Category: Debat

1 1,103 1,104 1,105 1,106 1,107 1,625 11050 / 16242 POSTS
Zv.kryeministri plas akuzën e rëndë: Ja çfarë fshihet pas kësaj dosjeje! Këta analistë unë i kam parë me…

Zv.kryeministri plas akuzën e rëndë: Ja çfarë fshihet pas kësaj dosjeje! Këta analistë unë i kam parë me…

Zv.kryeministri Erion Braçe akuzoi disa analistë, duke thënë se po hedhin vrer ndaj qeverisë duke mos e njohur dosjen për përgjimet e antimafias Ai [...]
Tahirin e flaku me status FB, sot Rama sqaron pozicionet e Ilirëve me mafian: Pavarësisht se i është përmendur emri, nuk i akuzoj dot

Tahirin e flaku me status FB, sot Rama sqaron pozicionet e Ilirëve me mafian: Pavarësisht se i është përmendur emri, nuk i akuzoj dot

Kryeministri Edi Rama është shprehur se pavarësisht se në përgjimet e antimafias italiane është përmenduar edhe një këshilltar i Presidentit, nuk mund [...]
Rama kujton një histori të hidhur kur ishte kryetar bashkie: Një mashtrues bëri foto me mua dhe sillej si djali tezes tim me pronarë tokash…

Rama kujton një histori të hidhur kur ishte kryetar bashkie: Një mashtrues bëri foto me mua dhe sillej si djali tezes tim me pronarë tokash…

Kryeministri Edi Rama hodhi poshtë sot pretendimet për lidhje të eksponentëve të Ndragheta-s me zyrtarë të lartë të PS-së. Për ta ilustruar bindjen [...]
Fantastike/ Çfarë mund ti zbulosh shkollimit të Bashës?!

Fantastike/ Çfarë mund ti zbulosh shkollimit të Bashës?!

Kryetari i Republikes së Re dhe opozitës pjesërisht të bashkuar, Lulzim Basha sot sërish ka vazhduar me ëndrën e tij kryeministrore të cilën e ka bërë [...]
Urdhëruesi i padënuar i 21 janarit Ndre Prendi tregon përrallat e fundi se si i ekzekutuan qytetarët nga frika: Tregon tre letrat sekrete që kishte marrë

Urdhëruesi i padënuar i 21 janarit Ndre Prendi tregon përrallat e fundi se si i ekzekutuan qytetarët nga frika: Tregon tre letrat sekrete që kishte marrë

Ish-komandat i Gradës së Republikës së Shqipërisë, Ndrea Prendi ka folur në emisionin “Opinion” në lidhje me protestën e 21 janarit 2011, ku mbetën të [...]
“Më la tërë natën pa gjumë dhe në mëngjes vura duart në kokë”! Artan Hoxha bën publike dosjen: Kokat e politikës i rrinin gatitu b.osit të k.rimit! Kishte edhe numrin e drejtorit tim!

“Më la tërë natën pa gjumë dhe në mëngjes vura duart në kokë”! Artan Hoxha bën publike dosjen: Kokat e politikës i rrinin gatitu b.osit të k.rimit! Kishte edhe numrin e drejtorit tim!

Gazetari investigativ Artan Hoxha ka komentuar sot dosjen e përgjimeve të antimafias italiane. Hoxha ka zbuluar një tjetër rast, që tregon sipas ti [...]
Kushtetuesja mban sot seancën e parë, gjyqtarët në test përballë presioneve politike, ngec plani i Metës për të rrëzuar zgjedhjet vendore

Kushtetuesja mban sot seancën e parë, gjyqtarët në test përballë presioneve politike, ngec plani i Metës për të rrëzuar zgjedhjet vendore

Gjykata Kushtetuese do t’i rikthehet sot normalitetit, pas gati 3 vitesh bllokim. Vetingu shkarkoi pjesën dërrmuese të anëtarëve dhe kjo gjykatë mbeti [...]
Përgjimet e ‘Ndraghetës’ ku dolën zbuluar edhe politikanë shqiptarë / Kreshnik Spahiu bën deklaratën e papritur: Bosi i saj ka frikë nga…

Përgjimet e ‘Ndraghetës’ ku dolën zbuluar edhe politikanë shqiptarë / Kreshnik Spahiu bën deklaratën e papritur: Bosi i saj ka frikë nga…

Analisti i njohur Kreshnik Spahiu ka dhënë një ide tjetër lidhur me përgjimet e antimafias për lidhjet e Ndrangheta-s me mafien shqiptare. Sipas ti [...]
“Plas rrjeti”/ Erion Braçe ironizon keq Lulzim Bashën pas fotos së publikuar nga bashkëshortja e kryetarit të PD-së: Pse po lexon librin ‘Ariun Masha’ me figura e pak tekst në këtë moshë?!

“Plas rrjeti”/ Erion Braçe ironizon keq Lulzim Bashën pas fotos së publikuar nga bashkëshortja e kryetarit të PD-së: Pse po lexon librin ‘Ariun Masha’ me figura e pak tekst në këtë moshë?!

Me anë të një postimi në rrjetin social, zv.kryeministri Erion Braçe ironizon kreun e PD Lulzim Basha, pas fotos që publikoi dje bashkëshortja e këtij [...]
“Ndragheta”, Frrok Çupi: Ata që flasin në telefon janë halabakë që mburren me kryeministrin apo presidentin

“Ndragheta”, Frrok Çupi: Ata që flasin në telefon janë halabakë që mburren me kryeministrin apo presidentin

Përgjimet e antimafias italiane kanë trazuar opinionin publik jo vetëm në vendin fqinj, por edhe tek ne, pasi në përgjime përmenden dhe figura politik [...]
1 1,103 1,104 1,105 1,106 1,107 1,625 11050 / 16242 POSTS