Category: Debat

Rama i tregon detyrën: Je vetëm “Komandant i LSI”! Meta i vërsul “zëhamsin” Blushi që kërcënon si shtetar kur është ushtar: Mos fol më për Kushtetutën! Reflekto urgjent se as pampersat s’të bëjnë derman!
Ilir Meta i është përgjigjur kryeministrit Edi Rama përmes zëhamsit të tij lehsit pa asnjë tagër, Tedi Blushi, të debatoi me kryeministrin e vëndi.
[...]

Meta kërcenon hapur ndërkombëtarët: Mos i futni duart e zeza në Shqipëri se do t’ju bëj atë që s’ju pret mendja, jam ushtar i republikës
Ilir Meta ka vijuar të adresojë kërcenime ndaj patnerëve ndërkombëtarë të Shqipërisë.
Me një gjuhë të ashpër, kreu i shtetit ka paralajmëruar se do [...]

Gazetari Bashës: “E pyete Gerti Bogdanin për vizitën në Zimbabve”?! Basha e kërcënon me Edi Ramën
Kreu i Partisë Demokratike Lulzim Basha nuk e ka pritur mirë pyetjen e gazetares së Top Channel, për prezencën ish-deputetit të PD Gerti Bogdani krah [...]

SHËNIM: Çfarë fshehin sulmet fashiste ndaj gazetarëve?!
Pas trazirave të vitit 1997, kishte një lloj ndroje për reporterët për të shkuar në selinë e PD-së, kur kishte konferenca shtypi Berisha apo të tjerë, [...]

Ilir Meta thirrje shqiptarëve: Merrni shembullin e Fahri Balliut, shikoni sa qytetar i përgjegjshëm që është
Ilir Meta ka publikuar një foto në facebook me Fahri Balliun i cili mban maskë. Teksa poston foton Meta u kërkon shqiptarëve që të marrin shembullin e [...]

“Kllounët” e SHQUP-it e duan Shqipërinë të mbytur në plehra: Do çojnë në SPAK… punëtorët e Landfillit të Sharrës
SHQUP vazhdon skenaret qesharake për riciklimin e mbetjeve dhe pastrimin e vendit nga plehrat që na lanë, por nuk i ka ecur, sepse është përplasur dit [...]

Ka blerë shtëpi 500 mijë euro në Palasë! Lulzimi i “pesë vilave gjithë baltë” shpërthen ndaj Braçes: Do të më baltosi mua!
Lulzim Basha ka reaguar pas akuzave të zv.kryeministrit Braçe se ai ka blerë shtëpi në Palasë në vlerën e 500,000 euro. Basha i quajti akuzat “fushatë [...]

Mazhoranca drejt ngritjes së Komisionit Hetimor nr. 2 për Ilir Metën, abuzimet me nënshtetësitë pa kriter rrezikojnë shkarkimin e presidentit
Mazhoranca mund të ngrejë një tjetër Komision Hetimor për shkarkimin e Presidentit të Republikës. I pari ishte për shkelje me datën e zgjedhjeve dhe e [...]

“Tani kjo po pritet”, Spartak Ngjela paralajmëron arrestime të bujshme
Avokati i njohur Spartak Ngjela paralajmëron zhvillime të reja në Shqipëri. Sipas tij do bëhet pastrimi anti-korrupsion në qarqet e larta të shtetit s [...]

PD censuron videon, publikohen pamjet ku punonjësja “vë me shpatulla pas muri” Këlliçin dhe Ina Zhupën
Zëdhënësja e PD Ina Zhupa dhe kreu i FRPD Belind Këlliçi kanë bërë një kallëzim në Policinë e Tiranës pas ngjarjes të ndodhur pak orë më parë në Landf [...]