Category: Debat

“Këtë duhet ta gjykojë ligji”! Trondit Frrok Çupi, plas skandalin e rëndë për Monika Kryemadhin: Ja çfarë dyshoj se po organizojnë në Jalë! “Habitet” Eni Vasili bën sikur s’kupton
Analisti i njohur Frrok Çupi ka hedhur akuza tronditëse për partinë e krijuar nga çifti Meta-Kryemadhi.
Ai tha se në organizimet verore të organizu [...]

A mund të lihet përsëri fati i shqiptarëve, në dorën e vajzës së Fatimes që i bëri femijët milioner… duke shitur qep?!
Duke menduar se shqiptarët nuk e dinë, që LSI, ose më saktë partia e familjes presidenciale, ka qenë “bazë korrupsioni” në çdo qeverisje; por mendon s [...]

Thirrjet e të panikosurit Sali shtojnë presionin amerikan te Basha për ta lënë jashtë Parlamentit: Luli Basha mban në ankth ish-kryeministrin
Shtohet presioni amerikan ndaj Bashës sa i takon fatit të Sali Berishës në zgjedhjet e 25 prillit. Ish-kryeministri ditët e fundit u ka hedhur benzinë [...]

“Nuk e ndalon dot kurrë atë…”! Kryeministri Rama del me paralajmërimin e ‘koduar’
Kryeministri Edi Rama ka dhënë një tjetër mesazh në rrjetet sociale. “Nuk e ndalon dot kurrë atë që e di se ku do të arrijë”, shkruan Rama duke cituar [...]

Presidenti paralajmëroi tubim, reagon ashpër Petro Koçi: Meta është më i poshtër se Berisha
Kërcënimet apo paralajmërimet e presidenti Ilir Meta ditën e sotme se do të thërrasë edhe një tjetër tubim si ai i 2 marsit që do të sjellë dhe rrëzim [...]

Shpëtim Nazarko e thotë hapur: Gjynah nëse do thoshim se arma u fut për të lehtësuar pozitat e policit! Është e tmerrshme që të…
Analisti Shpëtim Nazarko u shpreh se mund të hynin në ‘gjynah’ nëse do të thonin se armën që pretendohet se u gjet pas vrasjes së 25-vjeçarit Kloduan [...]

“Mos më bëj përr-përr aty”! Ish-ministri shpërthen ndaj Tritan Shehut: Të përzunë! Shko atje tek selia jote, ku të nxorën jashtë! Mos më thuaj mua…
Ish-deputeti i Partisë Demokratike, Tritan Shehu është përplasur me ish-ministrin e Shëndetësisë, Gjergj Kojan.
Teksa po flisnin për vaksinën, të d [...]

“Ka bërë një klasifikim”, Kreshnik Spahiu nxjerr detajin e papritur: Ndodhi për herë të parë! Ja si i ka quajtur Yuri Kim Bashën dhe Kryemadhin
Ish-kreu i Aleancës Kuq e Zi, Kreshnik Spahiu tha se ambasadorja e SHBA nuk e shikon opozitën vetëm tek Lulzim Basha dhe Monika Kryemadhi. Ai tha se p [...]

Goditje e fortë për Kryemadhin para zgjedhjeve! Një tjetër figurë e njohur e LSI largohet nga partia dhe i bashkohet PS-së
Duket se sponsorizimi i protestave të dhunshme nga LSI po e çon drejt vetëshkatërrimit këtë forcë politike. Sot një tjetër figurë e njohur e LSI Bashk [...]

“Ku je o president?”, Monika Kryemadhi entuziaste: Stresi tregoi besim tek Ilir Meta
Pronarja e LSI Monika Kryemadhi ka folur për thirrjet e Arkimed Lushajt në protestë, ndaj presidentit Ilir Meta.
Teksa ishte e ftuar në “Top Talk”, [...]