Category: Debat

Pëllumb Pipero infektohet me Covid pasi bëri vaksinën, gazetari: Tani do thonë ka injektuar ujë fiziologjik
Mjeku Pellumb Pipero rezultoi pozitiv me koronavirus dy javë pasi kishte bërë dozën e parë të vaksinës Pfizer dhe ishte duke pritur të dytën.
Nuk d [...]

Për të ardhur keq për Elisa Spiropalin, na qenka e pastrehë, edhe pse mban 22 mijë euro dhe 5 mln lekë në shtëpi
Në kufijtë e absurdit të mendosh se ish-Drejtoresha e Përgjithshme e Doganave dhe Ministrja e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali [...]

Hajde broçkulla me shumicë! Flet për një lidhje të ngushtë: Hajdari tregon arsyen e shpalljes së kandidaturës në Elbasan dhe çfarë synon ndaj këtij qyteti, 30-50 mijë vota, jam e sigurt…! Kaq vota ka gjithë Elbasani
Pak ditë më parë, deputetja Rudina Hajdari, ka shpallur kandidaturën e saj në Elbasan, ku edhe ka nisur fushatën. Hajdari foli mbi ambicien e saj për [...]

Kushtetuesja merr vendimin e parë, ndërkombëtarët kërkojnë 9 anëtarë për të shmangur pazaret, ultimatum KLGJ-së
Pas 3 vitesh bllokim, Gjykata Kushtetuese ka marrë dje vendimin e parë. Në orën 10:00 shtatë anëtarët e gjykatës u mblodhën për të shqyrtuar një kërke [...]

Spastrimet në PS/ Rama fut në lista ministrat jo deputetë, zv/ministra, drejtorë e ish-anëtarë të LSI, zbulohen emrat që spostojnë veteranët
Zbardhen emrat e prurjeve të reja në lista e PS për zgjedhjet e 25 prillit. Zgjedhjet parlamentare duket se janë tejet vendimtare për vendin dhe për t [...]

“Shtrirë si derra nëpër kolltuqe e bam-bum”, kryeministri Rama shpërthen i revoltuar: Këta janë dhe më keq se ata që i përkasin botës së krimit!
Kryeministri Edi Rama gjatë komunikimit të sotëm me gazetarët ka shpërthyer ndaj drejtuesve të mediave në Shqipëri.
Rama është shprehur për përgjim [...]

Monika jashtë çdo parashikimi! Përdor fatëkeqësinë e saj për politikë: Jam me kancer në qafën e mitrës, vetëm një infermjer ma gjen damarin! Jam e rrezikuar se kam frikë se më ikën në Gjermani
Monika Kryemadhi duke shtruar argumente per mungesen e profesionisteve ka pohuar te Real Story e Sokol Balles faktin e hidhur.
”Jam me kancer në qa [...]

Akuza Berishës e Bashës për vjedhje ideje?! Kryemadhi: LSI e artikuloi që në 2004 taksën e sheshtë, e mori PD
Duket se brenda opozitës ka dakordësi për rikthimin e taksës së sheshtë, nëse do kemi ndryshim të pushtetit.
Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi e ft [...]

Shfaqja e Ndrea Prendit në ekran për ’21 janarin’, Braçe: Reagim prej paniku, kanë frikë nga hetimet e prokurorëve të pavarur! Berisha e ka pohuar kudo si ai është urdhëruesi
Zv. kryeministri Erion Braçe ka folur me tone të ashpra për mungesën e drejtësisë për çështjen e 21 janarit. Ai tha se dihet botërisht që ish-kryemini [...]

REAGIMI/ Ambasadori italian në Tiranë: Pier Ferdinando Casini nuk është mafioz, na keni fyer
Ambasadori italian në Tiranë, Fabrizio Bucci, ka reaguar pas një shkrimi të botuar në gazetën TemA, ku përmendet Pier Ferdinando Casini, emri i të cil [...]