Category: Debat

Emërimet e reja të OSBE-së: Si e fitoi Rama konsensusin e Rusisë
Helga Schmid, një diplomate gjermane, u zgjodh Sekretare e Përgjithshme e Organizatës për Sigurinë dhe Bashkëpunimin në Evropë.
Takimi dy-ditor i M [...]

Spartak Ngjela nxjerr prapaskenat “bombë”, zbulon goditjen e rëndë që ka marrë Ilir Meta: ‘Fundosën’ personin që mbronte vjedhjen e tij me bllokun e famshëm, tani do të fillojë…
Prokuroria e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, SPAK njoftoi të enjten se gjykata kishte vendosur sekuestrimin e pronave të ish-pro [...]

Ambasadorja Yuri Kim përgënjeshtron mediat pranë opozitës: SHBA-BE të bashkuara në mbështetje të Shqipërisë drejt BE-së
Ambasadorja e SHBA në Tiranë, Yuri Kim, ka folur sërish për integrimin e Shqipërisë në Bashkimin Evropian, duke përgënjeshtruar lajmet e përcjella nga [...]

Rama drejt SHBA-së: S’do lemë gur pa luajtur që vaksina të fillojë të vijë sa më parë në Shqipëri
Kryeministri Edi Rama ka njoftuar se është nisur drejt Shteteve të Bashkuara të Amerikës për të siguruar vaksinën anti-Covid.
“Sigurimi i vaksinës [...]

Ermal Mamaqi nuk mban ndaj kritikëve: Qekeni të çuditshëm, mua më kanë trajnuar mjeshtra si Vasil Naçi. Trajnimet që t’ju kushtojnë 39.000 euro në vit
Pas kritikave të shumta që ka marrë në rrjet lidhur me trajnimet që kërkon t’u bëjë shqiptarëve për t’u mësuar se “si të jenë të sukssesshëm”, ka reag [...]

Ngjela dhe Klosi: Pas Llallës e kanë radhën njerëzit që fshihen pas tij, shumë emra e mbështetën dhe e përdorën, sekuestrimi i pronave mesazh i SHBA
Ish-kryeprokurori Adriatik Llalla duket se do të ketë shumë telashe me drejtësinë. SHBA e ka bërë të qartë se nuk do të dorëzohet përballë tij, por nd [...]

“Kaq nuk kanë hequr as Artan Hoxha e as Klodiana Lala Llalla”! Gazetari i njohur tregon përballjen me Adriatik Llallën dhe lëshon ‘bombën’: Të bënte gjëmën! Me ka kërcënuar, dy faqe në dosjen e DASH janë…
Gazetari Bledi Mane ka rrëfyer një përballje me ish kryeprokurorin Adriatik Llalla, ku sipas tij është kërcënuar në mënyrë që të mos publikonte faktet [...]

KQZ merr vendimin: Emigrantët do të votojnë me postë më 25 prill
Votimi i emigrantëve ka qenë një nga pikat më të diskutuara që nga momenti kur u ndryshua Kodi Zgjedhore.
Por Komisioni Qendror i Zgjedhjeve kërkon [...]

Basha u premton të rinjve kuksian: Rama i la në harresë. Kur të bëhem kryeministër do t’i punësoj të gjithë
Kreu i PD, Lulzim Basha ka komentuar takimin me të rinjtë në Kukës të cilin e zhvilloi pak më parë pasditen e sotme. Basha thotë se kryeministri Rama [...]
SHBA sinjale pozitive për Konferencës Ndërqeveritare Shqipëri-BE: Mbështesim fuqishëm Shqipërinë
Shtetet e Bashkuara shpresojnë që Konferenca Ndërqeveritare mes Shqipërisë dhe BE-së të organizohet para fundit të presidencës gjermane të Bashkimit E [...]