Category: Debat

1 … 430 431 432 433 434 … 1,648 4320 / 16474 POSTS
Këshilltarja me kombësi greke e Albinit “këshillon” dhe Ramën se çfarë duhet të bëjë!

Këshilltarja me kombësi greke e Albinit “këshillon” dhe Ramën se çfarë duhet të bëjë!

E shumëpërfolura apo e forta siç njihet në publik e Vetëvendosjes, Dejona Mihajli, e për të cilën ish-funksionar të VV-së kanë deklaruar se e kontroll [...]
A i kanë hapur Dumani dhe dumanët këto dosje që do i ekzekutonin në shtatorin e famshëm …si Tik Llalla?!

A i kanë hapur Dumani dhe dumanët këto dosje që do i ekzekutonin në shtatorin e famshëm …si Tik Llalla?!

Duke dëgjuar amerikanët dhe gënjeshtrat që përhapin "dumanët", krijohet përshtypja se drejtësia shqiptare po përgatitet për një fushatë të madhe “godi [...]
Humor i paparë! Tre reporter të  KIE të çoroditur takojnë Bardhin, Lulin dhe Saliun i ngatërrojnë me anëtarët e koalicionit “Bashkë fitojmë”

Humor i paparë! Tre reporter të KIE të çoroditur takojnë Bardhin, Lulin dhe Saliun i ngatërrojnë me anëtarët e koalicionit “Bashkë fitojmë”

Një humor politik është regjistruar dje ku disa reporter zgjedhjesh të KiE kanë takuar tre PD pa e ditur se kë po takonin . Në fillim është takuar [...]
Ish këshilltari i Ilir Metës: Radojiçiç është peshë e rëndë, po vdiq çohet populli në këmbë!

Ish këshilltari i Ilir Metës: Radojiçiç është peshë e rëndë, po vdiq çohet populli në këmbë!

Ilir Kulla ish këshilltari i Ilir Metës në Presidencë tha në emisionin Now në Euronews Albania se nënkryetari i Listës Serbe Milan Radojiçiç është pes [...]
Dhëndri i Berishës shpërthen ndaj qytetarëve: Kriminelë të korruptuar, që iu ka blerë Edi Rama

Dhëndri i Berishës shpërthen ndaj qytetarëve: Kriminelë të korruptuar, që iu ka blerë Edi Rama

Dhëndri i Sali Berishës, Jamarbër Malltezi, që është nën hetim për disa afera korruptive, ka shpërthyer ndaj qytetarëve, duke i cilësuar sit ë krimina [...]
Yanis Varoufakis: Kapitalizmi ka vdekur, tani kemi diçka shumë më të keqe

Yanis Varoufakis: Kapitalizmi ka vdekur, tani kemi diçka shumë më të keqe

Nga The Guardian Çfarë mund të jetë më e këndshme se një udhëtim në Greqi për të takuar Yanis Varoufakis, “krijesën” e majtë karizmatike që u përpo [...]
Skandal në media halet dhe shtetin: Prokurori i shkarkuar nga vetingu jep leksione nëpër banaqe TV-sh: Edi Rama duhet të merret i pandehur për McGonigal

Skandal në media halet dhe shtetin: Prokurori i shkarkuar nga vetingu jep leksione nëpër banaqe TV-sh: Edi Rama duhet të merret i pandehur për McGonigal

Ish prokurori Eugen Beci i shkarkuar nga vetingu për paaftësi dhe fshehje të ardhurash tani ka filluar punë në për banaqe televizionesh ku flet për dr [...]
Kush mban përgjegjësi për konfliktet në veri të Kosovës?

Kush mban përgjegjësi për konfliktet në veri të Kosovës?

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç theksoi se vendi (Serbia) është në gjendje të rëndë dhe thekson se ky është momenti më i vështirë për vendin dh [...]
Sulmi në veri të Kosovë, Strazo pisqolla gjen “fajtorin”:  Tradhëtia ka një emër …Edi Rama

Sulmi në veri të Kosovë, Strazo pisqolla gjen “fajtorin”: Tradhëtia ka një emër …Edi Rama

Ish deputeti i Partisë Demokratike, Gent Strazimiri ka befasuar të gjithë pasi po përdor për qellime politike “sulmin me armë të serbëve ndaj Kosovës” [...]
Si e njohin të afërmit e tij “grekofonin” nga Mashkullora Arjan Çani? “Arjani, Arjani mund të mohojë dhe babanë, e jo më xhaxhanë dhe  origjinën

Si e njohin të afërmit e tij “grekofonin” nga Mashkullora Arjan Çani? “Arjani, Arjani mund të mohojë dhe babanë, e jo më xhaxhanë dhe origjinën

“Arjani? Arjani mund të mohojë dhe babanë, e jo më xhaxhanë. Po baba a ke ti more djalë? Unë këtë pyetje do t’i bëja pas asaj që ka shkruar në gazetë [...]
1 … 430 431 432 433 434 … 1,648 4320 / 16474 POSTS