti dhe pedagogu i njohur Arlind Qori ka sulmuar kryedemokratin Lulzim Basha pas takimit që bëri ditën e sotme me minatorët e Bulqizës ku premto [...]

Shpallje e pavlefshme e zgjedhjeve vendore të vitit 2019, zbardhet vendimi i fundit që ka marrë Gjykata Kushtetuese
Gjykata Kushtetuese ka vendosur të kalojë në seancë plenare çështjen shumë të debatueshme të zgjedhjeve vendore, ankim të cilin e ka paraqitur para kë [...]

Rama, ironi me Metën: Presidenti pas restoranteve, dekorata edhe parukerive! Po qëndroi me Leskon do e shihni “tapë” te varri i Ismail Qemalit duke e dekoruar
Kryeministri Edi Rama ditën e sotme ka zhvilluar takime në qytetin e Vlorës, ku nuk i kakursyer ironitë me presidentin Meta dhe drejtuesin politik të [...]