Category: Debat
REPLIKAT/ Olta Xhaçka “nxin” Berishën: I ke duart e lyera me gjak, nuk duhet të ishte këtu. Se di çfarë mendon gruaja jote për ty
Ministrja Olta Xhaçka dhe Sali Berisha janë përplasur në sallën e Kuvendit, teksa ajo i kujtoi shpalljen non-grata nga SHBA. Xhaçka shtoi se një polit [...]
GJKKO humbet gjyqin me mediat: Gjykata Administrative vendos pro publikimit të vendimit për hetimin e Mediut për tragjedinë e Gërdecit
Pretendimet e Gjykatës së Posaçme të Apelit se vendimi për regjistrimin e procedimit penal ndaj Fatmir Mediut për tragjedinë e Gërdecit nuk duhet të j [...]
Berishës i kthehet buzëqeshja pas vendimeve të fundit të DASH: Shokët e çetës “non grata” po më shtohen! Nuk jam i vetmuar…trimi i mirë me shokë shumë (Foto)
Sali Berisha është shfaqur në humor, pas vendimeve të fundit të Departamentit Amerikan të Shtetit, që shpalli ndëshkoi jo vetëm dy personazhe të njohu [...]
“Euractiv”: Shqipëria merr dritën jeshile nga BE-ja në Qershor, për çeljen e negociatave
“Euractiv” shkruan se Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut do të marrin dritën jeshile nga BE-ja në muajin qershor.
“Megjithatë, burime të tjera thonë [...]
Kush do jetë presidenti i 11-të i Republikës?!
Në garë për të qenë president të Republikës. Cilët janë kandidatët e mundshëm dhe sa janë gjasat që të ulen në zyrën e kreut të shtetit. Nga Valentin [...]

“Lista e zezë” e SHBA do të pasurohet me…! Sot u qartësua se nga kush përgatitet dosja e non-gratave
Analisti Kreshnik Spahiu paralajmëron se “lista e zezë” e SHBA do të pasurohet me politikanë dhe media të tjera shqiptare.
Në një reagim në rrjetet [...]
Konferenca në Berlin, Rama i bën thirrjen e fortë Europës për Kosovën
Kryeministri Edi Rama dhe kancelari gjerman Ola Scholz po mbajnë një konferencë të përbashkët për mediat pas takimit.
Gjatë fjalës së tij, kryemini [...]
Rama i bën ftesë publike Scholz të vizitojë Shqipërinë
Gjatë konferencës së përbashkët për mediat që po zhvillohet në Berlin, kryeministri Rama i ka bërë një ftesë publike kancelarit gjerman Olaf Scholz që [...]
Ukraina në BE para Shqipërisë? Rama: Jam i shqetësuar nëse Ukraina vërtet mendon se mund të hyjë më shpejt, por nëse ndodh…
Kryeministri Edi Rama është pyetur nga gazetarët gjermanë edhe rreth integrimit të vendit në BE, në konferencën e përbashkët për shtyp me kancelarin F [...]
Aksident i rëndë në Greqi, shqiptari digjet për së gjallë pas një aksidenti tragjik
Një aksident i rëndë ka ndodhur ditë e sotme në vendin fqinj, ku mësohet se humbi jetën një 17-vjeçar shqiptar, me banim në Kefalonia.
Shqiptari së [...]