Category: Debat

1 617 618 619 620 621 1,626 6190 / 16251 POSTS
“Ssss…kape Berishën”! Sali Berisha i “ndershëm” ka një koment për thirrjen e Edi Ramës ndaj SPAK-ut:  Rama është i trembur nga unë

“Ssss…kape Berishën”! Sali Berisha i “ndershëm” ka një koment për thirrjen e Edi Ramës ndaj SPAK-ut: Rama është i trembur nga unë

Zyrtari më i lartë në Ballkan i shpallur non grata për korrupsion madhor Sali Berisha ka deklaruar se thirrja e Edi Ramës drejtuar SPAK-ut për të hetu [...]
“Qeverisja e Edi Ramës është më e…”! Frrok Çupi del me deklaratën e fortë

“Qeverisja e Edi Ramës është më e…”! Frrok Çupi del me deklaratën e fortë

Analisti Frrok Çupi i pranishëm sëfundmi në emisionin ‘Spotlight’ ka folur me superlativa për qeverinë e kryeministrit Rama. “Qeverisja e Edi Ramës [...]
VIDEO/ “Rripi u ka k’put”, qytetari kap “mat” policët: Vendosin gjoba për rripin por s’e vendosin vetë

VIDEO/ “Rripi u ka k’put”, qytetari kap “mat” policët: Vendosin gjoba për rripin por s’e vendosin vetë

Policia Rrugore e Tiranës bëri me dije se ditët e fundit ka përshkallëzuar masat për shoferët që të shmangen kundravajtjet rrugore. Ndërkohë i njëj [...]
Platforma e Alibeajt tregoi se Berisha e ka humbur betejën për shumicën në PD: Sot ai është minorancë

Platforma e Alibeajt tregoi se Berisha e ka humbur betejën për shumicën në PD: Sot ai është minorancë

Enkelejd Alibeaj prezantoi platformën e mbështetur nga 31 deputetë të PD-së, që sipas tij, mund të çojë drejt bashkimit të partisë. Në një konferen [...]
Analisti zbulon mënyrën e vetme për ta “zhdukur” Sali Berishën: Jam dëshmitar i krimeve të rënda që ka bërë! Është krimineli më i ftohtë që ka provuar Shqipëria

Analisti zbulon mënyrën e vetme për ta “zhdukur” Sali Berishën: Jam dëshmitar i krimeve të rënda që ka bërë! Është krimineli më i ftohtë që ka provuar Shqipëria

Analisti Frrok Çupi e ka quajtur Sali Berishën si kriminelin më të ftohtë që ka provuar Shqipëria. Ai tha se rruga e vetme për ta zhdukur nga polit [...]
Forcohet ndjeshëm gara presidenciale, Sazan Guri shpall kandidaturën: Më nxiti Ylli Rakipi

Forcohet ndjeshëm gara presidenciale, Sazan Guri shpall kandidaturën: Më nxiti Ylli Rakipi

Gara për presidentin e ri duket se është forcuar ndjeshëm. Pas historianes Elena Kocaqi, pjesë e zgjedhjeve do të bëhet edhe shkencëtari, historia [...]
Integrimi në BE, Bullgaria i shuan shpresat Shqipërisë

Integrimi në BE, Bullgaria i shuan shpresat Shqipërisë

Ministrja e Jashtme bullgare Teodora Gencovska ka rikonfirmuar lajmin se Bullgaria nuk e ndryshon qëndrimin e saj në lidhje me veton ndaj Maqedonisë s [...]
Bahri Fallxhiu: Lul Brava po iku në Amerikë e pret burgu

Bahri Fallxhiu: Lul Brava po iku në Amerikë e pret burgu

Bahri Fallxhiu ka folur mbi deklarata e ish-kryetarit të PD Lulzim Basha i cili i bëri thirrje SPAK të nisë hetimet për ish-kryeministrin Sali Berisha [...]
“Unë kam kaluar netë pa gjumë”! Demokratët zihen me njëri-tjetrin, Gazment Bardhi nuk përmbahet ndaj kolegut të tij: Ti në fakt ke vuajtur shumë, djersa vu!

“Unë kam kaluar netë pa gjumë”! Demokratët zihen me njëri-tjetrin, Gazment Bardhi nuk përmbahet ndaj kolegut të tij: Ti në fakt ke vuajtur shumë, djersa vu!

Deputeti demokrat Gazment Bardhi ka debatuar mbrëmjen e sotme me anëtarin e Komisionit të Rithemelimit, Eno Bozdon. Pjesë nga debati: Bardhi: [...]
Kreshnik Spahiu plas “bombën”: 178 politikanë dhe pronarë mediash nga Shqipëria janë shpallur “non grata” nga SHBA, një pjese iu është komunikuar vendimi privatisht

Kreshnik Spahiu plas “bombën”: 178 politikanë dhe pronarë mediash nga Shqipëria janë shpallur “non grata” nga SHBA, një pjese iu është komunikuar vendimi privatisht

Ish-kreu i Aleancës Kuqezi dhe juristi i njohur shqiptar, Kreshnik Spahiu ka bërë një deklaratë “bombë”, teksa ka zbuluar për herë të parë se plot 178 [...]
1 617 618 619 620 621 1,626 6190 / 16251 POSTS