Category: Debat

Eduart Selami dhe Ilir Demalia: Fatkeqësi që Berisha të marrë peng PD, ai e di shumë mirë se çfarë ka bërë bashkë me familjen e tij
Shtohen zërat kritikë ndaj ish-kryeministrit Sali Berisha dhe lëvizjes së tij për t’u rikthyer në krye të Partisë Demokratike.
Prej muajit shtator [...]

A po shkohet te arrestimi i Berishës? Frrok Çupi paralajmëron prangosjen e ish-kryeministrit në 8 dhjetor, e mbështet edhe kreu i Unionit të Gazetarëve
Sali Berisha po i afrohet Kuvendit të 11 dhjetorit ka nisur të qarkullojnë zëra se mund të kemi arrestimin e tij. Është folur gjatë se në SPAK ka një [...]

Haklaj: Vizita e Berishës në Tropojë mesazh për ambasadoren Kim, ish-kryeministri është intrigant dhe po sillet si “Mato Gruda”
Ish-deputeti i Partisë Demokratike, Azgan Haklaj ka komentuar vizitën e djeshme të ish-kryeministrit Sali Berisha në qytetin e Tropojës, ndërsa ka shp [...]

A jemi afër zbardhjes së vrasjes së deputetit Fatmir Xhindi dhe ish-gjyqtarit Skerdilajd Konomi? Flet kreu i Policisë së Shtetit
Kryepolici Gledis Nano ka vendosur theksin te ristrukturimi i Policisë së Shtetit, teksa ishte i pranishëm në Komisionin parlamentar të Sigurisë.
A [...]

Tërbohet Berisha, kërcenon Ramën e Bashën: Do bëj revolucion paqësor o Edvin mjerimi, ti me pengun tënd s’më ndaloni dot se do bëj ortek
Sali Berisha ka vijuar paralajmërimet dhe kërcenimet ndaj kundërshtarëve të tij politik.
Ai kishte një mesazh të drejtpërdrejt nga Tropoja për krye [...]

“Non grata” Berisha i përgjigjet Bashës me … sekretaren e “Foltores” Floriana Garo: Unë kam një mision
Sali Berisha dhe kryetari aktual i PD-së Lulzim Basha vijojnë replikat në rrjetet sociale mbi dy kuvendet demokrate në Dhjetor.
Sali Berisha mbajti [...]

Jar Nishani i sigurtë si fallxhori i Foltores: Pas 11 dhjetorit, Basha s’do jetë më kryetar i PD
Nishani, ish-kryetar i Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike, në një intervistë për “Debat” nga Alba Alishani, në A2 CNN, deklaroi se “lëvizja e n [...]

Çuni i Fahri Balliu: Berisha është arma e shqiptarëve për rikthimin e pluralizmit
Klevis Balliu e ka cilësuar Sali Berishës si armën e shqiptarëve për të rikthyer pluralizmin.
Balliu e bëri deklaratën ditën e sotme në emisionin “ [...]

U ulën malet u ngrejtën halet! Arben Derhemi tërbon “tironsit e 92 -shit”: Ore intelektuhale, se kuptoj pse jeni ofenduar ju?
Teatri Kombëtar vendosi të lexojë pjesë nga vepra “Prefekti” të Besim Levonjës për t’i shfaqur në “Facebook” me rastin e festave të nëntorit. Por lexi [...]

Zarfe me para në këmbim të votës në Dibër: Dënohen me burg dy eksponentët e LSI
GJKKO ka dënuar me nga 1 vit burg Albjon Çeku dhe Denis Xholin,të cilët akuzohen për veprën penale “Korrupsion aktiv në zgjedhje” kryer në bashkëpunim [...]