Category: Debat
Alfred Lela (jo Lelo i Antenës): Britania ka shpallur Ramën “non grata”, jo Berishën. Kam argumente të forta
Zëdhënësi i Sali Berishës, Alfred Lela, thotë se ky i fundit nuk mund të jetë shpallur “non grata” nga Britania e Madhe, pasi ngre të njëjtat shqetësi [...]
Drejtori i Doganave: Si po më gjobit mediatikisht Irfan Hysenbelliu, pas shkeljeve tek “Birra Tirana”. Reagon dhe Rama
Drejtori i Doganave, Gent Gazheli thotë se po sulmohet nga mediat e Irfan Hysenbelliut, pas një gjobe të vendosur ndaj "Birra Tirana" për evazion fisk [...]
“Berisha më keq se Saddam Hyseini”! Frrok Çupi: Është strumbullar i fuqishëm i krimit në Ballkan, do jetë “non grata” edhe në vende të tjera!
Sali Berisha konfirmoi ditën e sotme se u shpall Non Grata edhe nga Britania e Madhe. Për këtë, si ish lideri komunist Enver Hoxha ish kryeministri i [...]
Të gjithë “idiotët e dobishëm” në rresht: Me ty deri në vdekje Sali Berisha, armiku perëndimor na bën më të fortë
Nëse doni të kuptoni pse është katandisur në këtë gjëndje Partia Demokratike, shikoni reagimet pas shpalljes “non grata” të Sali Berishës, edhe nga Br [...]
Pas SHBA, Britania e Madhe i jep goditjen e rëndë Sali Berishës: E shpall “Non Grata”
Ish-kryeministri Sali Berisha ka pranuar se është shpallur ‘non-grata’ nga Britania e Madhe. Berisha bën të ditur se e kanë njoftuar se nuk mund të hy [...]
“O burracak! Berisha trimërohet në Kuvend sulmon Ramën, ai e tall: Ik o plak i rrjedhur ulu në vend
Sali Berisha ka kërkuar sërish që të zaptojë foltoren e Kuvendit, ndërkohë që i është drejtuar kryeministrit Edi Rama me fjalët ‘burracak dhe i pafyty [...]
“Non gratat” e Britanisë së Madhe, reagon sërish ambasada: Ky është vetëm fillimi
Britania e Madhe njoftoi nisjen e një aksioni të gjerë në luftën kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar, duke ndërmarrë sanksione ndaj 27 person [...]
Kalon rezoluta kundër raportit të Dick Martyt, Berisha bojkon votimin
Kuvendi i Republikës së Shqipërisë ka votuar të enjten e 21 korrikut projektrezolutën mbi pabazueshmërinë e pretendimeve për trafikimin e paligjshëm t [...]
Kryefoltoristit i duken si “S” aksionesh me studentët! Non grata” dhe në Britani të Madhe
Britania e Madhe ka adaptuar legjistlacionin e SHBA-së për personat "non grata" në Ballkanin Perëndimor.
Kryeministri Edi Rama ja përmendi këtë fak [...]
“Mbaroi historia jote, non-grata”! Berisha me damkë nga SHBA si “heroi” i Kosovës: Shiti naftë për Milloseviçin kur Rama shiste ikona
Në një debat në seancën e sotme plenare, kryeministri Edi Rama i ka kujtuar Sali Berishës shpalljen ‘non grata’, ndërsa i tha se historisë nuk i shpët [...]