Category: Debat

Rama, studentëve: Mos u merrni me Lulin dhe Monikën, hajdeni në kryeministri
Kryeministri Edi Rama e ka përsërtur disa herë ftesën për dialog me studentët. Gjatë bashkëbisedimit Live në facebook Rama u tha studentëve se ai ësht [...]

FOTOT/ Rama u kërkon studentëve dialog, komentuesit online: Studentë, jini bashkëpunues. E vetmja rrugë për zgjidhje është dialogu
Kryeministri Rama ka nisur komunikimin e tij të drejtpërdrejtë në facebook me studentët që kanë parashtruar kërkesat e tyre në protestë. Rama theksoi [...]

FOTO/ Protesta që po përpiqet të grabitet nga politika: Disa studentë mbulojnë fytyrën, çfarë tentojnë të fshehin?
Ditën e sotme ka vijuar protesta e studentëve, ndërkohë që në orën 11, pritet që kryeministri Rama të dalë në një bashkëbisedim Live në Facebook, për [...]

Studentët kundër Bashës: Ik në Holandë, këtu i dalim vetë zot vetes!
Përpjekja e përsëritur e Partisë Demokratike për të marrë peng protestën e studentëve ka ngjallur reagime të ashpra në rrjetet sociale.
Postimet e [...]

Protesta e studentëve/ Basha nuk ndalet: Deputeti i PD që zotëron një universitet privat, nxjerr studentët e tij në protestë
Nga protesta e studenteve po perpiqet te perfitoje politikisht PD dhe LSI. Sic jane bere edhe publike ne media me dhjetra raste, PD dhe LSI kane kamuf [...]

FOTOT/ Në mëngjes tek studentët, në darkë tek “Unaza”: Zbulohet kandidati për deputet i Bashës, i kamufluar herë si student, herë si banor i Astirit
Opozita po tenton sërish nëpërmjet personave më të ngushtë të saj të infiltrohet në kauzën e studentëve, duke protestuar krahë tyre edhe pse nxënien, [...]

FOTO/ Denoncimi i studentes: Militantja e Bashës më goditi për të më marrë megafonin
Rastet kur militantë nga PD-LSI kërkojnë të përfitojnë nga protesta e studentëve duket se nuk paskan të mbaruar.
Rasti më i rëndë u shënua sot, kur [...]

Kërkesat e studentëve/ Rama: Respekt për të rinjtë protestues, po t’u themi boll atyre që refuzojnë dialogun me urdhër partie
Përgjigje me argumenta shterruese ka marrë studentja me emrin Dea nga Kryeministri Rama, pasi shkruajti se: “Ne spranojm dialogje as negociata. SKA [...]

Nuk po kërkohet negociim me PD & LSI, por dialog me studentët
Nga Erjon Braçe
As qe ja vlejne negociatat me PD e LSI, nuk duan zgjidhje, nuk duan ndryshim!
Jane ata qe kontrollojne qeverisjen e universitete [...]

FOTOT/ Protesta studentore “ngjyroset blu”, kryetari i PD në Paskuqan i bashkohet stundentëve
Në portestën e studentëve përballë Ministrisë së Arsimit ka pasur mjaft tentativa nga PD për të dominuar organizimin e tyre për përfitime të pastra po [...]