Category: Debat
2 javë nga betimi, zbardhen emrat e stafit të presidentit Begaj, ja kush do jenë Drejtori i Kabinetit, Sekretari i Përgjithshëm dhe këshilltarë
Dje janë mbushur plot 2 javë nga momenti kur Presidenti i Shqipërisë, Bajram Begaj u betua në Kuvend e Shqipërisë dhe më pas hyri zyrtarisht në zyrën [...]
Spiuni i Lirisë kërkon shokë! Kërcënon Ramën: Të pret fund i llahtarshëm! Ishe spiun dhe jo basketbollist, as kosha s’bëje dot
Ilir Meta ka paralajmëruar kryeministrin Edi Rama se do të ketë një fund të llahtarshëm. Në një intervistë këtë fundjavë që shkoi në një media shqipta [...]
“1 javë pasi i thashë Metës këtë, mua Berisha më arrestoi”! Idajet Beqiri nxjerr prapaskenat dhe ngre dyshimet e forta
Avokati i njohur Idajet Beqiri i ftuar në emisionin ‘Shqip’ ka rrëfyer sesi 1 javë pas një bisede që kishte bërë me Ilir Metën në 1995, u arrestua nga [...]
“Ky është kulmi”! Vdekja tragjike e aktorit shqiptar në SHBA dhe bashkëshortes së tij, Roland Bejko kap detajin dhe bën reagimin e revoltuar: Fëmijët kur të rriten…
Ish-sekretari për Çështjet Vendore të PD-së, Roland Bejko ka reaguar për ngjarjen tragjike në SHBA, ku aktori shqiptar Florind Belliu dyshohet se ka h [...]
“Era” komplot: Ura më të cilën BE shpërfilli Bosnjën e Srebrenicës
Ura Peljeshki në Kroaci, inaguruar me bujë pak ditë më parë, është në fakt një goditje e rëndë për Bosnjën, pasi e shmang këtë të dytën, duke e futur [...]
Berisha dhe Meta kërcënojnë Ramën se i ka ditët të numëruara, paralajmërojnë trazira në Shqipëri dhe zbulojnë se në shtator do bëjnë bashkimin e madh “Foltore”-Partia e Lirisë
Nuk ka asnjë dyshim që ish-kryeministri Sali Berisha dhe ish-presidenti Ilir Meta janë bashkë. Gazeta “SOT” prej vitesh ka dhënë detaje dhe fakte, që [...]

“Shenjat janë që ne nuk do bëjmë kurrë shtet”! Mentor Kikia publikon foton që po shpërndahet me shpejtësi dhe shpërthen i revoltuar: Një dyzinë ministrash…
Gazetari Mentor Kikia ka dalë me një reagim të fortë në rrjetet sociale pas publikimit të fotos, ku drejtori i përgjithshëm i Policisë së Shtetit shih [...]
SPAK kërkon “ndihmë” nga DEA amerikane, takimi në Uashington që do të çojë pas hekurave 4 politikanë shqiptarë
Shtetet e Bashkuara të Amerikës pritet të tronditin pushtetarët e korruptuar në Shqipëri. DEA amerikane ka vendosur të japë çdo informacion të mundshë [...]
VIDEO/ Nuk durojnë prekjen në nder/ U ngacmuan gratë, plas grushti në Vlorë: Gjakosen keq pushuesit
Sërish trazira në Vlorë në këto ditë të nxehta të gushtit. Së fundmi një grup pushuesish janë konfliktuar fizikisht me njëri tjetrin, ku ka pasur edhe [...]
Kush është dosja që Sali Berisha mban peng Ilir Metën? Ja provat e forta të Dritan Priftit që po përdoren si pranga për ish-presidentin
Përdorimi i dosjeve në formë shantazhi është një praktikë e njohur e ish-kryeministrit Sali Berisha. Së fundmi u faktua se Ilir Meta, është marrë peng [...]