Category: Debat

1 1,161 1,162 1,163 1,164 1,165 1,624 11630 / 16238 POSTS
Kryeministri Rama jep lajmin e mirë për vendin: Ky është një tjetër hap i rëndësishëm!

Kryeministri Rama jep lajmin e mirë për vendin: Ky është një tjetër hap i rëndësishëm!

Kryeministri Edi Rama ka bërë me dije se Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut kanë hedhur sot një hap rëndësishëm drejt zbatimit të nismës strategjike të [...]
Rama në ministerialin e OSBE: Edhe pse gjithçka ishte kundër nesh, Shqipëria si kryesuese ia doli me sukses

Rama në ministerialin e OSBE: Edhe pse gjithçka ishte kundër nesh, Shqipëria si kryesuese ia doli me sukses

Kryeministri Edi Rama këtë të premte ka mbajtur edhe fjalën e tij përmbyllëse Ministerialin e OSBE, pas zgjedhjes së krerëve ekzekutiv të kësaj organi [...]
Lajm fantastik, Manastirliu: Shqipëria ka siguruar 100 mijë teste të shpejta për COVID, nga e hëna…

Lajm fantastik, Manastirliu: Shqipëria ka siguruar 100 mijë teste të shpejta për COVID, nga e hëna…

Ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu deklaroi se Shqipëria ka siguruar 100 mijë teste të shpejta për COVID, të cilat do të kryhen në terren, du [...]
Edi Rama: Hapjen e negociatave për Shqipërinë po e bllokon Holanda, me këtë BE që kemi procesi i zgjerimit do zgjasë me vite

Edi Rama: Hapjen e negociatave për Shqipërinë po e bllokon Holanda, me këtë BE që kemi procesi i zgjerimit do zgjasë me vite

Kryeministri Edi Rama ka bërë fajtore Holandën për bllokimin e mbledhjes ndërqeveritare Shqipëri-BE. Në Bruksel po zhvillohen takime mes ambasadorëve [...]
Basha “hap thesin” e premtimeve: Kur PD të vijë në pushtet do iu ofrojmë 200 mijë lekë kompanive për çdo punonjës që rikthen në punë, do rimbursojmë ilaçet dhe rrisim rrogat

Basha “hap thesin” e premtimeve: Kur PD të vijë në pushtet do iu ofrojmë 200 mijë lekë kompanive për çdo punonjës që rikthen në punë, do rimbursojmë ilaçet dhe rrisim rrogat

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ishte dje në një fasoneri në Lezhë. Gjatë bisedës me administratoren e biznesit, Basha u njoh me situatën [...]
“Venecia gjeti fajtorin”! Kreshnik Spahiu: Komisioni i dha të drejtë Ramës, s’përshëndeti bojkotin e opozitës

“Venecia gjeti fajtorin”! Kreshnik Spahiu: Komisioni i dha të drejtë Ramës, s’përshëndeti bojkotin e opozitës

Komisioni i Venecias doli dje (datë 2. 12. 2020) me një raport paraprak me rastin e ndryshimeve kushtetuese në lidhje me zgjedhjet e 25 prillit. Kj [...]
B.urg për memet?! Rama: Nëse më thonë gomar, është opinion dhe nuk e kam problem! Por nëse më thonë hajdut, kërkohen fakte

B.urg për memet?! Rama: Nëse më thonë gomar, është opinion dhe nuk e kam problem! Por nëse më thonë hajdut, kërkohen fakte

Kryeministri Edi Rama thotë se memet në internet nuk mund të ndalen. I pyetur për një nismë ligjore të Kodit Penal që po shqyrtohet nga Ministria e Dr [...]
Plas në PD: “Tërbohet” Gaz Bardhi, bën sherr edhe me ish-deputetin e Elbasanit

Plas në PD: “Tërbohet” Gaz Bardhi, bën sherr edhe me ish-deputetin e Elbasanit

Sekretari i Përgjithshëm i PD, Gazmend Bardhi tashmë duket se është bërë një mollë sherri për shumë personazhe të Partisë Demokratike. Pas akuzave [...]
Vasali i LSI me probleme “postcorone” lexon së prapthi opinionin: “Venecia” foli qartë për Kodin Zgjedhor, proces antikushtetuese … lë pa fjel dhe Ilir Metën

Vasali i LSI me probleme “postcorone” lexon së prapthi opinionin: “Venecia” foli qartë për Kodin Zgjedhor, proces antikushtetuese … lë pa fjel dhe Ilir Metën

Opinionin paraprak të Komisionit të Venecias për Kodin Zgjedhor nënkryetari i LSI, Petrit Vasili e lexon si një “shuplakë” për mazhorancën. Në një [...]
Yuri Kim në konflik me Luli Bashën: SPAK po jep rezultate duke përdorur Ligjin Anti-Mafia! Luli: Kur të bëhem kryeministër unë, do bëj Ligjin Anti-Mafia

Yuri Kim në konflik me Luli Bashën: SPAK po jep rezultate duke përdorur Ligjin Anti-Mafia! Luli: Kur të bëhem kryeministër unë, do bëj Ligjin Anti-Mafia

Ambasadorja e SHBA në Shqipëri Yuri Kim thotë se SPAK po jep rezultate. Me anë të një statusi në twitter, Kim shprehet se SHBA vazhdon të mbështesë fu [...]
1 1,161 1,162 1,163 1,164 1,165 1,624 11630 / 16238 POSTS