Category: Debat

1 517 518 519 520 521 1,625 5190 / 16242 POSTS
Revoltohet anal-isti Tosi: Ç’janë këto muhabete me spiunë rusë?! Kjo është pseudohistori që i serviret popullit për t’i shpëlarë trutë!

Revoltohet anal-isti Tosi: Ç’janë këto muhabete me spiunë rusë?! Kjo është pseudohistori që i serviret popullit për t’i shpëlarë trutë!

Për anal-istin Tos, incidenti në Uzinën e Armëve në Gramsh nuk lidhet me spiunazhin. Ai i shikon tre personat e kapur më tepër si turistë kuriozë, sep [...]
“Puna e komisarit ishte lojë”! Harrohet gjyqi imagjinar i Sali Berishës në Francë

“Puna e komisarit ishte lojë”! Harrohet gjyqi imagjinar i Sali Berishës në Francë

Po mbushet një vit nga dita kur Sali Berisha njoftoi se do të ngrinte padi ndaj Departamentit Amerikan të Shtetit të cilët morën vendimin për ta shpal [...]
A do ndodh?! I zhytur në llum dhe i akuzuar si spiun Meta Metaj: Do të jem në politikë edhe 25 vite të tjera! Mandatin e dytë si president do e marr…

A do ndodh?! I zhytur në llum dhe i akuzuar si spiun Meta Metaj: Do të jem në politikë edhe 25 vite të tjera! Mandatin e dytë si president do e marr…

Ilir Meta deklaroi gjatë një konference për media këtë të hënë se në muajin shtator do të padisë në gjykatë Autoritetin e Dosjeve për falsifikimet e b [...]
Doli kampion bote në bilardo, Eklent Kaçi uron Luiza Gegën por kritikon ashpër Ramën: Po unë nuk meritoj respekt?

Doli kampion bote në bilardo, Eklent Kaçi uron Luiza Gegën por kritikon ashpër Ramën: Po unë nuk meritoj respekt?

Suksesi historik i Luiza Gegës, me atleten shqiptare që u shpall kampione Europe në mbrëmjen e djeshme bëri jehonë në rrjetet sociale, me 33-vjeçare q [...]
Akuzat e intrigantit Berisha: “Vendosi në krye të SHISH “asetin” e Rusisë” ! Fatos Klosi: Nuk i’a vlenë t’i përgjigjesh një  të sëmuri që bën politik  me ëndrra

Akuzat e intrigantit Berisha: “Vendosi në krye të SHISH “asetin” e Rusisë” ! Fatos Klosi: Nuk i’a vlenë t’i përgjigjesh një të sëmuri që bën politik me ëndrra

Sali Berisha e akuzoi se kishte emëruar në një post me rëndësi në Shërbimin Informativ të Shtetit, Frederik Ymerin, ish-zyrtar në SHISH, vjen reagimi [...]
Lista e politikanëve të njohur shqiptarë që janë akuzuar për fshehjen e parave të pista: Ja vendet me banka hermetike ku “groposen” paratë e krimit dhe korrupsionit!

Lista e politikanëve të njohur shqiptarë që janë akuzuar për fshehjen e parave të pista: Ja vendet me banka hermetike ku “groposen” paratë e krimit dhe korrupsionit!

Zbulimi i parave të pista është jo vetëm objektivi i njësisë së re antikorupsion, por edhe një nga sfidat më të mëdha të kësaj strukture. Kjo edhe për [...]
Mesazhi i koduar i Braçes, nxjerr në skenë emrin e Metës për para të pista dhe pasuri marramendëse në bankat e huaja! A i kanë sekuestruar 400 milionë paund në Londër ish-presidentit?!

Mesazhi i koduar i Braçes, nxjerr në skenë emrin e Metës për para të pista dhe pasuri marramendëse në bankat e huaja! A i kanë sekuestruar 400 milionë paund në Londër ish-presidentit?!

Pushtetarët shqiptarë dhe bosët e krimit kanë nxjerr jashtë vendit me miliona euro. Çdo vit në raportet ndërkombëtare shihet si shqetësim pastrimi i p [...]
Berisha i vendosur të mbajë me çdo kusht SHQUP pas humbjes në Gjykatë! Josh deputetët me poste dhe ofiqe për të larguar Alibeajn

Berisha i vendosur të mbajë me çdo kusht SHQUP pas humbjes në Gjykatë! Josh deputetët me poste dhe ofiqe për të larguar Alibeajn

Brenda “Foltores” ka përplasje të forta për pushtet, në prag të nisjes së sesioni të ri parlamentar. Lufta në grupimin e Sali Berishës tregon hapur se [...]
VIDEO/  Gjergj Luca: Kur duan me konkurue prapë për kryeministër Saliu dhe Meta, e pse të mos konkurroj dhe unë!?

VIDEO/ Gjergj Luca: Kur duan me konkurue prapë për kryeministër Saliu dhe Meta, e pse të mos konkurroj dhe unë!?

Biznesmeni Gjergj Luca së fundmi ka ironizuar ish-kryeministrin Berisha dhe ish-presidentin Ilir Meta. Me anë të një mesazhi në rrjetet sociale Luca s [...]
Një lajm me spiunë që harlisi fantazinë aluçinante të idiotëve mediatikë

Një lajm me spiunë që harlisi fantazinë aluçinante të idiotëve mediatikë

Ngjarja me spiunët rusë po shndërrohet në komedi në këto ditë pa lajme, ku thatësira informative kishte shndërruar në protagonistë mediatikë dyshen Me [...]
1 517 518 519 520 521 1,625 5190 / 16242 POSTS