Category: Debat

1 618 619 620 621 622 1,626 6200 / 16251 POSTS
Deputetja greke njeh dhe kërkon arsimimin e pakicave autoktone shqiptare në Greqi! Kolegët në sulm gati ta “coptojnë”

Deputetja greke njeh dhe kërkon arsimimin e pakicave autoktone shqiptare në Greqi! Kolegët në sulm gati ta “coptojnë”

Për herë të parë në Kuvendin e Greqisë është folur për pakica kombëtare vllahe, shqiptare dhe sllavomaqedonase. Kjo ka ndodhur gjatë një debati në [...]
Xhaçka “masakron” Agronin e call-centrave: Është fatkeqësi e madhe që opozita përfaqësohet nga njerëz si ti

Xhaçka “masakron” Agronin e call-centrave: Është fatkeqësi e madhe që opozita përfaqësohet nga njerëz si ti

Ministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme, thotë se opozita nuk njeh ligjet e shtetit shqiptar. Në replikë me deputetin e opozitës Agron Shehaj, i [...]
Peter Tase: Dyshoj se sulmi ndaj Alibeajt është hakerim. Blas Oddone mohon akuzat: Unë nuk kam asnjë lidhje me Berishën dhe as me qeverinë

Peter Tase: Dyshoj se sulmi ndaj Alibeajt është hakerim. Blas Oddone mohon akuzat: Unë nuk kam asnjë lidhje me Berishën dhe as me qeverinë

Nga Adriatik Doçi Analisti i çështjeve ndërkombëtare, Peter Tase, përmes një komunikimi me e-mail me Report Tv, shpreh dyshimet se adresa e mikut t [...]
Lulzim Basha apel SPAK për nisjen e hetimeve ndaj Sali Berishës të shpallur non grata: Duhet të kishte nisur me kohë

Lulzim Basha apel SPAK për nisjen e hetimeve ndaj Sali Berishës të shpallur non grata: Duhet të kishte nisur me kohë

Lulzim Basha në një deklaratë për mediat para Kuvendit të Shqipërisë këtë të enjte është shprehur se ai do të jetë pjesë e mbledhjeve të grupit parlam [...]
“Kam folur dy herë me Ramën…”, Lulzim Basha e pranon dhe zbulon arsyen e fortë

“Kam folur dy herë me Ramën…”, Lulzim Basha e pranon dhe zbulon arsyen e fortë

Ish-kreu i PD-së, Lulzim Basha në një prononcim për mediat para hyrjes në Kuvend u pyet sot nga gazetarët në lidhje me mesazhet që ka shkëmbyer me kry [...]
Një “shoqatë” qesharake përtej detit, që përdoret nga Berisha dhe mendon se është faktor në Shqipëri

Një “shoqatë” qesharake përtej detit, që përdoret nga Berisha dhe mendon se është faktor në Shqipëri

krijuar nga figura të shquara të çështjes kombëtare, “Vatrës” tashmë i ka ngelur vetëm emri. E përdorur si një organizatë kamikaze e Sali Berishës [...]
Shpalljet “non-grata”! Ka hetime nga CIA dhe FBI: Berisha lider i korruptuar që ka përfituar në kurriz të shqiptarëve

Shpalljet “non-grata”! Ka hetime nga CIA dhe FBI: Berisha lider i korruptuar që ka përfituar në kurriz të shqiptarëve

Ish-kreu i Shërbimit Informativ Shtetëror, Fatos Klosi ka zbuluar dje se shpalljet “non-grata”, vijon si rezultat i hetimeve të CIA e FBI. Teksa ishte [...]
Kujt po i drejtohet? Grida Duma publikon videon ironizuese: Kënga s’ka pse të ndalohet sa kohë që populli të rrijë gjatë dhe vetëm në shfryrje…!

Kujt po i drejtohet? Grida Duma publikon videon ironizuese: Kënga s’ka pse të ndalohet sa kohë që populli të rrijë gjatë dhe vetëm në shfryrje…!

Deputetja e Partisë Demokratike Grida Duma ka publikuar një fragment nga filmi “Koncert në vitin ‘36”, ku ironizon përçarjet në PD. Ajo shkruan se [...]
“I djathti safi” Tomor Alizoti, kthehet në zëdhënësin e një komunisti si Sali Berisha

“I djathti safi” Tomor Alizoti, kthehet në zëdhënësin e një komunisti si Sali Berisha

Tomor Alizoti, një personazh delirant, që e mban veten si një i “djathtë safi”, pasi vjen nga një familje e tillë, në mënyrë të habitshme prej kohësh [...]
Zbulohet ferma në Paraguaj ku u gatua fake news për Enkelejd Alibeajn nga diplomati veteriner dhe një gazetar lopësh, Peter Tase pika lidhëse me Berishën

Zbulohet ferma në Paraguaj ku u gatua fake news për Enkelejd Alibeajn nga diplomati veteriner dhe një gazetar lopësh, Peter Tase pika lidhëse me Berishën

Nga Adriatik Doçi Sali Berisha vijon të kërkojë ‘gazetarë’ nëpër botë për të prodhuar Fake News kundër kundërshtarëve të tij politikë, në momente t [...]
1 618 619 620 621 622 1,626 6200 / 16251 POSTS