Category: Debat

Basha u lutet qytetarëve: Ejani në Tiranë të më bindni se Rama ka rënë ndryshe…
Lulzim Basha ftoi qytetarët në qarkun e Fierit t’i bashkohen protestës së 16 shkurtit në Tiranë për t’i dhënë fund braktisjes nga qeveria. Ndërkohë q [...]

Deputeti “trim i vezëve” nga Elbasani Hasa tregon vuajtjet që ka hequr për të futur vezët në… parlament
Endri Hasa, i bërë i njohur nga goditja e Kryeministrit Edi Rama me vezë sepse nuk e njihte askush në furrikun ku rrinte duke ngrohur vezë në Kuvend, [...]

Humb jetën një person në vendin tonë: Dyshohet si i prekur nga gripi i derrit
Një person ka humbur jetën ditën e sotme pasi ishte prekur nga virusi AH1N1, i njohur si gripi i derrit.
Ai është një 48-vjeçar nga Elbasani që kis [...]

Majlinda Bregu në Tiranë si përfaqësuese e BE-së: Takim me antarët e qeverisë, larg SHQUP-it
E emëruar pak kohë më parë në postin e saj më të ri, si Sekretare e Përgjithshme e Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal, Bregu ka zhvilluar takime pune [...]

Rama nuk ndalet, thumbon hapur Berishën: “Si je bos”? Me vizat amerikane nuk ke probleme?! (BATUTAT)
Kryeministri Edi Rama gjatë qëndrimit në Berat, vizitoi një sipërmarrje të grumbullimit të bimëve medicinale në zonën e Dushnikut. Kreu i qeverisë the [...]

Rama i paralajmëroi, Basha bën “të fortin” duke mos pasur asgjë në dorë: Nuk ke asnjë shans të…!
“Nëse prisni dhe nuk veproni nuk i merrni dot bursat sepse ne nuk i japim dot pa na sjellë dokumentacionin”. Ka qenë ky paralajmërimi i kryeministrit [...]

Gjyq pas publikimit të pasurisë, shpërthen Paloka dhe bën deklaratën e fortë: Nuk kam folur ndonjëherë për babanë tim, por…
Edi Paloka ka paralajmëruar sërish Carlo Bollinonpasi gazeta që ai drejton publikoi në një artikull dy ditë më parë deklaratën e pasurisë së tij.
P [...]

Ilir Meta synon të bëjë kryetar të KLSH një ndër deputetët më të pasur, Anastas Angjeli shtëpi në Boston, ja llogaritë mijëra dollarëshe të familjes së tij
Kontrolli i Lartë i Shtetit rrezikon të drejtohet nga një prej deputetëve më të pasur të Kuvendit të Shqipërisë. Pasi mazhoranca rrëzoi Vitore Tushën [...]

Kur idioti deputeti hollandez, i kërkon Shqipërisë heqjen e… “Sheriatit”!
Sheriati duhet të largohet nga Evropa; nën këtë titull, revista e përjavshme Elsevier, sjell qëndrimin e Pieter Omtzigt, deputet holandez dhe anëtar i [...]

Turp! Voltana Ademi edhe mesazh nuk di të shkruaj, por mban peng Universitetin e Shkodrës: Zbulohen mesazhet me deputetin demokrat (Foto)
Në rrjetet sociale po qarkullon një bisedë mes deputetit të PD-së Bardh Spahia dhe kryebashkiakes së Shkodrës Voltana Ademi sa i përket protestës stud [...]