Category: Debat

1 1,510 1,511 1,512 1,513 1,514 1,622 15120 / 16218 POSTS
Basha tenton t’i vjedh “skenën” studentëve e të marrë duartrokitjet: Kur të vij unë do e anuloj ligjin për arsimin e lartë

Basha tenton t’i vjedh “skenën” studentëve e të marrë duartrokitjet: Kur të vij unë do e anuloj ligjin për arsimin e lartë

Nga Astiri, ku doli në mbështetje të banorëve të cilët protestojnë në ditën e 36 për banesat e tyre, kreu i opozitës Lulzim Basha ka folur edhe për pr [...]
SKANDAL/ PD kërkon të përdori studentët, tani del hapur që kërkon t’i vjedhi kauzën

SKANDAL/ PD kërkon të përdori studentët, tani del hapur që kërkon t’i vjedhi kauzën

Protesta e studentëve duket se po devijon nga qëllimi i saj dhe kjo jo për shkak të tyre, por nga militantët partiak të PD-LSI cilët janë përpjekur ta [...]
Rama: E kam kollaj të ul tarifat e të plotësoj kërkesat, por dua më shumë se kaq. Bashkohemi!

Rama: E kam kollaj të ul tarifat e të plotësoj kërkesat, por dua më shumë se kaq. Bashkohemi!

Në një dalje live në Facebook, kryeministri Rama u është drejtuar studentëve duke u kërkuar bashkëpunim për të ndryshuar rrënjësisht sistemin arsimor. [...]
FOTOT/ Kandidati për deputet i LSI, me megafon drejton protestën e studentëve

FOTOT/ Kandidati për deputet i LSI, me megafon drejton protestën e studentëve

Protesta e studentëve duket se po merr ngjyrim politik. Rastet e denoncuara në media për infiltrim të pjestarëve të partive opozitare PD e LSI sa vijn [...]
FOTOT/ Manipuluesi i votave i PD-së i hetuar nga prokuroria, në protestën e studentëve

FOTOT/ Manipuluesi i votave i PD-së i hetuar nga prokuroria, në protestën e studentëve

Nga momenti në moment protestës së studentëve sa vijnë e i shtohen militantët e partive opozitare madje edhe ato që kanë probleme me drejtësinë. I til [...]
“Lëvizja për Universitetin” thirrje Bashës: Tërhiqu nga aktet e dhunës ndaj studentëve

“Lëvizja për Universitetin” thirrje Bashës: Tërhiqu nga aktet e dhunës ndaj studentëve

“Lëvizja për Universitetin” ka reaguar pas largimit me forcë nga studentët të pedagogut Jani Marka, pasi sipas tyre është pjesë e “Lëvizjes për Univer [...]
FOTOT/ Shpërndante miell në fushatë me siglën e LSI, tani proteston si “student”

FOTOT/ Shpërndante miell në fushatë me siglën e LSI, tani proteston si “student”

Mund të themi se protestën e studentëve e kanë ngjyrosur edhe subjektet partiake opozitare të cilat kanë për qëllim akumulimin e kapitalit politik duk [...]
Studentët përzënë me grushte pedagogun: Po na përçan, qëndro larg kauzës tonë. Pedagogu: Kjo është dhunë!

Studentët përzënë me grushte pedagogun: Po na përçan, qëndro larg kauzës tonë. Pedagogu: Kjo është dhunë!

Të rinjtë kanë përzënë me forcë një person, që sipas të dhënave paraprake është një pedagog. Teksa ky i fundit ishte ishte duke folur me magafon të [...]
FOTO/ Studentët me pankarta kërkojnë largimin e Arlind Qorrit nga protesta: Po mundohet të na përçajë!

FOTO/ Studentët me pankarta kërkojnë largimin e Arlind Qorrit nga protesta: Po mundohet të na përçajë!

Një nga pankartat që studentët mbajnë në duar lexon: Arlind Qorri, nuk na përfaqëson, largohu nga protesta jonë. Të pyetur se pse kjo thirrje për p [...]
FAKTE/ Paradite në protestë, pasdite “leksione” në parti! Basha dërgon militantët tek studentët

FAKTE/ Paradite në protestë, pasdite “leksione” në parti! Basha dërgon militantët tek studentët

Pavarësisht përpjekjes së studentëve për ta mbajtur larg politikës protestën e tyre mesa duket diçka e tillë nuk po arrihet. Partia Demokratike dhe [...]
1 1,510 1,511 1,512 1,513 1,514 1,622 15120 / 16218 POSTS