Category: Debat

1 138 139 140 141 142 1,753 1400 / 17528 POSTS
Blushi dhe Noka marrin në dorë fatin e opozitës: Dy “kokat” e opozitarizmit dy orë kokë më kokë!

Blushi dhe Noka marrin në dorë fatin e opozitës: Dy “kokat” e opozitarizmit dy orë kokë më kokë!

Një takim mes Sekretarit të Përgjithshëm të PD Flamur Noka dhe atij të Partisë së Lirisë Tedi Blushi është zhvilluar ditën e sotme në selinë e Partisë [...]
Linda Rama: Deputetët që firmosën një ferman, turpi politik!

Linda Rama: Deputetët që firmosën një ferman, turpi politik!

Në një rrëfim të zgjeruar për revistën Newsbomb, Linda Rama përshkruan hap pas hapi përpjekjen e një grupi deputetësh të opozitës për ta larguar nga a [...]
A e kuptoni se kush është PD sot… Tritani: Shqiptarë, mos prisni nga ne t’i u shpëtojmë, dilini zot vetes, duhet të ngrihen

A e kuptoni se kush është PD sot… Tritani: Shqiptarë, mos prisni nga ne t’i u shpëtojmë, dilini zot vetes, duhet të ngrihen

Deputeti i përjetshëm i PD-së, Tritan Shehu është shprehur se shqiptarët duhet të lëvizin dhe t’i dalin për zot demokracisë së vendit të tyre. Në n [...]
Berisha i lumtur pas një takim “të rëndësishëm ndërkombëtar” me …”Nafijen” e Forca Italias

Berisha i lumtur pas një takim “të rëndësishëm ndërkombëtar” me …”Nafijen” e Forca Italias

Sali Berisha ka pritur pasditen e sotme në zyrën e tij deputeten e Forza Italia Erica Mazzetti dhe koordinatorin e PD-së për Italinë, refugjatin qesha [...]
VIDEO/ Urrejtje dhe linçime: Berisha, i pandryshueshëm

VIDEO/ Urrejtje dhe linçime: Berisha, i pandryshueshëm

Studiuesja Jonila Godole risolli këto ditë në vëmendjen e publikut pamjet e përballjes së “mocionistëve” me militantët e frymëzuar nga Sali Berisha në [...]
“Nesti Angoni: Fantazma që rri mbi drejtësinë”

“Nesti Angoni: Fantazma që rri mbi drejtësinë”

Nga Embro Zholi Në Shqipëri, drejtësia ka parë shumë: dosje që hapen vetë, dëshmitarë që zhduken si tym, dhe letra anonime që marrin peshë më shumë [...]
Rama ndaj vendimit të gjyqtarit Balliu: “Skandal, mbrohet një pallat pa leje, rrezikohet Reforma në Drejtësi”

Rama ndaj vendimit të gjyqtarit Balliu: “Skandal, mbrohet një pallat pa leje, rrezikohet Reforma në Drejtësi”

Kryeministri Edi Rama ka reaguar ndaj vendimit të gjyqtarit Balliu, i cili sipas tij ka marrë në mbrojtje palën përfaqësuese të një pallati të ndërtua [...]
Rama i jep monopolin e mjeteve të ushtrisë mikut të tij izraelit

Rama i jep monopolin e mjeteve të ushtrisë mikut të tij izraelit

Në 17 qershor ndodhi një transaksion i çuditshëm biznesi. Timak, një kompani që merret me prodhimin, konvertimin dhe montimin e konstruksioneve metali [...]
Myslim Murrizi paralajmëron tërmet në listën e Partisë Demokratike për Tiranën

Myslim Murrizi paralajmëron tërmet në listën e Partisë Demokratike për Tiranën

Më sytë nga SPAK dhe me bindjen se do të jetë në Parlament edhe pse nuk fitoi mandatin e deputetit, Myslim Murrizi paralajmëron zhvillime te fort [...]
VIDEO/ “Më falni, telefoni”! Blushi i Metës lë në mes konferencën për shtyp për të hequr… orën nga dora

VIDEO/ “Më falni, telefoni”! Blushi i Metës lë në mes konferencën për shtyp për të hequr… orën nga dora

Prej kohësh, partia e Ilir Metës ka mbetur vetëm në dorë të Tedi Blushit. Aq sa dhe kur del në konferenca për shtyp, në seli nuk ka asnjeri tjetër, [...]
1 138 139 140 141 142 1,753 1400 / 17528 POSTS