Category: Debat
PD me dy fraksione, “Foltorja” e “non-gratës” dhe partia online e Zamo oligarkut dhe e Gazit me 7 “petrita”
Sali Berisha së bashku me mbështetjen e oligarkëve të fuqishëm në prapaskenë po luajnë kartat e tyre të fundit që të finalizojnë planin për të mbytur [...]
Luli i “butë si qingj”: Do vish pimë një kafe, po bëhesh si Berisha! “Trimërohet” Bardhi: Unë të hedh zgupthi
Një debat jashtë kamerave ka ndodhur në fund të seancës mes kreut të PD Lulzim Basha dhe Gazment Bardhit.
Fillimisht ka qenë Basha ai që ftoi në ka [...]
SPAK po përgatitet të marrë të pandehur Metën, Berisha ka dërguar vajzën në Gjermani, djalit i ka kërkuar strehim në…
Analisti Frrok Çupi ka komentuar aksionet e fundit të SPAK, e cila ka çuar pas hekurave shumë zyrtarë të lartë dhe biznesmenë të përfshirë në afera ko [...]
“Duam betimin e tij me çdo kusht”! “Gera-Petriti” grek vazhdon broçkullisjet për Fredi Belerin, ministrja i’a pret shkurt: Sipas ligjit shqiptar, s’ka vullnet politik që e nxjerr Beleri nga burgu!
Ministri i Jashtëm grek Giorgos Gerapetritis, në një deklaratë për gazetarët grekë pas pjesëmarrjes së tij në takimin informal të Ministrave të Jashtë [...]
“Duam betimin e tij me çdo kusht”! “Gera-Petriti” grek vazhdon broçkullisje për Fredi Belerin: Tirana as që e ka në listë
Ministri i Jashtëm grek Giorgos Gerapetritis, në një deklaratë për gazetarët grekë pas pjesëmarrjes së tij në takimin informal të Ministrave të Jashtë [...]
Astrit Çerma godet drejtpërdrejtë humorin banal sot: Shikoj këto “portokallijt”, “al pazaret” e “kosheret”, që me xhinglat e minglat e quajnë vetën si “humori kombëtar” që s humurit të një ndërmarrje dikur si afrohen
Aktori i njohur Astrit Çerma shquhet për ironinë e tij ndaj fenomeneve shqetësuese në shoqëri, politikë e patjetër në fushën e kulturës.
Kohë më pa [...]
Bukshkalë, atdhemohuese, e përdalë… dhe patriotët e rrjetit
Disa u bëjnë thirrje autoriteve në Prishtinë t’i heqin titullin honorifik si ambasadore e Kosovës, të tjerë pasi përflasin ‘etjen’ e saj për para, sht [...]
“Ndoshta s’do duam më ne të jemi pjesë e BE”! Paralajmërimi dhe ironia e Abazoviç: Europa pranon njerëzit tanë, por…
Kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviç, gjatë fjalës së tij në forumin e Bledit në Slloveni, tha se BE duhet të ndryshoje qasje për vendet e Ballk [...]
“Kurrë se kam kuptuar pse Franca ka bllokuar negociatat me Shqipërinë”! Ish-kryeministri italian Romano Prodi flet hapur për situatën në Evropë dhe rolin e SHBA-ve dhe Kinës
Në një intervistë për Avvenire ish- kryeministri italian, Romano Prodi thotë se paqen e bëjnë të mëdhenjtë dhe në këtë pikë, roli i SHBA-së dhe Kinës [...]
A e di Edi Rama? Kush janë të “korruptuarit” e graduar të Kadastrës që largoi Bici?
E vënë nën presion nga media, por edhe ankesat publike të notereve për kolapsin e Kadastrës, drejtoresha e Përgjithshme e ASHK Dallëndyshe Bici reagoi [...]