Category: Debat

“Pa paranë dhe krushqinë nuk bëheshe dot…”, kryeministri Rama nxjerr prapaskenat e punësimeve në administratë dhe paralajmëron zhvillimet e rëndësishme
Kryeministri Edi Rama, gjatë fjalës së tij në Konferencën e Nivelit të Lartë Antikorrupsion, deklaroi se nuk mund të krahasohet dot korrupsioni që “lu [...]

“Korrupsioni një mal i madh në Shqipëri”, Yuri Kim jep mesazhin e fortë, bën kërkesën e papritur për ministren Gjonaj në mes të konferencës
Ambasadorja e SHBA, Yuri Kim në vendin tonë teksa ka qenë duke folur në konferencën e nivelit të lartë antikorrupsion, ku janë pjesë krerët më të lart [...]

“Keni përfitimet tuaja! Shkuat në Paris me ca para…”! Frrok Çupi i “çjerr maskën” kllounve Budina: Sfida ime jo të bëhem deputet!
Analisti Frrok Çupi ka shpërthyer mbrëmjen e djeshme ndaj regjisorit Robert Budina dhe kauzës së tij për të mbrojtur Teatrin Kombëtar.
Çupi u shpre [...]

Monika më në fund në “gjurmët” e bashkëshortit: Edi Rama, kryeministër i degraduar, mos prek votat se LSI do të jetë forcë e parë në Durrës. Do t’i thyejmë hundët!
Monika Kryemadhi, duke folur nga Durrësi në një takim me Kryesinë e LSI-së në qytetin bregdetar, i dërgoi një mesazh kryeministrit Rama, duke thënë se [...]

I ikën “kosherja” dhe Fatos Lubonjës! SHBA s’do t’ia dijë për ne: Ata duan të zhvasin Shqipërinë! Për fat kemi… Ilir Metën
Fatos Lubonja në një shkrim të publikuar tek “Panorama”, thotë se SHBA nuk del kundër Ramës, pasi sheh interesat e veta ekonomike në Shqipëri.
Ai s [...]

Rama replikë Metës: Je bërë gazi i botës dhe republikës sonë, po nxit dasi, sherr e rrëmuja për interesat e tua personale dhe partisë tënde të degraduar
Kryeministri Edi Rama i është përgjigjur ashpër deklaratave të presidentit Ilir Meta duke e akuzuar se po nxit dasi dhe sherr mes shqiptarëve.
“Ili [...]

VIDEO/ “Bëj 2 “lapse” në 4 vjet”! Basha s’ndalon me gafat dhe gjatë përpjekjeve për t’i rregulluar, Rama batuta e të qeshura: Je njësh zemër
Ditën e sotme kreu i PD-së Lulzim Basha u mundua të rregullojë lapsuset që ka bërë në vijimësi, por edhe një ditë më parë kur tha se “6 nga 4 biznese [...]

Plas sherri në PD-në e Tiranës, Orjola Pampuri sulmon kandidatët e tjerë: Janë te pashpresë e të poshtër
Proçesi farsë për zgjedhjen e kandidatëve për deputetë në PD duket se ka sjellë perpljasje dhe çarje të thella.
Dy kandidatet e Njesisë 11 në Tiran [...]

“6 në 4 biznese s’nxjerrin më fitim”, Basha: Lapsuset e mia nuk i kushtojnë asnjë qindarkë shqiptarëve, herë tjetër kur të bëj do ta nxjerr unë i pari
Kryedemokrati Lulzim Basha i ka dhënë edhe një përgjigje kryeministrit Edi Rama sa i përket lapsusit në konferencën e djeshme për mediat të cilit shef [...]

Mjekët kundërshtojnë vendimin e qeverisë për mbajtjen e maskave: Është një vendim i vështirë për t’u zbatuar
Vendimi i qeverisë për të rikthyer nga dita e enjte detyrimin për mbajtjen e maskave në ambientet publike është kundërshtuar nga një pjesë e mjekëve. [...]