Category: Debat

1 1,368 1,369 1,370 1,371 1,372 1,623 13700 / 16225 POSTS
“Palmer është agjent serb…”, diplomati i njohur reagon për sulmet ndaj Palmer: Ju keni kryetarë shteti të Shqipërisë me grua serbe dhe me grua greke!

“Palmer është agjent serb…”, diplomati i njohur reagon për sulmet ndaj Palmer: Ju keni kryetarë shteti të Shqipërisë me grua serbe dhe me grua greke!

Studiuesi dhe diplomati Shaban Murati, ka replikuar në distancë për pretendimet e fundit të "lehësave" pranë opozitës, që e kanë shkatërruar sa kanë m [...]
Presidenti në shkarkim presione me “lugë çaji” nga Kodra e Diellit:  Të mos harrojmë se nuk ka vetëm të dielë, por edhe të hënë!

Presidenti në shkarkim presione me “lugë çaji” nga Kodra e Diellit: Të mos harrojmë se nuk ka vetëm të dielë, por edhe të hënë!

Teksa SHBA dhe BE deklaruan prerazi se 30 qershori është dita e zgjedhjeve dhe nuk njohën dekretin e Metës për shtyrjen e tyre, ky i fundit ka përshën [...]
VIDEO/ Meta i kërkon takim, por ja si e injoron Rama presidentin në shkarkim

VIDEO/ Meta i kërkon takim, por ja si e injoron Rama presidentin në shkarkim

Një ditë para zgjedhjeve kryeministri Edi Rama është shfaqur tejet i releksuar. Kryeministri ka postuar në facebook një video duke bërë not në Vlorë. [...]
Trump cakton ambasadoren e re të jashtëzakonshme të SHBA në Tiranë

Trump cakton ambasadoren e re të jashtëzakonshme të SHBA në Tiranë

Presidenti Donald Trump njoftoi synimin për të emëruar zonjën Yuri Kim nga Guami si ambasadore e jashtëzakonshme dhe fuqiplotë e SHBA në Shqipëri, tha [...]
“S’piva ujë në zyrën e prefektit”, Voltana Ademi ka frikë mos më h.elmojnë

“S’piva ujë në zyrën e prefektit”, Voltana Ademi ka frikë mos më h.elmojnë

Kryebashkiakja e Shkodrës, Voltana Ademi tha se dje ka pasur një takim me prefektin e Shkodrës, i cili e ka “k.ërcënuar” se nëse nuk do të hapte KZAZ- [...]
Arsyet pse dekreti i Metës është “lajthitje” antikushtetuese

Arsyet pse dekreti i Metës është “lajthitje” antikushtetuese

Ilir Meta pas takimeve me Bashën e aleatët e tij, ka dalë në një konferencë për mediat ku ka deklaruar se ka dekretuar datën 13 tetor 2019 si datë për [...]
Endri Fuga: Palmer do t’i jap fund njëherë e mirë të gjithë aludimeve për zgjedhjet e 30 Qershorit!

Endri Fuga: Palmer do t’i jap fund njëherë e mirë të gjithë aludimeve për zgjedhjet e 30 Qershorit!

Pas një deklarate të kryetarit të komisionit të Jashtëm të Kongresit Amerikan, mikut të shqiptarëve, kundërshtuesit të ndryshimit të kufijve të Kosovë [...]

“Dekreti i Metës nul”, Kolegji: Presidenti ka marrë kompetencat e Kuvendit, bie ndesh me Kushtetutën

Kolegji Zgjedhor zbardhi argumentet mbi të cilat duke rrëzuar kërkesën e Partisë Uniteti Kombëtar për t’u çregjistruar konfirmoi edhe njëherë se zgjed [...]
“Zgjedhjet më 13 tetor”, Rama i përgjigjet Metës: A ju thashë prisni çmendurinë e dytë? 30 qershori është e vetmja datë zgjedhjesh

“Zgjedhjet më 13 tetor”, Rama i përgjigjet Metës: A ju thashë prisni çmendurinë e dytë? 30 qershori është e vetmja datë zgjedhjesh

Kryeministri Edi Rama ka reaguar pas dekretit të dytë të Metës për të zhvilluar zgjedhjet vendore më 13 tetor. Në një shënim në twitter, Rama shprehet [...]
Meta pranon më në fund se është burri i Monikës: Nuk e kam për turp…!

Meta pranon më në fund se është burri i Monikës: Nuk e kam për turp…!

Në konferencën e kërkuar nga presidenti Ilir Meta, siç pritej nga të gjithë aktorët politik, sipas tij, data e zgjedhjeve u shty për 13 tetor. Në atë [...]
1 1,368 1,369 1,370 1,371 1,372 1,623 13700 / 16225 POSTS