Category: Debat

1 541 542 543 544 545 1,625 5430 / 16243 POSTS
Fatos Klosi: Deklarata Dendias se Greqia do zgjerohen me 12 milje në detin Jon tymnajë politike: Ja pse dërgimi i çështjes në Hagë është zgjidhja më e mirë dhe pse Berisha mburr paktin e 2009?!

Fatos Klosi: Deklarata Dendias se Greqia do zgjerohen me 12 milje në detin Jon tymnajë politike: Ja pse dërgimi i çështjes në Hagë është zgjidhja më e mirë dhe pse Berisha mburr paktin e 2009?!

Ish-kreu i Shërbimit Informativ Shtetëror, Fatos Klosi e konsideron zgjidhjen më të mirë dërgimin e çështjes së detit me Greqinë në Gjykatën Ndërkombë [...]
Kryebashkiaku 45 minuta në SPAK! Ndaj Lelit nuk ka asnjë kallëzim apo të jetë person në hetim: Ja detajet nga dëshmia e tij!

Kryebashkiaku 45 minuta në SPAK! Ndaj Lelit nuk ka asnjë kallëzim apo të jetë person në hetim: Ja detajet nga dëshmia e tij!

Kryebashkiaku i Vlorës, Dritan Leli është marrë dje në pyetje nga SPAK për rreth një orë. Gazetari Arsen Rusta bën me dije se Leli është paraqitur për [...]
‘Vend magjepsës!’, mesazhi i ndihmës sekretares amerikane pas vizitës dy ditore në vendin tonë: Kjo është e vërteta për Shqipërinë. Gjëja e fundit që bëmë ishte…

‘Vend magjepsës!’, mesazhi i ndihmës sekretares amerikane pas vizitës dy ditore në vendin tonë: Kjo është e vërteta për Shqipërinë. Gjëja e fundit që bëmë ishte…

“Një vend magjepsës”. Ky është përshkrimi për vizitën në muzeun e Bunk’Art 1 të zëvendës Ndihmës Sekretares së Shtetit për Çështjet Ndërkombëtare të N [...]
Sali Berisha ka gjetur “lehsin” pa kolibe Manjani si avokat ndaj GB!

Sali Berisha ka gjetur “lehsin” pa kolibe Manjani si avokat ndaj GB!

Një nga personat që i trembet radhës së zinxhirit non grata është dhe Ylli i byzylykëve dhe i Klement Balilit ku i lidh një apartament i blerë apo i d [...]
Duan ta djegin se thotë të vertetën! Djali i Stefanaqit e krahason Saliun me Galileo Galileun me argumentat e Leles

Duan ta djegin se thotë të vertetën! Djali i Stefanaqit e krahason Saliun me Galileo Galileun me argumentat e Leles

Për shpalljen e Berishës non-grata nga Britania e Madhe ka reaguar së fundmi edhe ish-deputeti Genc Pollo, i cili shpreh se mban të njëjtin qëndrim me [...]
Më në fund Shqipëria shpëtoi! Iliri Meta del cullak me  gjithë mercenarët, e zhveshin nga kostumi i Presidentit! Ja çfarë pritet pritet të ndodh me Bajramin

Më në fund Shqipëria shpëtoi! Iliri Meta del cullak me gjithë mercenarët, e zhveshin nga kostumi i Presidentit! Ja çfarë pritet pritet të ndodh me Bajramin

Ditën e dielë, Bajram Begaj merr detyrën si President i Shqipërisë. Kuvendi do të mblidhet në senacë ditën e nesërme në orën 18:00 dhe do ta drejtohet [...]
Frrok Çupi: Berisha terrorist, do shpallet “Non Grata” edhe në vende të tjera evropiane, kreu i “Foltores” neutralizohet vetëm nëse arrestohet nga SPAK

Frrok Çupi: Berisha terrorist, do shpallet “Non Grata” edhe në vende të tjera evropiane, kreu i “Foltores” neutralizohet vetëm nëse arrestohet nga SPAK

Analisti i njohur, Frrok Çupi komentoi dje shpalljen “Non Grata” të ish-kryeministrit Sali Berisha nga Britania e Madhe. Teksa dje ishte ftuar në [...]
Albin, tani ftoja për vizitë baba Berishën që t’i a “fusni”anglo-amerikanëve!

Albin, tani ftoja për vizitë baba Berishën që t’i a “fusni”anglo-amerikanëve!

Albin Kurti është zgjedhur për herë të dytë kryeministri i Kosovë aq herë dhe sa ati i tij shpirtëror Sali Berisha dhe megjithëatë asqë po tundet vend [...]
Rama replikon me Irfan Hysenbelliun: Kjo liria e medias pa të drejtë replike mban erë të keqe shumë!

Rama replikon me Irfan Hysenbelliun: Kjo liria e medias pa të drejtë replike mban erë të keqe shumë!

Publikimi i disa dokumenteve për punësimet në Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave ka sjell një përplasje me akuza e kundërakuza mes televizionit në [...]
1 541 542 543 544 545 1,625 5430 / 16243 POSTS