Category: Debat
Kur “binarët” zhduken! Meta kërcënon Ramën: More vagabond, kujt i bën si i fortë?! Unë jam Ilir Rexhep Metaj, lindur 1000 metra mbi nivelin e detit
Kryetari i zgjedhur i Partisë së Lirisë, Ilir Metaj ka shpërthyer sot në akuza ndaj kryeministrit Edi Rama të cilin e ka quajtur si “vagabond”, “hajdu [...]
“Do ta këpus në mes Ramën”! Nuk përmbahet Meta: Unë jam çun i Pazarit të Ri dhe i bie më të fortit! E godas vetë…!
Ka vijuar retorikën e tij me tone të forta kreu i Partisë së Lirisë Ilir Meta, me mesazhe të drejpërdrejta ndaj kundërshtarit të tij politik, Edi Rama [...]
Deklarata antishqiptare e Hodgs! Zoti Rama mos përdhos kombin me këto plehra të arkeologjisë angleze
Një deklaratë skandaloze e Richard Hodges, anglezit që do të menaxhojë Parkun e Butrintit eshte publikuar disa herë nga mediat ku dëgjohet që Hodges [...]
Shqipëria pa prokuror… me administrator plepistash! E paprecedent perla e Olsian Çelës: “Nuk kam detyrë të hap dosje, por vetëm kontrollin e disiplinës në punë”
Avazi vazhdon/ Iku Tiku i biznesit mafioz të tokave; iku dhe Arta që e bëri strukturën drejtuese të hetimit, celulë partie; dhe tani, pas 1 viti po dë [...]
Ilir Meta tradhton Bes Kallakun për një tjetër humorist dhe kunja Zenit me boronica
Meta e ka nisur mëngjesin e sotëm me boronicat e Tropojës. Ka qenë vetë Meta ai i cili ka shkruar në rrjete, teksa shfaqet në një foto me një tas me b [...]
Sali Berisha takim me ekspertin… Enno me dy “n” (Foto)
Sali Berisha është shfaqur pasditen e kësaj të marte me disa të ashtuquajtur ekspertë të fushës së energjitikës dhe hidrokarbureve.
Dhe kush ishte [...]

Manjani ” kthjellohet”, kundër Berishës e Metës: Opozita s’është komisariat protestash! S’dilet në rrugë për çdo gjë, Rama rrëzohet me ide
Ish-ministri i Drejtësisë i LSI dhe mbeshtetes i Berishes, Ylli Manjani ka reaguar për protestat që ka organizuar sëfundmi opozita.
Përmes një post [...]
‘Nuk kam bërë asgjë për t’i merituar’, 30-vjeçarja refuzon trashëgiminë 4 miliardë euroshe
Marlene Engelhorn, 30-vjeçe habiti gjithë botën me veprimin e saj, ku hoqi dorë nga një trashëgimi prej 4 miliardë dollarësh. Paratë do t’i jepeshin a [...]
Shef Balliu Junior: Qeveria duhet të arrestohet, nga shtatori PD-ja aksion në të gjithë vendin
Shefi Organizativ në Partinë Demokratike, Klevis Balliu thotë se qeveria e drejtuar nga kryeministri Edi Rama nuk duhet të shkarkohet, por të arrestoh [...]
Dhëndëri Malltezi në “aksion”! Shikoni këtë foto dhe pastaj hajde merre seriozisht PD-në e Sali Berishë
Partia e Sali Berishës ka denoncuar këtë të martë sërish, atë që cilësohet si afera e inceneratorëve.
Dhe për ta bërë këtë, ka nxjerrë në një dekla [...]