Category: Debat

1 1,208 1,209 1,210 1,211 1,212 1,624 12100 / 16236 POSTS
Meta kërcenon hapur ndërkombëtarët: Mos i futni duart e zeza në Shqipëri se do t’ju bëj atë që s’ju pret mendja, jam ushtar i republikës

Meta kërcenon hapur ndërkombëtarët: Mos i futni duart e zeza në Shqipëri se do t’ju bëj atë që s’ju pret mendja, jam ushtar i republikës

Ilir Meta ka vijuar të adresojë kërcenime ndaj patnerëve ndërkombëtarë të Shqipërisë. Me një gjuhë të ashpër, kreu i shtetit ka paralajmëruar se do [...]
Gazetari Bashës: “E pyete Gerti Bogdanin për vizitën në Zimbabve”?! Basha e kërcënon me Edi Ramën

Gazetari Bashës: “E pyete Gerti Bogdanin për vizitën në Zimbabve”?! Basha e kërcënon me Edi Ramën

Kreu i Partisë Demokratike Lulzim Basha nuk e ka pritur mirë pyetjen e gazetares së Top Channel, për prezencën ish-deputetit të PD Gerti Bogdani krah [...]
SHËNIM: Çfarë fshehin sulmet fashiste ndaj gazetarëve?!

SHËNIM: Çfarë fshehin sulmet fashiste ndaj gazetarëve?!

Pas trazirave të vitit 1997, kishte një lloj ndroje për reporterët për të shkuar në selinë e PD-së, kur kishte konferenca shtypi Berisha apo të tjerë, [...]
Ilir Meta thirrje shqiptarëve: Merrni shembullin e Fahri Balliut, shikoni sa qytetar i përgjegjshëm që është

Ilir Meta thirrje shqiptarëve: Merrni shembullin e Fahri Balliut, shikoni sa qytetar i përgjegjshëm që është

Ilir Meta ka publikuar një foto në facebook me Fahri Balliun i cili mban maskë. Teksa poston foton Meta u kërkon shqiptarëve që të marrin shembullin e [...]
“Kllounët” e SHQUP-it e duan Shqipërinë të mbytur në plehra: Do çojnë në SPAK… punëtorët e Landfillit të Sharrës

“Kllounët” e SHQUP-it e duan Shqipërinë të mbytur në plehra: Do çojnë në SPAK… punëtorët e Landfillit të Sharrës

SHQUP vazhdon skenaret qesharake për riciklimin e mbetjeve dhe pastrimin e vendit nga plehrat që na lanë, por nuk i ka ecur, sepse është përplasur dit [...]
Ka blerë shtëpi 500 mijë euro në Palasë! Lulzimi i “pesë vilave gjithë baltë” shpërthen ndaj Braçes: Do të më baltosi mua!

Ka blerë shtëpi 500 mijë euro në Palasë! Lulzimi i “pesë vilave gjithë baltë” shpërthen ndaj Braçes: Do të më baltosi mua!

Lulzim Basha ka reaguar pas akuzave të zv.kryeministrit Braçe se ai ka blerë shtëpi në Palasë në vlerën e 500,000 euro. Basha i quajti akuzat “fushatë [...]
Mazhoranca drejt ngritjes së Komisionit Hetimor nr. 2 për Ilir Metën, abuzimet me nënshtetësitë pa kriter rrezikojnë shkarkimin e presidentit

Mazhoranca drejt ngritjes së Komisionit Hetimor nr. 2 për Ilir Metën, abuzimet me nënshtetësitë pa kriter rrezikojnë shkarkimin e presidentit

Mazhoranca mund të ngrejë një tjetër Komision Hetimor për shkarkimin e Presidentit të Republikës. I pari ishte për shkelje me datën e zgjedhjeve dhe e [...]
“Tani kjo po pritet”, Spartak Ngjela paralajmëron arrestime të bujshme

“Tani kjo po pritet”, Spartak Ngjela paralajmëron arrestime të bujshme

Avokati i njohur Spartak Ngjela paralajmëron zhvillime të reja në Shqipëri. Sipas tij do bëhet pastrimi anti-korrupsion në qarqet e larta të shtetit s [...]
PD censuron videon, publikohen pamjet ku punonjësja “vë me shpatulla pas muri” Këlliçin dhe Ina Zhupën

PD censuron videon, publikohen pamjet ku punonjësja “vë me shpatulla pas muri” Këlliçin dhe Ina Zhupën

Zëdhënësja e PD Ina Zhupa dhe kreu i FRPD Belind Këlliçi kanë bërë një kallëzim në Policinë e Tiranës pas ngjarjes të ndodhur pak orë më parë në Landf [...]
1 1,208 1,209 1,210 1,211 1,212 1,624 12100 / 16236 POSTS