Category: Debat
Kuvendi ultimatum Inspektorit të Drejtësisë të godasë gjyqtarët dhe prokurorët e korruptuar para se t’i “përlajë” Vetingu, ja 11 detyrat për ILD
Prokurorët dhe gjyqtarët e përfshirë në afera korruptive që nuk kanë dalë ende para organeve të vetingut, duket se i presin ditë të vështira. Kuvendi [...]
Bashkia Tiranë: Mashtruesi Ilir Metës si tutori i tij Sali! Postoi foton nga Kabuli dhe e shet si Tiranën
Bashkia e Tiranës ka reaguar pas postimit të një fotoje nga Ilir Meta, ku krahasonte Tiranën e viteve ’80 me Tiranën në vitin 2021, me synim për të tr [...]

“Kacafytet” Meta pas gardhit me Erionin në mexhlis: Nostalgji Like për kohën kur ishe spiun! Kryetari i Lirisë: Qen i pa vaksinuar, do e hedh në Lanë “tiraninë”
Një përplasje në distancë ka nisur mes kryetarit të Partisë së Lirisë dhe kryebashkiakut Erion Veliaj që nisi me një postim të ish presidentit në Face [...]
Qarjet dhe qurravitjet nuk i ndihmojnë dot tregëtarët e rrenave të mashtrojnë opinionin publik
Nga Anri Bala
Nuk do jetë hera e fundit, që do të shohim para syve tanë si vdekja puth engjëjt në faqe... e ngutet t'i rrok pranë saj, a thua se je [...]
Dosjet e Autoritetit, Mirakaj: Të hapen vetëm për ata që duan të bëhen deputetë ose kryetarë bashkish! Ja pse nuk pranoj deklasifikim të plotë
Ish-anëtari i Autoritetit të Informimit për Dosjet e Ish-Sigurimit të Shtetit, Simon Mirakaj propozoi që të hapen dosjet e ish-shërbimit sekret komuni [...]
Të largohen nga media gazetarët bashkëpunëtorë të ish-Sigurimit!
Për dosjet e ish sigurimit të shtetit u thanë gjëra nga më të ndryshme. Dikush shkroi se ato nuk hapen qëllimisht, të tjerë thanë se janë zhdukur nje [...]
Ja si Rama refuzoi ultimatumin e presidentit turk Recep Tajip Erdogan për të dëbuar gylenistët nga Shqipëria
Presidenti i Turqisë Rexhep Tajip Erdogan, gjatë një vizite që zhvilloi në muajin janar të këtij viti në vendin tonë, theksoi se duhet që të merren ma [...]
Skandali/ Tatimori i arrestuar për rryshfet me pikat e bixhozit gradohet nga Ceno Klosi drejtor i Verifikimit në Terren
Skandal me drejtorin e Përgjithshëm të Tatimeve Ceno Klosi, i cili i ka emëruar në krye të një prej drejtorive më të rëndësishme një inspektor tatimor [...]
“Kryehajdut profesionist dhe mashtrues”! ‘Nxehet’ Meta: Rama bën hatanë për të marrë rryshfet dhe…
ryetari i Partisë së Lirisë Ilir Meta, ka mbledhur sot strukturat e kësaj force politike në Tiranë. Ai sulmoi Ramën duke thënë se ky i fundit bën nam [...]
Kur “binarët” zhduken! Meta kërcënon Ramën: More vagabond, kujt i bën si i fortë?! Unë jam Ilir Rexhep Metaj, lindur 1000 metra mbi nivelin e detit
Kryetari i zgjedhur i Partisë së Lirisë, Ilir Metaj ka shpërthyer sot në akuza ndaj kryeministrit Edi Rama të cilin e ka quajtur si “vagabond”, “hajdu [...]