Category: Debat

Meta shpik tjetër dekret: Zgjedhjet do mbahen me 13 tetor! Ju presim… (unë, Monika, Luli dhe Berisha)
Presidenti Ilir Meta ka vendosur 13 tetorin si datë të re për zgjedhjet vendore. “Dekreti për datën e re të zgjedhjeve, që është data 13 tetor. Dy ars [...]

Për inat të Metës… Monika takon Lulin!
Kryetarja e LSI dhe kreu i PDIU Shpëtim Idrizi kanë shkuar në selinë blu për të zhvilluar një takim me kryedemokratin Lulzim Basha. Takimi i tyre, vje [...]

Pas ngujimit në presidencë dhe larg familjes, Meta shmang takimin me nënën e “zonjës së parë”: Ja kush i shkon në presidencë nga LSI
Presidenti i Republikës, Ilir Meta, pas takim me kreun e PD, Lulzim Basha, ka pritur në Presidencë edhe ish-kreun e grupit parlamentar të LSI-së, Petr [...]

Faksimilet/ Ndërkombëtarët rikonfirmojnë 30 qershorin
SHBA dhe Bashkimi Europian kane rikonfirmuar faktin se njohin 30 qershorin si date te vetme zgjedhjesh ne Shqiperi, sic e parashikon edhe Kushtetuta e [...]

Meta e pret në takim, Rama e ironizon: Hapni vendin se do hidhem!
Ndërkohë që presidenti Ilir Meta përmes ftesës së dërguar për kryeministrin Edi Rama, vijon ta presë atë në Presidencë, sikundër ka deklaruar, deri në [...]

Tjetër reagim i fortë i SHBA-së, “fundoset” Basha, Berisha, Meta e Kryemadhi
Ndërkohë që situata politike në Shqipëri është e tensionuar, ka ardhur një reagim nga Ambasada e ShBA në Shqipëri. Sipas njoftimit të ambasadës së SHB [...]

Ram nuk i shkoi në takim: Kemi zgjedhje, jam i zënë!… Zëri i Amerikës lëshon paralajmërimin e fortë
Në Shqipëri presidenti Ilir Meta ka thirrur në takime të veçanta ditën e enjte, kryeministrin Edi Rama dhe kryetarin e opozitës Lulzim Basha “për të b [...]

Deliron Basha në konferencë për shtyp: Fundi i Edi Ramës është pranë!
Kryetari i PD-së, Lulzim Basha gjatë një konference të jashtëzakonshme, tha se përgjimet e ‘Bild’ nxorën zbuluar kryeministrin Edi Rama dhe lidhjet e [...]

Idajet Beqiri “i përvishet” keq Mark Markut: “E ushqeva qenin, të më haj kokën”
Idajet Beqiri, kryetar i Partisë Uniteti Kombëtar, është një ndër personat më të diskutuar të momentit pasi u kthye në sebepin që Kolegji Zgjedhor rrë [...]

Pedagogu që do digjte shkolla do pengojë edhe zgjedhjet: Ju lutem më dënoni!
Pas karikaturistit Bujar Kapexhiu i cili tha se do të shkojë më 30 Qershor në qendrat e votimit për t’i penguar njerëzit të votojnë, ka ardhur edhe re [...]