Category: Debat
Çfarë po paralajmëron? Ilir Meta del me deklaratën e jashtëzakonshme dhe ngre alarmin: Koha nuk pret më! Krimi dhe kapja e shtetit ka kapërcyer çdo…
Ilir Meta ka ngritur alarmin mëngjesin e sotëm për situatën në të cilën ndodhet vendi ynë.
Përmes një postimi në rrjetet sociale Meta shkruan se [...]
Donald Lu as që e di se ekziston Berisha tregon ëndërrat e fundit: Donald Lu më ka propozuar të merrja drejtimin e PD-së, i’a preva shkurt! Blinkenit nuk do i ndahem…me brisk
Ish-kryeministri Sali Berisha ka deklaruar se kur ambasador ishte Donald Lu, ai i ka kërkuar që të merrte drejtimin e PD-së, por si përgjigje ka marrë [...]

Trondit me deklaratën Frrok Çupi, tregon kush qëndron pas dy vdekjeve të bujshme: Sokol Olldashi është vrarë për…
Analisti Frrok Çupi tha mbyllja e sipërmarrjes ‘Shqiponja’ e iniciuar nga Berisha së bashku me ministrat e tij vijoi me një rënie të Shqipërisë së ‘ka [...]
Në pritje të prangave non grata Berisha “prokuror dhe gjyqtarë”: Ja pse nuk e futa në burg Fatos Nanon më 2005! E ka bërë njëherë burgun: I njoh meritën që pranoi rotacionin…të vija unë!
Non grata Sali Berisha foli për dosjen e Fatos Nanos, duke theksuar prerë se nuk e ka bërë ai dosjen dhe as nuk ka shtuar asnjë fakt në të duke deklar [...]
Veliaj sulmon Berishën dhe Metën: Vijnë në Tiranë për konferencë dhe ikin me vrap për në Lalëz! Kryemadhi flet si ata të ‘La casa del Papel’
Njësia 9 në kryeqytet ishte dje ndalesa e radhës së kreut të Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj për të dëgjuar prezantimet e platformave të kandidatëve [...]
Spartak Ngjela: Saliu nuk fiton dot zgjedhjet, kot lodhet me PD. Ja pse ngriti flamurin në protestë
Avokati Spartak Ngjela është shprehur se Sali Berisha nuk mund t’i fitojë kurrë zgjedhjet dhe po ‘lufton’ kot me Partinë Demokratike.
Në studion [...]
“Berisha nuk do të bëhet kryeministër”! Filozofi Ndoka mendon se jeton në Azi: Si u rrëzua qeveria në Sri Lanka?! Në shtator mund të ketë edhe revolucion!
Nard Ndoka teksa komentoi sot në një intervistë televizive zhvillimet më të fundit politike, u shpreh se Sali Berisha nuk do të jetë kryeministri i ar [...]
Dosja e SPAK: Vasili firmosi kontratat e lobimit të Metës me para të dyshimta! Nuk u deklaruan në KQZ e ILDKP! Rrezikon të merret i pandehur
Petrit Vasili firmosi në emër të LSI kontratën me kompaninë GSIS për t’i mundësuar Metës takime në SHBA në vitin 2016. Ilir Meta vijon të mohojë dokum [...]
Mesazhi që lëshoi Sali Berisha nga protesta e 7 korrikut: Kthimi i flamurit të SHBA me kokën poshtë, sinjal i “Foltores”: Një lëvizje e fuqishme anti-amerikane ka filluar!
Ashtu siç gazeta “SOT” e paralajmëroi edhe pak ditë më parë, protesta e 7 korrikut e thirrur nga ish-kryeministri Sali Berisha duket se ka qenë një pr [...]
“Edi Paloka është i pa besueshëm”! Pedagogia e njohur plas deklaratën e fortë: Është problem çështja e moralit!
Pedagogia Mirela Karabina teksa po komentonte zhvillimet më të fundit politike në vend, tha ditën e sotme një emision televiziv se demokrati Edi Palok [...]