Category: Debat

1 1,343 1,344 1,345 1,346 1,347 1,623 13450 / 16225 POSTS
Frrok Çupi i pabesueshëm në “trimëri”: Kam nxjerrë Sali Berishën jashtë nga RD! S’doja ndërhyrje (dhe një apel për Ramën)

Frrok Çupi i pabesueshëm në “trimëri”: Kam nxjerrë Sali Berishën jashtë nga RD! S’doja ndërhyrje (dhe një apel për Ramën)

Gazetari Frrok Çupi ka qenë i ftuar ne emisionin “Top Talk”, ku ka folur për projektligjin e shpifjes. Ai u shpreh në studio, se vendi ndodhet në n [...]
Lehsi proshpifje Lubonja: T’i thonë “shame on you” OSBE-se dhe ambasadës amerikane që mbështetën këtë diktator që nuk na lë të shpifim!

Lehsi proshpifje Lubonja: T’i thonë “shame on you” OSBE-se dhe ambasadës amerikane që mbështetën këtë diktator që nuk na lë të shpifim!

Një tendecë të shfrenuar për të kontrolluar çdo institucion. Kështu e sheh Fatos Lubonja ligjin për mediat online, ose të njohur ndryshe si paketa ant [...]
Pas Parlamentit Europian edhe Këshilli i Evropës del me tone të forta kundër paketës “anti-shpifjes”: Jam shumë e shqetësuar…!

Pas Parlamentit Europian edhe Këshilli i Evropës del me tone të forta kundër paketës “anti-shpifjes”: Jam shumë e shqetësuar…!

Pas Parlamentit Europian, edhe komisionerja për të Drejtat e Njeriut në Këshillin e Evropës, Dunja Mijatović ka kritikuar paketën “anti-shpifje” të Qe [...]
Debati për ligjin antishpifje, Braçe i përgjigjet Cukalit: Boll i dolët zot shpifjes! E ke provuar ndonjëherë në kurriz?

Debati për ligjin antishpifje, Braçe i përgjigjet Cukalit: Boll i dolët zot shpifjes! E ke provuar ndonjëherë në kurriz?

Pas deklaratave të Koloreto Cukalit në emisionin "Open" në "Top Channel", ku thoshte se projekt ligji për paketën anti-shpifje censuron fjalën e lirë [...]
Paralajmërimi i eurodeputetit: Nëse miratohet paketa “antishpifje” Shqipëria rrezikon Presidencën e OSBE

Paralajmërimi i eurodeputetit: Nëse miratohet paketa “antishpifje” Shqipëria rrezikon Presidencën e OSBE

Miratimi i paketës anti-shpifje do të vinte në rrezik Presidencën e OSBE-së nga Shqipëria. Ky është qëndrimi që mban David Lega, anëtar i Komisionit t [...]
Nesër protestohet përballë Parlamentit kundër paketës “antishpifje”

Nesër protestohet përballë Parlamentit kundër paketës “antishpifje”

Gazetarë dhe aktivistë kanë njoftuar se do t’i bashkohen nesër protestës që do të organizohet përpara Parlamentit kundër paketës antishpifje të propoz [...]
“Gjynah për Shqipërinë me horrat e qorrat që iu ndjekin nga pas”! Demokratët i tregojnë vendin Bashës

“Gjynah për Shqipërinë me horrat e qorrat që iu ndjekin nga pas”! Demokratët i tregojnë vendin Bashës

Një ditë më parë është zhvilluar Akademia Politike e FPRD-së. Kreu i PD-së, Lulzim Basha, në një postim në rrjetet sociale, ndërsa publikon foto ng [...]
Beteja e dekreteve| PS-ja pritet që të rrëzojë sot dy herë Metën për Korporatën dhe Rininë

Beteja e dekreteve| PS-ja pritet që të rrëzojë sot dy herë Metën për Korporatën dhe Rininë

Sot shumica parlamentare pritet që të diskutojë dhe të rrëzojë dy dekretet që ka kthyer Presidenti Ilir Meta pas votimit në Kuvend. Në Komisionin për [...]
Avokati i sigurtë: SPAK alarm për të gjithë, Ilir Meta më i friksuari! Nuk ka shans që t’i shpëtojë shkarkimi

Avokati i sigurtë: SPAK alarm për të gjithë, Ilir Meta më i friksuari! Nuk ka shans që t’i shpëtojë shkarkimi

Reforma në drejtësi dhe ngritja e organeve të reja për të hetuar krimin e organizuar dhe korrupsionin në nivele të larta ka tmerruar të gjithë politik [...]
Përplaset me Pezën dhe fillojnë sharjet në studio: “Edhe i dh*** dhe krenar” vetëm Salianji eshtë , ndërhyn  Fevziu

Përplaset me Pezën dhe fillojnë sharjet në studio: “Edhe i dh*** dhe krenar” vetëm Salianji eshtë , ndërhyn Fevziu

Ish-deputeti Ervin Salianji dhe analisti Alfred Peza kanë debatuar sa i përket dosjes Babale, debat ky që shkoi në fyerje personale. Teksa Salianji [...]
1 1,343 1,344 1,345 1,346 1,347 1,623 13450 / 16225 POSTS