Category: Debat

1 262 263 264 265 266 1,623 2640 / 16225 POSTS
VIDEO/ Gazment Bardhi godet Spiropalin me këmbën e karriges

VIDEO/ Gazment Bardhi godet Spiropalin me këmbën e karriges

Një seancë parlamentare tepër e tensionuar dhe që zgjati 20 minuta, pasi deputetët e opozitës nuk lejuan zhvillimin normal të punimeve Deputetët e [...]
Deputetët e PD djegin karriget e instuticionit para Kuvendit! Po mandatet ato i djegin prapë? Bardhi: Karriget janë të qytetarëve!

Deputetët e PD djegin karriget e instuticionit para Kuvendit! Po mandatet ato i djegin prapë? Bardhi: Karriget janë të qytetarëve!

eputetët e PD e nisën me tension dhe kaos seancën e sotme parlamentare. Pasi u futën brenda kuvendit, ku edhe gjuajtën me sende të forta, ata morë [...]
VIDEO/ Nuli i PD-së shkul mikrofonat e Kuvendit dhe përjashtohet! Spiropali mbyll seancën dhe paralajmëron opozitën: Aktet tuaja kanë pasoja

VIDEO/ Nuli i PD-së shkul mikrofonat e Kuvendit dhe përjashtohet! Spiropali mbyll seancën dhe paralajmëron opozitën: Aktet tuaja kanë pasoja

Mes kaosit dhe tensioneve, kryetarja e Kuvendit Elisa Spiropali ka mbyllur seancën plenare, pasi deputetët e opozitës nuk kanë lejuar vazhdimin normal [...]
Ervin Salianji nuk është më deputet: Të njoftohet KQZ për vakancën e mandatit

Ervin Salianji nuk është më deputet: Të njoftohet KQZ për vakancën e mandatit

Seanca e sotme plenare ka nisur tensione pas vendimit të Gjykatës së Apelit (26 shtator) për të lënë në fuqi dënimin e Shkallës së Parë me një vit bur [...]
Patriotizmi fals i kosovarë është “patrikotizëm”! Ata po hanë miell të helmuar serb, këndojnë dhe pinë me muzikë serbe! Tani na “urdhërojnë” të mos zbatojmë vendimin e UEFA-s për Europianin

Patriotizmi fals i kosovarë është “patrikotizëm”! Ata po hanë miell të helmuar serb, këndojnë dhe pinë me muzikë serbe! Tani na “urdhërojnë” të mos zbatojmë vendimin e UEFA-s për Europianin

Shqipëria dhe Serbia janë kandidatët kryesorë për të qenë bashkëorganizatore të Europianit U21 për vitin 2027-të natyrisht secila në vendin e vet me i [...]
Kremlini flet shqip, por me gënjeshtra

Kremlini flet shqip, por me gënjeshtra

Nga Alteo Hysi Propaganda e shfrenuar dhe dezinformimi i publikut me qëllim justifikimin e makinerisë së paligjshme të dhunës mbeten ndër tiparet t [...]
Bordelli mediatik dhe Salianji “heroik”

Bordelli mediatik dhe Salianji “heroik”

Dje Salianji u dënua për një inskenim, dhe jo shpifje, për çeshtjen tashmë të njohur Babale. E gjitha kjo e organizuar nga vetë njerëzit më të rendësi [...]
Ndryshon data e protestës së opozitës, më 7 tetor! “Revolucioni Salianji” do fillo nga kryeministria dhe më pas në të gjithë rrugët e Tiranës!

Ndryshon data e protestës së opozitës, më 7 tetor! “Revolucioni Salianji” do fillo nga kryeministria dhe më pas në të gjithë rrugët e Tiranës!

Partia Demokratike ka zhvendosur protestën kombëtare më datë 7 tetor, protestë e cila ishte parashikuar të mbahej më datë 6 tetor. Edi Paloka: Part [...]
Gati “revolta” e madhe për Gridën pa Salanjin: Nga Gjin Gjoni te Dashua i Lazaratit, Genc Pollo me çantë sekrete

Gati “revolta” e madhe për Gridën pa Salanjin: Nga Gjin Gjoni te Dashua i Lazaratit, Genc Pollo me çantë sekrete

Këshilli Kombëtar i PD-së është mbledhur në selinë blu, në pritje për të dëgjuar “fatwan” e Sali Berishës me lidhje live. Sot pritet që PD të shpallë [...]
1 262 263 264 265 266 1,623 2640 / 16225 POSTS