Category: Debat

1 473 474 475 476 477 1,624 4750 / 16239 POSTS
Pse nuk flet “Fantomasi” për portin e Durrësit?! Shpërthen Çani, akuzon Fevziun: A e mori kokën e floririt kur shkoi në Dubai?

Pse nuk flet “Fantomasi” për portin e Durrësit?! Shpërthen Çani, akuzon Fevziun: A e mori kokën e floririt kur shkoi në Dubai?

Arian Çani ka sulmuar gazetarin Blendi Fevziu, duke ngritur pyetjen pse ai nuk flet për akuzat që janë ngritur për portin e Durrësit. Sipas moderatori [...]
Gafa e rëndë në kërkesën e grupit të Berishës në Gjykatën Kushtetuese për mandatin e Olta Xhaçkës

Gafa e rëndë në kërkesën e grupit të Berishës në Gjykatën Kushtetuese për mandatin e Olta Xhaçkës

Dje në seancë plenare mazhoranca nuk miratoi mocionin e opozitës për papajtueshmërinë e mandatit të deputetes dhe ministres Olta Xhacka. Në seancë ple [...]
Media britanike artikull për Shqipërinë: Ky është fshati shqiptar i ndërtuar plotësisht nga paratë që vijnë nga Anglia

Media britanike artikull për Shqipërinë: Ky është fshati shqiptar i ndërtuar plotësisht nga paratë që vijnë nga Anglia

Media britanike Daily Mail i ka dedikuar një editorial ekskluziv një fshati në Shqipëri i cili sipas tyre është i ndërtuar plotësisht me paratë që vij [...]
Deputeti e pyet në sallë Agronin e “Call centrave”: Më trego sekretin si një budalla bëhet i pasur!

Deputeti e pyet në sallë Agronin e “Call centrave”: Më trego sekretin si një budalla bëhet i pasur!

Në Kuvendin e Shqipërisë ka pasur debate të ashpra mes Angron Shehajt dhe Damian Gjiknuri. Agron Shehaj: Në portin e Durrësit ishte Emar, por në ve [...]
Ku është Berisha, ka gjithmonë sherr! Saliu: Nga sot më gjeni në Facebook, se nuk i duroj dot fjalët e turpit nga Rama!

Ku është Berisha, ka gjithmonë sherr! Saliu: Nga sot më gjeni në Facebook, se nuk i duroj dot fjalët e turpit nga Rama!

Seanca e kësaj të enjteje në Kuvend ka pasur tensione. Deputeti i Partisë Demokratike Flamur Noka kërkoi vazhdimisht fjalën, ndërsa nënkryetarja Er [...]
DASH neveri edhe për emërin: Një “ish” shkakton dhunë politike në Shqipëri! Sali Berisha do “trembi” liderët europian me 6 Dhjetor me le.hjen e radhës

DASH neveri edhe për emërin: Një “ish” shkakton dhunë politike në Shqipëri! Sali Berisha do “trembi” liderët europian me 6 Dhjetor me le.hjen e radhës

Non Grata Sali vazhdon të flasë akoma lartë poshtë, madje edhe në parlament, kur është i dënuar nga SHBA dhe Britania e Madhe për protestat për `"liri [...]
Arrestimi i Dervishajt, Veliaj e kërkonte në Komisionin Hetimor të Inceneratorëve, sulm PD: Paguhet sa frëngu pulën, e mbroni se është i Dukës

Arrestimi i Dervishajt, Veliaj e kërkonte në Komisionin Hetimor të Inceneratorëve, sulm PD: Paguhet sa frëngu pulën, e mbroni se është i Dukës

Zv/presidenti i FSHF-së, Arben Dervishaj, i arrestuar dje me urdhër të SPAK-ut për dëm ekonomik 4 milionë euro për faturat fiktive të punimeve në ince [...]
Nga “Korridorit 8” te hekurudha/ Çfarë nënshkruan Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut në Shkup: Task-forcë kundër krimit dhe bashkëpunim për energjinë!

Nga “Korridorit 8” te hekurudha/ Çfarë nënshkruan Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut në Shkup: Task-forcë kundër krimit dhe bashkëpunim për energjinë!

Mbledhja e përbashkët dje në Shkup mes qeverisë shqiptare dhe asaj të Maqedonisë së Veriut prodhoi 21 marrëveshje të firmosura, për të thelluar më tej [...]
Unë do i bie, do e thyej në mes’! Trimërohet “langaraqi” i Saliut Ilir Meta: Ma sillni Ramën tani këtu në studio se e di unë ç’i bëj!

Unë do i bie, do e thyej në mes’! Trimërohet “langaraqi” i Saliut Ilir Meta: Ma sillni Ramën tani këtu në studio se e di unë ç’i bëj!

Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta ka kërkuar një përballje televizive për t’u përballur me kryeministrin Edi Rama. Në emisionin “Now” në Euro [...]
Berisha e akuzon për portin e Durrësit, reagon ashpër Basha: Non grata hapi thesin e mashtrimeve

Berisha e akuzon për portin e Durrësit, reagon ashpër Basha: Non grata hapi thesin e mashtrimeve

Lulzim Basha ka reaguar ashpër ndaj akuzës së Sali Berishës se Edi Rama dhe Lulzim Basha janë bashkë në aferën e Portit të Durrësit. Në një postin [...]
1 473 474 475 476 477 1,624 4750 / 16239 POSTS