Category: Debat

“Nesër në 4 e 30 do lyesh shkallën ti”, Rama përgëzon Veliajn: Bravo Lal, u tha u ly!
Kryeministri Edi Rama dhe kryebashkiaku Erion Veliaj kanë vizituar familjen Sina në Sauk e cila ka përfituar bonusin e qirasë nga Bashkia e Tiranës, s [...]

Rama për të blerë apartamentet “stok”! Eksperti: E gabuar , oligarkët ndërtues t’i kthejnë borxhin 1 miliard USD shtetit
Kreu i Qendrës Shqiptare për Kërkime Ekonomike, Zef Preçi, ka reaguar pas deklaratës së kryeministrit Edi Rama, që për të strehuar të prekurit nga të [...]

Petro Koçi jep dëshminë e rëndë nga tërmeti që shkundi Thumanën: “Njerëzit nuk i vrau vetëm tërmeti”
Zv.ministri i Mbrojtjes Petro Koçi nëpërmjet një postimi në rrjete sociale shkruan se është njohur nga afër me situatën në Thumanë që pasi ndodhi tërm [...]

“Filozofi” Fatos Lubonja: Dëmet i bëri Rama! Sulmon “live” inxhinieren Luljeta Bozo dhe jep paralajmërimin e fortë
Analisti Fatos Lubonja iu drejtua me një pyetje live inxhinieres Luljeta Bozo, që ka bërë bujë këto ditë me sqarimet për tërmetin dhe shembjen e shumë [...]

Spartak Ngjela tallet b…me Eni Vasilin: Ku merr vesh ti moj zonjë nga tregu! Eni:“O zot, njeri më pa edukatë nuk kam parë”!
Mbrëmjen e djeshme, në emisionin “Open”, ka pasur një debat mes moderatores Eni Vasili dhe avokatit Spartak Ngjela.
Debati:
Spartak Ngjela: Më l [...]

Basha po rehabilitohet?! Viziton Spitalin e Durrësit pas tronditjes nga tërmeti i djeshëm: Gjendja stabël, ka pasur kontroll nga ekspertët
Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha dje vizitoi spitalin e Durrësit, ku ndoqi nga afër situatën në të cilën ndodhen qytetarët e këtij qyteti. [...]

Një i palaço… Vasali që bënë politik edhe në ditën e zisë kombtare: Rama nuk do t’i dëmshprblejë qyetetarët!
Petrit Vasili, ka akuzuar kryeministrin Edi Rama se refuzon të shpallë gjendjen e fatkeqësisë natyrore për shkak se nuk do të dëmshpërblejë qytetarët. [...]

Grida Duma shpall platformë kundër Lulzim Bashës: T’i japim fund, supernjëshit
Grida Duma ka dhënë një intervistë sot, ku ka shpallur platformën e saj për ndryshimin e sistemit politik.
Ajo kërkon që kryetarët e partive të mos [...]

Basha sponsorizon postimet në Facebook, ndjekësit shpërthejnë të sharje: O rrotë k**i Gjermania i’a ka dhënë mbështetjen Shqipërisë përpara, e nuk pret të vish ti në pushtet
Kreu i PD-së sot ishte në një konferencë me gazetarët ku ishte me tone më të ulta pas kthimit nga Gjermania ku njoftoi se kishte takuar personalitete [...]

A po planifikojnë krijimin e një partie politike Ralf Gjoni dhe Rudina Hajdari?! Publikohet fotoja që ngre dyshimet
Në takimin publik të ‘Nismës Thurje’ që u zhvillua sot në Gjirokastër të pranishëm ishin edhe deputetët e opozitës së re, Rudina Hajdari dhe Ralf Gjon [...]