Category: Debat

1 1,008 1,009 1,010 1,011 1,012 1,626 10100 / 16251 POSTS
“Me këtë opozitë rroj 1500 vjet”! Rama tregon kundërshtarin më të madh dhe paralajmëron: Kam foto të tjera, do i shikoni…

“Me këtë opozitë rroj 1500 vjet”! Rama tregon kundërshtarin më të madh dhe paralajmëron: Kam foto të tjera, do i shikoni…

Kryeministri Edi Rama ka deklaruar se me këtë opozitë, qendron në pushtet 1500 vjet. “Kush mendon që opozita ime është ajo që sheh në TV bën gabim [...]
“Doktor Mortja”: Në Shqipëri janë vaksinuar vetëm 650 vetë, bluzëzinjtë e Ramës po fshehin vdekjet

“Doktor Mortja”: Në Shqipëri janë vaksinuar vetëm 650 vetë, bluzëzinjtë e Ramës po fshehin vdekjet

Sali Berisha vazhdon të ndjellë vdekje. Ai ka sulmuar mjekët në një intervistë, duke thënë se ata fshehin vdekjet nga vaksinimi, ndërsa thotë se në [...]
Edi Rama: Elez Biberaj është bërë palë dhe tendencioz, më vjen keq për të

Edi Rama: Elez Biberaj është bërë palë dhe tendencioz, më vjen keq për të

Kryeministri Edi Rama ka komentuar raportin vendas të ‘Transparency International’, që e cilëson Shqipërinë si vend të kapur nga korrupsioni apo dhe l [...]
“Se mileti po gatitet, se Luli lebetitet”… Spiropali ironizon Kryemadhin, thumbon Bashën, Metën dhe Berishën

“Se mileti po gatitet, se Luli lebetitet”… Spiropali ironizon Kryemadhin, thumbon Bashën, Metën dhe Berishën

Ministrja e Marrëdhënieve me Parlamentin, Elisa Spiropali përmes rrjetit të saj social Facebook, ka publikuar një video ku shfaqet duke recituar vargj [...]
Spitali i ri i Fierit:  “Ja hyrja e stallës”! Rama Ironizon kritikët me një video: Hap dyert për pak ditë

Spitali i ri i Fierit: “Ja hyrja e stallës”! Rama Ironizon kritikët me një video: Hap dyert për pak ditë

Spitali i Ri Rajonal Memorial në Fier, është shumë pranë përfundimit. Hapja e tij pritet të bëhet javën e tretë të këtij muaji. Ndërtimi i Spitali [...]
‘Po si mer mos ta hudh ne instagram si’?! Rama publikon videon ironizuese me Bashën në rolin e berberit

‘Po si mer mos ta hudh ne instagram si’?! Rama publikon videon ironizuese me Bashën në rolin e berberit

Kryeministri Edi Rama përmes një postimi në rrjetin e tij social Instagram, ka publikuar një video ironizuese në të cilët shfaqet kryedemokrati Lulzim [...]
Krijimi i “Vetëvendosjes” në Tiranë është një lëvizje budallaqe dhe mistrece, Albin! Duhet ta shkrini sa më shpejt

Krijimi i “Vetëvendosjes” në Tiranë është një lëvizje budallaqe dhe mistrece, Albin! Duhet ta shkrini sa më shpejt

Nga Mustafa Nano Sonte dua të flas pak për Albim Kurtin, i cili sapo është futur, për herë të dytë në zyrën e Kryeministrit të Kosovës. Hera e parë [...]
Shpërndarja e vaksinave nga ana e Serbisë s’është aq dashamirëse sa duket

Shpërndarja e vaksinave nga ana e Serbisë s’është aq dashamirëse sa duket

Pas bujarisë së Beogradit në shpërndarjen e dozave të vaksinës për Covid-19 për njerëz nga i gjithë rajoni qëndron një ambicie kokëfortë për ta vendos [...]
Thirrjet ‘Rama ik’… kryeministri ironizon keq kreun e PD: Basha është i 4-i në bronz! Ja pse nuk më mundin dot!

Thirrjet ‘Rama ik’… kryeministri ironizon keq kreun e PD: Basha është i 4-i në bronz! Ja pse nuk më mundin dot!

Kryeministri Edi Rama gjatë një bashkëbisedimi nga Berati ka ironizuar liderin e PD, duke thënë se në fakt ai nuk është lideri, por i katërti në atë p [...]
Pse nuk arrestohen Berisha-Meta-Kryemadhi? Spiropali nxjerr prapaskenat e rënda dhe lëshon paralajmërimin e fortë: SPAK ka filluar të veprojë!

Pse nuk arrestohen Berisha-Meta-Kryemadhi? Spiropali nxjerr prapaskenat e rënda dhe lëshon paralajmërimin e fortë: SPAK ka filluar të veprojë!

Ministrja Elisa Spiropali e ftuar mbrëmjen e djeshme në emisionin ‘Zgjedhje 2021’ renditi disa nga arritjet e PS-së. Ajo u ndal ehde tek reforma në Dr [...]
1 1,008 1,009 1,010 1,011 1,012 1,626 10100 / 16251 POSTS