Category: Debat

1 430 431 432 433 434 1,624 4320 / 16236 POSTS
“Fantomas, këllirë! Blendi Fevziu injoron sharjet e Arjan Çanit: Nuk më intereson fare…

“Fantomas, këllirë! Blendi Fevziu injoron sharjet e Arjan Çanit: Nuk më intereson fare…

Blendi Fevziu ka komentuar një reagim të kolegut të tij Arjan Çani, që shpërtheu ndaj tij në sharje vulgare pak ditë më parë në rrjetet sociale, duke [...]
Spartak Ngjela del me parashikimin e bujshëm: Sali Berisha ka deviacion psiqik! Ja çfarë e pret pas 2 muajsh dhe kush është makthi më i madh i tij që po e lë pa gjumë?!

Spartak Ngjela del me parashikimin e bujshëm: Sali Berisha ka deviacion psiqik! Ja çfarë e pret pas 2 muajsh dhe kush është makthi më i madh i tij që po e lë pa gjumë?!

Avokat njohur, Spartak Ngjela ka komentuar situatën politike në vend, ndërsa ka shpërthyer në akuza të forta në adresë të ish-kryeministrit Sali Beris [...]
“Pas Belerit kishte interesa anti-shqiptare”! Hetohej prej kohësh nga anti-terrori: Ja kush qëndron pas tij

“Pas Belerit kishte interesa anti-shqiptare”! Hetohej prej kohësh nga anti-terrori: Ja kush qëndron pas tij

Sipas Artan Hoxhës arrestimi i Belerit nuk ka të bëjë me dhunimin e të drejtave të minoritarëve pasi Himara nuk është një zonë e tillë, ndërsa shtoi s [...]
Ç’po ndodh, pyet Berisha?! Hataja përgjigjet “Syri”! Edi Rama “shikon me inat” Yuri Kim

Ç’po ndodh, pyet Berisha?! Hataja përgjigjet “Syri”! Edi Rama “shikon me inat” Yuri Kim

Gjithë shpresa e Sali Berishës dhe atyre që e ndjekin pas për të ardhur në pushtet, është një prishje e Edi Ramës me Amerikën. Dhe për këtë, njëher [...]
Çim Peka iu bën thirrje ish-drejtorëve të Berishës: Kush është gati nga ju të vritet, se ndryshe nuk vimë në pushtet?!

Çim Peka iu bën thirrje ish-drejtorëve të Berishës: Kush është gati nga ju të vritet, se ndryshe nuk vimë në pushtet?!

Vrasja duket se është shpresa e fundit e Sali Berishës, për të ardhur në pushtet. Dhe tashmë ka nisur të gjejë “heroin” që do të sakrifikohet për t [...]
Xhaçka takohet me Dendias dhe i përgjigjet prerë: Asnjë qytetar shqiptar nuk është mbi ligjin, çeshtja Beleri i përket drejtësisë! Mos abuzoni me mardhëniet dypalëshe

Xhaçka takohet me Dendias dhe i përgjigjet prerë: Asnjë qytetar shqiptar nuk është mbi ligjin, çeshtja Beleri i përket drejtësisë! Mos abuzoni me mardhëniet dypalëshe

Ministrja Xhaçka ka reaguar në takimin që bëri Ministri i Jashtëm grek, Nikos Dendias sot në Bruksel, e cila shprehet: Bruksel, takimi me mikun dhe ko [...]
“Mjerë ne ç’na gjeti”! Lotët çurg, të pikëlluar nga humbja: Sonila Meço, Bushati, Shkullaku, Peka dhe Lela gati të ikin nga Shqipëria

“Mjerë ne ç’na gjeti”! Lotët çurg, të pikëlluar nga humbja: Sonila Meço, Bushati, Shkullaku, Peka dhe Lela gati të ikin nga Shqipëria

Disa gazetarë dhe analistë kanë shprehur pikëllimin e thellë për humbjen shkatërruese të koalicionit Berisha-Meta në zgjedhjet e lokale të 14 prillit. [...]
Ish deputeti demokrat: PD përballë “non gratës”

Ish deputeti demokrat: PD përballë “non gratës”

Çdo thirrje që i bëhet për të bërë mënjanë, për t’u larguar dhe për t’i hapur rrugën alternativave rigjeneruese për PD-në nuk e tut, sepse PD-ja nuk ë [...]
Një përgjigje Jozefina Topallit dhe atyre që thonë se Berisha humbi se s’kishte logo dhe vulë

Një përgjigje Jozefina Topallit dhe atyre që thonë se Berisha humbi se s’kishte logo dhe vulë

Përveç akuzave të zakonshme tashmë, se humbën ngaqë u vodhën zgjedhjet, mbështetësit e Sali Berishës kanë nisur të justifikojnë humbjen me faktin se a [...]
1 430 431 432 433 434 1,624 4320 / 16236 POSTS